0318 - 842 466
 

Duck Season

Wellicht speelde u in de jaren 80 de 8-bit versie van Duck Season, Duck Hunt genaamd. Duck Season VR brengt u zo dicht mogelijk bij het Nintendo Entertainment System tijdperk, alleen dan in VR! Kruip in de huid van een 2.0 eendenjager. Het verhaal neemt snel een bizarre wending, waardoor u terecht komt in een wereld waar niets is wat het lijkt.

Duck Season is een Virtual Reality schietspel, waarbij u zo veel mogelijk vliegende geveerde wezens moet afschieten. Er zijn acht levels en per level zijn er drie ronden. U schiet met een jachtgeweer welke 6 patronen bevat. Dus u moet minimaal wel één eend kunnen raken toch? Vergeet niet te herladen als de patronen op zijn, want anders kunnen sommige eenden aan u voorbij gaan.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

De techniek van Duck Season; het schieten, richten en herladen voelt net als in het echt. Alleen al het doorladen is zeer leuk om te doen. De graphics van deze VR game zijn erg mooi, waardoor Duck Season VR volgens ons één van de leukste VR schiet simulators is die er op dit moment voor Virtual Reality beschikbaar is. Vooral door het nostalgische Duck Hunt karakter. Een game duurt slecht een paar minuten. Zo speelt iedereen op uw feest, evenement of op uw beursstand deze leuke game klassieker in een VR jasje. Maar er is meer …!

Eenden schieten in VR met Duck Season, en nog veel meer …!

U bent in Duck Season een klein ventje. Uw moeder heeft net de nieuwste videogame gehuurd voor zijn Kingbit Entertainment System. Tijdens het spel verschijnt er regelmatig een hond in beeld. U kunt op ‘m schieten, maar dat heeft geen effect. Na een aantal ronden wordt deze hond steeds minder virtueel, scary … :-). In Duck Season is er nog veel meer te doen dan alleen maar eenden afschieten. De woonkamer ziet er aan het begin netjes en opgeruimd uit. Er liggen tijdschriften, boeken en VHS tapes op de planken. Deze kunnen allemaal opgepakt, gegooid en de VHS tapes kunnen afgespeeld worden. Dit zorgt voor hilarische VR momenten.Speel Duck Season op uw feest, evenement of op uw beursstand!

Boek nu de ultieme VR shooter met een retro karakter voor uw bedrijfsfeest, evenement of beursstand. Huur één of meerdere compleet verzorgde Oculus Touch game opstelling(en) inclusief: transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding. Thema aankleding is optioneel; een achterwand, grasmat en/of statief aankleding. Naast Virtual Reality verzorgt Urban Events ook (VR) Race Simulators en diverse leuke Games opstellingen voor elke gelegenheid. Compleet verzorgd bij u op locatie. Combineer bijvoorbeeld eens de Duck Season VR opstelling met een Kinect game opstelling, F1 Race Simulator of een andere leuke VR game.

Andere suggesties…