• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Rock Band VR

Bekijk de video

Iedereen een Rockster in VR!

Rock Band VR is precies wat je ervan mag verwachten. RockBand VR maakt je een echte rockheld! Jij bent in een Virtual Reality omgeving de rockster die op een uitzinnig publiek uitkijkt. Hang je VR gitaar om, zet de VR-bril op en speel jouw solo als(of je) de beste gitarist van de wereld (bent).

Rocken in VR is niet zomaar wat even op een gitaar tokkelen en meezingen zoals in de Rock Band- of Guitar Hero games. Met RockBand VR kruip je in de huid van een gitarist en ga je helemaal op in het optreden samen met je VR bandleden. Het publiek voor je zweept je op! WannaPlay? Neem contact op voor meer informatie of voor een offerte.

Een complete Rock Band VR opstelling huren?

Huur een complete Oculus Rift VR opstelling met VR game & accessoires  voor op uw feest, evenement of beursstand. De Rock Band VR opstelling is als volgt opgebouwd: de Oculus Rift VR-bril, Oculus Touch, Fender guitar controller, Rockband VR game, High-end PC en een groot LED TV scherm op statief voor de meekijkers. Daarnaast is de transport, op- en afbouw, spelbegeleiding en de installatie v/d game in het voordeelpakket inbegrepen.

Rock Band VR op uw evenement

Wilt u echt gieren en brullen op uw feest of evenement? Boek dan Rock Band VR opstelling op basis van de Oculus Rift, Touch en de game ‘RockBandVR’ van Harmonix. Deze Rock ‘n Roll opstelling is inclusief alle toebehoren die u ‘voor even’ een rockster maken. De opstelling is dus uitermate geschikt als extra entertainment op uw evenement. De Rock Band VR opstelling kunnen wij in het thema Muziek & Dans voor u aankleden. Informeer eens naar de aankleed mogelijkheden.

Een Rockster op de beursstand

De Oculus Touch controller welke wordt bevestigd aan een Fender gitaar controller tracked de bewegingen in de ruimte en werken hiermee als een virtueel verlengstuk in de RockBand VR game. U hoeft enkel nog maar de pannen van het dak te spelen. Wordt er even niet gespeeld dan zal onze spelbegeleider uw bezoekers enthousiast maken om de Rock Band VR game ook eens te spelen. De vonken zullen van uw beursstand afspringen, Rock on! Kijk ook eens naar onze Muziek & Dans game opstelling. Wellicht is dit een leuke aanvulling voor uw gasten op VR Rock Band.

Is dansen toch meer iets voor jou?

Naast de Rock Band VR zijn er nog veel meer muzikale VR games. Ken je nog Dance Central? Deze is terug als een nieuwe game in VR. Dance Central VR lijkt veel op zijn voorganger van de XBOX. Met een vr bril op lijkt het net of je echt in een club staat. Met maar liefst 32 tracks dans jij de sterren van de hemel. Je bewegingen worden vastgelegd in het spel. Aan het einde kan je nog op het score bord zien hoe goed jouw dansmoves waren.
Deze muzikale VR game is ontzettend leuk om te doen. En niet te vergeten voor de omstanders is het ook geweldig om naar jouw dansjes te kijken. Met een VR bril op en de Touch controllers in de hand dans je mee op de choreografie van Dans Central. Zie je het al zitten om in Virtual Reality te gaan dansen?