• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Duck Season

Bekijk de video

Wellicht speelde u in de jaren 80 de 8-bit game Duck Hunt? Duck Season VR brengt u zo dicht mogelijk bij het Nintendo Entertainment System tijdperk, alleen dan in VR! Kruip in de huid van een 2.0 eendenjager. Het verhaal neemt snel een bizarre wending, waardoor u terecht komt in een wereld waar niets is wat het lijkt.

Duck Season is een Virtual Reality schietspel, waarbij u zo veel mogelijk vliegende geveerde wezens moet afschieten. Er zijn acht levels en per level zijn er drie ronden. U schiet met een jachtgeweer welke 6 patronen bevat. Dus u moet minimaal wel één eend kunnen raken toch? Vergeet niet te herladen als de patronen op zijn, want anders kunnen sommige eenden aan u voorbij gaan.

Meer informatie

Duck Season is een zeer leuke VR game en vervangt de schiettent, welke je vroeger op events zag. Dit is namelijk veel leuker, namelijk eenden schieten in Virtual Reality. Het is net of jezelf in het veld staat! De VR opstelling is zeer compact en kan gemakkelijk op een beursstand worden geplaatst.

Maar deze VR game doet het ook altijd goed of feesten & events. En sluit goed op het thema retro gaming aan. Aangezien deze game de VR variant is van Duck Hunt. Bij de VR Schiet Simulator kunnen we optioneel een High Scores Leaderboard meenemen. Degene die de meeste eendjes uit de lucht heeft geschoten mag zich de dag winnaar noemen!

VR schiet Simulator bij u op locatie

Op het jachtseizoen op uw event of beurs en huur een compleet verzorgde VR Schiet Simulator met Duck Season VR game. Naast de huur zijn transport, op/afbouw en installatie inbegrepen. U kunt ervoor kiezen om zelf de begeleiding bij de VR opstelling te verzorgen, maar dit kunnen wij uiteraard ook voor u doen.

Onze spelbegeleiders weten veel van de Virtual Reality, kennen de opstellingen & techniek goed en kunnen omstanders aanspreken om ook eens te spelen. Omstanders zien de gameplay van de speler om een grote LED TV op statief. Onze spelbegeleider houdt ook de beste scores voor u bij. Wilt u de VR Schiet Simulator zelf begeleiden? Dan verzorgen we na de opbouw een uitgebreide instructie over de werking van de VR opstelling en game. Na het event bouwen we de VR opstelling(en) weer af.