0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in heel Nederland & België

Filter

Filter

  • Categorieën

Google Cardboard

Bekijk de video

Kies uw oplage vanaf 100 stuks!

De Google Cardboard is een low budget Virtual Reality gadget die iedereen op uw feest, evenement of beurs gezien moet hebben en is zeer geschikt als promotiemiddel voor uw beurs. Maar u kunt de Google Cardboard ook inzetten voor de promotie van uw eigen 360 graden film of VR app voor een volle zaal met geïnteresseerden. Daarnaast is het een leuke onderbreking voor, tijdens of na een presentatie.

Kies uw oplage vanaf 100 stuks en wij verzorgen de Google Cardboard’s met uw gewenste opdruk voor u. Daarnaast ontvangt u een handige handleiding over hoe de Google Cardboard in elkaar gezet moet worden. Ook kunnen wij uw evenement met Google Cardboards verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden.

Bekijk de video

Meer informatie

Google Cardboard is de oplossing indien u in één keer een grote groep of publiek in een zaal kennis laten maken met Virtual Reality. De kartonnen Virtual Reality bril is natuurlijk low budget toepassing, maar zijn grotere broer de Oculus Rift is inmiddels overgenomen door Facebook. Virtual Reality gaat vanaf 2016 zeer groot worden, want niet alleen Google en Facebook hebben groots op VR ingezet, maar ook merken zoals HTC en Sony.

Laat zien dat u als bedrijf denkt in mogelijkheden, innovatie en nieuwe wegen bewandelen. Presenteer uw gasten innovatieve concepten en laat ze een kijkje nemen in de toekomst. Leg ze uit door middel van de Google Cardboard hoe snel de ontwikkelingen gaan op VR gebied en hoe je als onderneming hier mede gebruik van kan maken.

Google Cardboard Apps en mogelijkheden

Vrijwel elke smartphone kan ik combinatie met de Google Cardboard gebruikt worden. Er zijn veel apps beschikbaar in Appstores. Met deze Apps kunnen er 3D foto’s, 3D werelden in stappen bekeken worden en zelf interactieve games gespeeld worden. Heeft u zelf een Google Cardboard App ontwikkeld of bent u het van plan? Schakel Urban Events in en wij begeleiden dit onderdeel tijdens uw event en adviseren u hoe de kartonnen VR-bril met daarop uw boodschap het beste op uw evenement kunt inzetten voor het gewenste resultaat.