• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

 • Offerte binnen 1 werkdag
 • Persoonlijk contact
 • Thema aankleding
 • Spelbegeleiding
 • Plaatsing in binnen en buitenland!

PlayStation huren?

Speel de nieuwste PlayStation4 games bij u op locatie een huur één of meerdere compleet verzorgde playstation game opstellingen met grote LED TV op statief bij Urban Events. Of boek meerdere Playstation game opstellingen met een 32″ game monitor + controllers en organiseer een FIFA toernooi.

Urban Events Playstation huren
Urban Events Playstation huren
 • Transport & plaatsing door heel NL & BE
 • Voor elk doel of thema een leuke game!
 • Professionele spelbegeleiding
 • Thema aankleding
 • Bekijk het assortiment Bekijk ons complete games assortiment
  Urban Events Playstation huren
  Urban Events Playstation huren
  Urban Events Playstation huren

  U wilt een PlayStation huren? Urban Events heeft meer dan 10 jaar ervaring met gaming voor op feesten, evenementen en beurzen. Met de PS4 speelt u games in 4K resolutie. Huur een Playstation opstelling met game naar keuze + grote LED TV op statief inclusief transport, op/afbouw en installatie.

  U speelt altijd de nieuwste game. Daarnaast zijn er verschillende combinaties mogelijk. Combineer de PlayStation opstelling bijvoorbeeld met een F1 Race Simulator, een VR opstelling of een andere leuke game opstelling. Optioneel kunt u ons de spelbegeleiding laten verzorgen. Onze professionele spelbegeleiders begeleiden de PlayStation game opstellingen; ze helpen uw gasten op weg, houden de scores bij en maken omstanders enthousiast om ook eens te gamen.

  Groot assortiment

  Playstation games

  Wij hebben een groot assortiment Playstation games, welke we bij uw thema of doelstelling van uw event kunnen aansluiten. Denk dan aan games in de volgende rubrieken: sport, race, avontuur, actie, muziek en party. Wilt u een specifieke game spelen? Dan horen we het graag, want niets is ons te gek.

  Playstation toernooi

  bij u op locatie?

  U kunt Urban Events ook contacten voor FIFA, PES, Fortnite of Call of Duty (COD) toernooien. Speel met meerdere personen een game toernooi bij u op locatie! De poule fasen worden op 32″ game monitoren gespeeld. De resultaten en standen worden in een high-end toernooisysteem geregistreerd. Optioneel kunnen de finales op een groot scherm met beamer worden gespeeld.

  Naast Oculus en HTC heeft Sony een eigen Virtual Reality bril, ook wel afgekort met PSVR. De PlaystationVR wordt met behulp van een HDMI kabel aangesloten op de PS4 en plaatst u ten midden van virtuele werelden. Met PlayStationVR speelt u niet alleen de game, maar beleeft u de game met adembenemend realisme! PlayStationVR stuurt twee beeldsignalen uit: één voor de VR-bril en één voor een TV scherm.

  Sony heeft momenteel honderd PlayStation VR titels, maar niet alle games zijn geschikt voor feesten en events. Wij adviseren u graag in de mogelijkheden van Virtual Reality in combinatie met de Playstation voor op uw feest of evenement. Dus wilt u een PlayStation huren met VR bril? Bel dan even of stuur een bericht.

  Benieuwd naar de VR bril van Sony? Huur dan eens een complete PSVR opstelling bestaande uit: PlaystationVR bril, PlayStation4 inclusief game Worlds (met daarop vijf mini games) + een grote LED TV scherm op statief.

  Meer informatie of direct boeken?