• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

 • Offerte binnen 1 werkdag
 • Persoonlijk contact
 • Thema aankleding
 • Spelbegeleiding
 • Plaatsing in binnen en buitenland!

Oculus Rift Huren

Compleet verzorgd bij u op locatie!

Wil je een Oculus Rift huren als eye-catcher en wil je daardoor meer bezoekers naar jouw beursstand trekken? Of wil je gewoon gasten op je evenement vermaken met een leuke Virtual Reality game? Huur dan één of meerdere Oculus Rift VR opstellingen bij Urban Events. Er kan uit een zeer breed assortiment aan VR belevingen gekozen worden. Wij zorgen voor een unieke VR beleving van begin tot eind voor op jouw event of beursstand.

Urban Events Oculus Rift Huren
Urban Events Oculus Rift Huren
 • De nieuwste VR brillen
 • High-end game computers
 • TV scherm op statief voor toeschouwers
 • Oneindig assortiment games
 • Maatwerk content
 • Professionele spelbegeleiding
 • Thema aankleding
 • Bekijk de HTC Vive
  Urban Events Oculus Rift Huren
  Urban Events Oculus Rift Huren

  Complete Oculus Rift VR opstelling

  Urban Events verhuurt complete VR opstellingen voor zowel particuliere als zakelijke evenementen. Een VR opstelling bestaat uit een Oculus Rift VR bril met controllers, High-end PC en een grote LED TV op statief waarop omstanders mee kunnen kijken.

  Op een Oculus Rift VR opstelling kunnen zowel passieve als interactieve games gespeeld worden. Hierbij kan je denken aan een VR Rollercoaster als de eerste VR beleving. Daarnaast kan er uit heel veel leuke interactieve VR games gekozen worden. De fun factor op jouw evenement zal gegarandeerd toenemen!

  Bekijk ons Oculus Rift assortiment:

  WIl je een Oculus Rift huren voor op jouw event?
  Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies!

  Kies uit diverse leuke demo’s & games!

  Grofweg kunnen VR Experiences in drie rubrieken ingedeeld worden, deze zijn: demo, gaming en race. Binnen de rubriek gaming zijn meerdere genres beschikbaar. Sport, adventure, actie en fun zijn zeer populaire genres. Hierdoor kunnen wij voor vrijwel ieder event een passend advies geven over in te zetten VR games of demo’s.

  Door onze ervaring op gebied van VR hebben wij bovendien een een assortiment van populaire VR games samengesteld. Deze zijn qua gameplay zeer geschikt voor op beurzen en evenementen. Op basis van jouw wensen of van thema van het event zoek we de meest geschikte Virtual Reality game(s).

  Het Oculus Rift VR Actiepakket

  Wil je een een beeld krijgen van de kosten voor het huren van een Oculus Rift VR opstelling? Bekijk dan eens het Oculus Rift VR actiepakket. Het is uiteraard mogelijk om dit actiepakket met een tweede VR opstelling te combineren. Op de huur van deze 2e game VR opstelling ontvang je dan een zeer aantrekkelijke korting!

  Thema aankleding

  Al onze Virtual Reality opstellingen kunnen we van leuke thema aankleding voorzien. Op deze manier is direct zien wat de bedoeling is en het ziet er ook nog leuk uit! We voorzien de VR opstelling dan van een bijpassende mat, accessoires en visuals. Aansluitend op de VR game of op het thema van het evenement. Er kan uit diverse standaard thema’s (bijvoorbeeld: sport, muziek & dans en ski) gekozen worden. Heeft het evenement een specifiek thema? Neem contact met ons op om de mogelijkheden m.b.t. aankleding te bespreken.

  oculus rift huren

  Meer informatie of direct boeken?

  Oculus Rift huren in heel Europa!

  Urban Events bedient klanten met transport en plaatsing van de VR opstelling in meerdere landen. Veelal in Nederland en België, maar ook in Engeland en Duitsland. Niets is ons te gek! Bij het huren van een VR opstelling verzorgen wij standaard de plaatsing op de door jou gewenste locatie.

  Sta je een aantal dagen op een beurs en wil je daarvoor een Oculus Rift huren? Is de beurs in het buitenland en Heeft iemand al ervaring met de Oculus Rift? Dan kies je er dus wellicht voor om zelf de begeleiding op je te nemen. Urban Events zorgt in dat geval na de opbouw voor een duidelijke instructie over de werking van de Oculus Rift VR opstelling. Wil je daarintegen dat wij de spelbegeleiding verzorgen? Dan verzorgen we die natuurlijk ook graag voor je.

  Oculus Rift VR opstelling met branding TV lijst

  Verhoog de sfeer met een competitie element!

  Voeg een competitie element toe aan een VR game en ga de strijd met elkaar aan. Let op: niet alle VR games zijn geschikt voor een competitie. Neem daarom voor een passend advies contact met ons op. We adviseren graag met betrekking tot geschikte competitieve VR games. Voor het competitie element nemen we bovendien een Leaderboard met herschrijfbare magneetstrips voor je mee. Hierop worden de beste scores of ronde tijden op bijgehouden. De concurrentiestrijd zal nog lang onderwerp van gesprek zijn!

  Personalisatie & branding

  Wanneer je kiest voor Oculus Rift huren en je wilt een opstelling met thema-aankleding dan zijn er heel veel mogelijkheden. Zoals gezegd kunnen we VR opstelling van leuke thema aankleding voorzien, maar we kunnen deze ook op maat voor je personaliseren. Door middel van een TV lijst bijvoorbeeld. In je eigen huisstijl, met logo’s en een pakkende tekst. Daarnaast kun je optioneel kiezen voor een achterwand met bijpassende visual.

  VR Race simulators

  Alsof je echt in een race auto zit!

  VR Race Simulator

  VR Voetbal Simulator

  penalty schieten of keepen in VR!

  VR Voetbal Simulator

  Motion VR Simulators

  Bekijk ook onze Motion VR Simulators

  Motion VR simulator

  Neem direct contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.