• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Bekijk de video

365 dagen per jaar eenden schieten!

VR Schiet Simulator huren? Huur dan een compleet verzorgde Oculus Rift VR opstelling voor de fun op uw feest of evenement. Of als publiekstrekker voor op uw beursstand. U huurt een VR opstelling met VR schiet game, inclusief: transport, op- en afbouw en spelbegeleiding. Schiet, met de Hyperblaster in combi met HTC Vive VR-bril of Oculus Rift met Touch controllers, zoveel mogelijk eenden uit de lucht. De game Duck Season heeft veel weg van de eighties Nintendo game Duck Hunt.

De VR game Duck Season brengt u dicht bij het Nintendo Entertainment System tijdperk, alleen dan in VR! Kruip in de huid van een 2.0 eendenjager. Het verhaal neemt snel een bizarre wending, waardoor u terecht komt in een wereld waar niets is wat het lijkt. Wilt u een andere game op de VR Schiet Simulator spelen dan Duck Season in Virtual reality? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Schieten in VR op uw event!

Boek nu de ultieme Virtual Reality Schiet Simulator voor uw bedrijfsfeest, evenement of beursstand. Huur een compleet verzorgde Oculus Rift VR game opstelling inclusief: transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding. Daarnaast zijn er tal van leuke combinaties met andere VR game opstellingen te bedenken, bijvoorbeeld en VR opstelling met de game The Climb! Optioneel kunnen we de VR Schiet Simulator voorzien van thema aankleding; door middel van een achterwand, eenden en grasmat.

Schieten met de Hyperblaster

Mis ook zeker niet de andere VR games welke in combanatie met de Hyperblaster in combi met de HTC Vive en tracker gespeeld kunnen worden. Want tot op heden zijn er naast Duck Season vier andere game zeer geschikt voor de Hyperblaster. Dit zijn namelijk: Arizona Sunshine (horror), The American Dream (een aracade/fun shooter, Operation Warcade (oorlog) en Practisim VR (schietsport).

Van een droom in Amerika tot een tof zombieavontuur

Humor in een bizarre game genaamd: “ The American Dream’. Het speelt zich af in de jaren 50 en de game neemt je mee naar de wapenfabrieken. Tijdens deze rit komen alle geweldige wapens voorbij. Je hoeft je trouwens geen zorgen te maken over je munitie want die is oneindig. Door middel van verschillende uitdagingen kom je verder in de game.

Ook niet te vergeten bij de VR Schiet Simulator is de game: Arizona Sunshine. Dit verhalende zombiespel neemt je mee tijdens je zoektocht naar bevrijding. Los de puzzels op en verzamel alle onderdelen. Onderweg kom je allerlei wapens tegen. Hiermee kan je de zombies door het hoofd schieten. Arizona Sunshine is overigens een van de beste VR schiet games van de afgelopen tijd. Maar let op, dit griezelige zombieavontuur is niet voor watjes. Durf jij het aan? Huur een VR Schiet Simulator bij Urban Events en kom er achter.