0318 - 842 466
 

VR Schiet Simulator

Huur een compleet verzorgde Virtual Reality Schiet Simulator voor uw feest, evenement of voor op uw beursstand inclusief: transport, op- en afbouw en spelbegeleiding. Schiet, met de Hyperblaster van Hyperkin + HTC Vive VR-bril & tracker, zoveel eenden uit de lucht. De game Duck Season heeft veel weg van de eighties game Duck Hunt.

Duck Season brengt u dicht bij het Nintendo Entertainment System tijdperk, alleen dan in VR! Kruip in de huid van een 2.0 eendenjager. Het verhaal neemt snel een bizarre wending, waardoor u terecht komt in een wereld waar niets is wat het lijkt. Wilt u een andere VR Game spelen dan Duck Season in combinatie met de Hyperblaster? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Schieten met de Hyperblaster in Virtual Reality

Mis zeker niet de andere games welke in combanatie met de Hyperblaster, HTC Vive en tracker gespeeld kunnen worden. Tot op heden zijn er naast Duck Season vier andere game geschikt voor de Hyperblaster, namelijk: Arizona Sunshine (horror), The American Dream (een aracade/fun shooter, Operation Warcade (oorlog) en Practisim VR (schietsport).

VR Schiet Simulator op uw feest, evenement of beursstand

Boek nu de ultieme VR Schiet Simulator voor uw bedrijfsfeest, evenement of beursstand. Huur één of meerdere compleet verzorgde HTC Vive game opstelling(en) inclusief: transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding. Daarnaast zijn er tal van leuke combinaties met andere VR game opstellingen te bedenken, bijvoorbeeld en VR opstelling met de game The Climb! Optioneel kunnen we de VR Schiet Simulator(s) voor u thematisch aankleden aan de hand van een achterwand, grasmat en/of statief aankleding.