• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Santa Simulator

Bekijk de video

Bent u op zoek naar een leuke VR kerst game? Dan is Santa Simulator de VR game, welke op je event rondom de feestdagen gespeeld moet hebben! Berijd de slee van de kerstman en laat de cadeau’s in de schoorstenen vallen. Gebruik de trigger op de controller om de kerstbellen te luiden en cadeautjes in de schoorstenen te gooien. Merry Christmas!

Santa Simulator is een onderdeel van de VR Game Richie’s Plank Experience. Ergens in de lift bevind zich een mysterieuze bel. Bel maar! Ineens zit je in de slee van de kerstman. Kids gaan helemaal los en volwassenen zullen met de kerstman simulator weer kinderen worden! Naast Santa Simulator kunt u uiteraard ook gewoon Richie’s Plank Experience op de Oculus Rift VR opstelling spelen.

Meer informatie over Santa Simulator

Huur één (of meerdere) compleet verzorgde Santa Simulator(s) voor op uw feest, evenement of voor op uw beursstand. Naast de huur van de Oculus Rift VR opstelling met de Santa simulator VR game is het transport, op/afbouw en installatie inbegrepen. Daarnaast kunnen we uiteraard de spelbegeleiding verzorgen en leuke kerst thema aankleding ter decoractie van de VR opstelling(en).

Huur een complete VR opstelling inclusief:

  • PC, VR-bril en TV op statief.
  • Transport, op/afbouw en installatie.
  • Spelbegeleiding.

Richie’s Plank Experience

Met Richie’s Plank Experience lopen uw gasten op grote hoogte over een plank. Het is lachen geblazen en het verrassend om te zien hoe elke persoon reageert als men over een (echte) plank heen loopt. Heeft u uw hoogtevrees overwonnen? Ga op zoek naar de bel in de lift. Uw slee komt voorgereden. Stap in en gooi de kado’s in de schoorstenen!Meer informatie, advies over Virtual Reality of direct een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Combineer deze VR game met een andere leuke virtual reality kerst game. Deze VR game kan ook worden gespeeld op een Christmas Games VR opstelling. Op deze kerst VR opstelling kunnen diverse leuke christmas games worden gespeeld. Zo is er voor ieder wat wils. Check it out! Wilt u kerst games advies of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.