• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Oculus Rift S

Bekijk de video

De opvolger van de Oculus Rift!

VR in optima forma beleven? Huur dan een compleet verzorgde Oculus Rift S VR opstelling voor op uw feest, event of op uw beursstand! De Oculus Rift S is de nieuwste VR bril van Oculus en voorzien van ingebouwde camera’s voor inside-out tracking, waardoor geen externe sensoren meer nodig zijn. Dat scheelt weer tijd qua installatie en er is minder ruimte nodig.

De resolutie van de Oculus Rift S is net weer iets hoger dan de Oculus Rift en comfortabeler. De Oculus Touch controllers zijn bijna hetzelfde als de Rift, maar doen precies hetzelfde. Dus, bent u opzoek naar de beste VR beleving die er op dit moment te krijgen is? Huur dan een compleet verzorgde Rift S VR opstelling bij Urban Events! Inclusief transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding.

Huur de Oculus Rift S voor op uw event

Ben jij opzoek naar een spectaculaire virtual reality ervaring voor op uw feest of evenement? Huur een complete Oculus Rifts S set inclusief alle hardware, content en spelbegeleiding op locatie. Heeft jouw feest of event een thema? Dan zoeken we en VR game die daar op aansluit. Is het doel fun? Dan weten we daar raad mee. Onze spelbegeleiders leiden de gasten rond door de wereld van VR en zorgen dat ze met een lach verder feest vieren. Bel Urban Events voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Oculus Rift S vs de Oculus Rift

De Oculus Rift S is de opvolger van de Oculus Rift. Vergelijk het met een nieuwe iPhone. Voor de nieuwste iPhone staan de mensen in de rij, maar ten opzichte van de vorige versie is er weinig veranderd. Dat denkt u! Wezenlijk is er veel veranderd, want voordat er een nieuwe VR bril op de markt komt gaat daar een lange ontwikkeltijd aan vooraf. Op veel punten is de nieuwe Oculus Rift verbeterd. Maar daar gaat het in wezen niet om, want de VR beleving staat centraal! Urban Events levert de beste VR expierence voor op feesten, events of beurzen! Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!

Huur de Oculus Rift S voor op uw beursstand

Wil jij met een leuke VR experience de juiste klanten naar jouw beursstand lokken? Zet jouw bedrijf op de vakbeurs in de kijker met een Virtual realty demo, 360 graden video of VR game die beklijft! Laat jouw beursstand optimaal renderen en voeg de factor LOL + virtual reality toe. LOL staat voor Lachen, Leren en Ondernemenn! Lachen is gamen in VR, Leren is iets nieuws ervaren en Ondernemen doe je nadat de beursbezoeker klaar is met de VR game, onze spelbegeleider zorgt dat je het gesprek aan kunt gaan met de klant. Het gesprek gaat vooraf aan een leuke VR ervaring (of een andere leuke game)!

De meest populaire games voor de Oculus Rift S

Wie kent de muziekritmespel beat saber nou niet? Dit leuke en uitdagende spel is zeer geschikt voor op beurzen en evenementen. Raak de gekeurde kubussen met de lichtzwaarden op de maat van de muziek. Voor de buitenwereld ziet het er hilarisch uit. De video’s die gemaakt worden zorgen ervoor dat het iets is om nooit te vergeten. Deze game is ook perfect als je een competitie wilt houden.
Het vrouwen van vliegtuigjes tot het afrekenen in de supermarkt. In Job Simulator is niks te gek. Het is een leuke en grappige game en zeer geschikt voor de Oculus Rift S. Kinderen vinden het zeer vermakelijk omdat er veel humor in zit. Alles draait om de werkzaamheden die door jou worden uitgevoerd. Het speelt zich af in de toekomst, in het jaar 2050 om precies te zijn. Deze game bied genoeg uitdaging voor jong en oud.