0318 - 842 466
 

Playstation huren?


Huur een compleet verzorgde Playstation opstelling

Speel de nieuwste PlayStation4 games bij u op locatie een huur één of meerdere PS3 of PS4 game opstellingen bij Urban Events. Boek meerdere Playstation game opstellingen met een tv monitor + controllers en organiseer een PES, FIFA of COD toernooi.

Wij hebben een groot assortiment Playstation games, welke we bij uw thema kunnen aansluiten. Denk dan aan games in de volgende rubrieken: sport, race, avontuur, actie, muziek en party. U speelt altijd de nieuwste game op grote LED TV op statief. Daarnaast zijn er verschillende combinaties mogelijk. Plaats eens een Formule1 Race Simulator met een daarnaast een Virtual Reality opstelling.Toernooien

U kunt Urban Events ook contacten voor FIFA of Call of Duty toernooien. Speel een toernooi met meerdere groepen. De poule fasen worden op tv monitoren gespeeld en de finales op een groot scherm met beamer. De resultaten en standen worden in een high-end toernooisysteem geregistreerd.

Real-time zien alle spelers de actuele tussenstanden van de poulefasen en finales. Dit activeert het competitie element. De nummer 1, 2 en 3 gaan met mooie prijzen naar huis. Elk toernooi wordt door één of meerdere spelbegeleiders van Urban Events begeleid. Neem contact op voor meer informatie over FIFA en COD toernooien.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Playstation VR

Naast Oculus en HTC heeft Sony een eigen Virtual Reality bril, ook wel afgekort met PSVR. De PlaystationVR wordt met behulp van een HDMI kabel aangesloten op de PS4 en plaatst u ten midden van virtuele werelden.

Met PlayStationVR speelt u niet alleen de game, maar beleeft u de game met adembenemend realisme! PlayStationVR stuurt twee beeldsignalen uit: één voor de VR-bril en één voor een TV scherm. Sony heeft momenteel honderd PlayStation VR titels, maar niet alle games zijn geschikt voor feesten en events. Wij adviseren u graag in de mogelijkheden van Virtual Reality in combinatie met de Playstation voor op uw feest of evenement. Vragen? Bel dan even of stuur een bericht.

Stel een vraag    Offerte aanvragen