0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in heel Nederland & België

Filter

Filter

  • Categorieën

Rock Band VR

Bekijk de video

Iedereen een Rockster in VR!

Rock Band VR is precies wat je ervan mag verwachten. Rock Band VR maakt je een echte rockheld! Jij bent de rockster die op een uitzinnig publiek uitkijkt. Hang je VR gitaar om, zet de VR-bril op en speel jouw solo als(of je) de beste gitarist van de wereld (bent).

Rock Band VR is niet zomaar wat even op een gitaar tokkelen en meezingen zoals in Rock Band- en Guitar Hero games. Met Rock Band VR kruip je in de huid van een gitarist en ga je helemaal op in het optreden samen met je VR bandleden. Het publiek voor je zweept je op! WannaPlay? Neem contact op voor meer informatie of voor een offerte.

Bekijk de video

Meer informatie

Huur een complete Rock Band in Virtual Reality voor uw feest, evenement of beursstand. De VR Rock Band opstelling is als volgt opgebouwd: de Oculus Rift VR-bril, Oculus Touch, Fender guitar controller, Rock Band VR game, High-end PC en een groot LED TV scherm op statief voor de meekijkers. Daarnaast is de transport, op- en afbouw, spelbegeleiding en de installatie v/d game in het voordeelpakket inbegrepen.

VR band op evenement

Wilt u echt gieren en brullen op uw feest of evenement? Boek dan Rock Band VR opstelling op basis van de Oculus Rift, Touch en de game ‘RockBandVR’ van Harmonix. Deze Rock ‘n Roll opstelling is inclusief alle toebehoren die u ‘voor even’ een rockster maken. De opstelling is dus uitermate geschikt als extra entertainment op uw evenement. De Rock Band VR opstelling kunnen wij thematisch voor u aankleden. Informeer eens naar de aankleed mogelijkheden.

Iedereen een Rockster op de beursstand

De Touch controller en de Fender gitaar controllers tracken de bewegingen in de ruimte en werken hiermee als een virtueel verlengstuk in de Rock Band VR game. U hoeft enkel nog maar de pannen van het dak te spelen. Wordt er even niet gespeeld dan zal onze spelbegeleider uw bezoekers enthousiast maken om de Rock Band VR game ook eens te spelen. De vonken zullen van uw beursstand afspringen, Rock on!