0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in heel Nederland & België

Filter

Filter

  • Categorieën

Bekijk de video

365 dagen per jaar eenden schieten!

Huur een compleet verzorgde VR Schiet Simulator voor uw feest, evenement of voor op uw beursstand inclusief: transport, op- en afbouw en spelbegeleiding. Schiet, met de Hyperblaster in combi met HTC Vive VR-bril of Oculus Rift met Touch controllers, zoveel mogelijk eenden uit de lucht. De game Duck Season heeft veel weg van de eighties Nintendo game Duck Hunt.

Duck Season brengt u dicht bij het Nintendo Entertainment System tijdperk, alleen dan in VR! Kruip in de huid van een 2.0 eendenjager. Het verhaal neemt snel een bizarre wending, waardoor u terecht komt in een wereld waar niets is wat het lijkt. Wilt u een andere VR Game spelen dan Duck Season in combinatie met de Hyperblaster? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Bekijk de video

VR Schiet Simulator op uw event

Boek nu de ultieme VR Schiet Simulator voor uw bedrijfsfeest, evenement of beursstand. Huur één of meerdere compleet verzorgde Oculus Rift / HTC Vive game opstelling(en) inclusief: transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding. Daarnaast zijn er tal van leuke combinaties met andere VR game opstellingen te bedenken, bijvoorbeeld en VR opstelling met de game The Climb! Optioneel kunnen we de VR Schiet Simulator(s) voor u thematisch aankleden aan de hand van een achterwand, eenden, grasmat en/of statief aankleding.

Schieten met de Hyperblaster

Mis zeker niet de andere games welke in combanatie met de Hyperblaster in combi met de HTC Vive en tracker gespeeld kunnen worden. Tot op heden zijn er naast Duck Season vier andere game geschikt voor de Hyperblaster, namelijk: Arizona Sunshine (horror), The American Dream (een aracade/fun shooter, Operation Warcade (oorlog) en Practisim VR (schietsport).