• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Google Cardboard

Bekijk de video

Kies uw oplage vanaf 100 stuks!

Google Cardboard is een low budget Virtual Reality gadget die iedereen op uw feest, evenement of beurs gezien moet hebben en is zeer geschikt als promotiemiddel voor uw beurs. Maar u kunt de Google Cardboard ook inzetten voor de promotie van uw eigen 360 graden film of VR app voor een volle zaal met geïnteresseerden. Daarnaast is het een leuke onderbreking voor, tijdens of na een presentatie.

Kies uw oplage vanaf 100 stuks en wij verzorgen de Cardboard’s met uw gewenste opdruk voor u. Daarnaast ontvangt u een handige handleiding over hoe de Cardboard in elkaar gezet moet worden. Ook kunnen wij uw evenement met Virtual Reality game opstellingen verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden.

Meer informatie

Google Cardboard is de oplossing indien u in één keer een grote groep of publiek in een zaal kennis laten maken met Virtual Reality. De kartonnen Virtual Reality bril is natuurlijk low budget toepassing. Wilt u VR in optima forma beleven? Dan kunt u beter een Oculus Rift VR opstelling huren inclusief demo/game en spelbegeleiding.

Laat zien dat u als bedrijf denkt in mogelijkheden, innovatie en nieuwe wegen bewandelen. Presenteer uw gasten innovatieve concepten en laat ze een kijkje nemen in de toekomst. Leg ze uit door middel van de Google Cardboard hoe snel de ontwikkelingen gaan op VR gebied en hoe je als onderneming hier mede gebruik van kan maken.

Google Cardboard Apps en mogelijkheden

Vrijwel elke smartphone kan in combinatie met de Google Cardboard gebruikt worden. Er zijn inmiddels veel apps beschikbaar in Appstores. Vele hiervan kunnen ook op een andere VR bril gespeeld worden. Met deze Apps kunnen er 3D foto’s, 3D werelden in stappen bekeken worden en zelf interactieve games gespeeld worden. Heeft u zelf een Google Cardboard App ontwikkeld of bent u het van plan? Schakel Urban Events in en wij begeleiden dit onderdeel tijdens uw event en adviseren u hoe de kartonnen VR-bril met daarop uw boodschap het beste op uw evenement kunt inzetten voor het gewenste resultaat.

Top 3 beste Google Cardboard apps

Netflix VR

Wie kijkt er tegenwoordig geen films of series via netflix? En hoe gaaf zou het zijn om jouw geliefde serie nog intenser te beleven via Virtual Reality. Het lijkt net of jij zelf in de film aanwezig bent. De app is te downloaden via je mobiele telefoon. Het is wel belangrijk dat je een netflix account hebt.

Final Kick VR

Heb jij zin in een potje voetbal? Daar sta je dan, midden in een voetbalstation. Je neemt het op tegen de beste teams ter wereld. Je speelt door je hoofd te bewegen en als je de bal wil vangen moet je je hele lichaam gebruiken.

VR Tank

Het is jou missie om de leger tank te besturen. Ga naar de vijandelijke doelen en vernietig deze in de prachtige app VR Tank. De geluiden van het gevecht geven je de unieke beleving. Het is vergelijkbaar met Battlefield 3 en 4 games. Gaaf toch