• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Muziek & Dans Games

Van pop of hiphop dans tot freestyle!

Op zoek naar leuke Muziek & Dans Games voor op uw event of feest? Huur deze bij Urban Events! Laat je rockstar potentieel zien met ‘Guitar Hero’ en “Rock Band’ of dans zoals Rihanna in ‘Dancing Stage’. Muziek en dans games zijn al heel lang erg populair en zeer leuk om te doen.

Tegenwoordig worden de dans en muziek games steeds geavanceerder, grafisch beter en kun je in de muziekspellen bijna elk instrument bespelen. In de dansspellen kunnen diverse thema’s gekozen worden, van pop of hiphop dans tot freestyle. Naast de muziekspellen zijn er ook diverse Karaoke spellen zoals Singstar waarin je mee kan zingen met de grootste hits. Leuk voor op uw bedrijfsfeest!

Huur één of meerdere Muziek&Dans game opstellingen inclusief:

  • Transport, op/afbouw en installatie.
  • Thema aankleding Muziek & Dans*.
  • Vier uur spelbegeleiding.
  • Kies uit diverse leuke Muziek&Dans games.

* We voorzien de game opstelling(en) van een mat, instrumenten en muziek noten.

Huur één of meerdere Muziek & Dans games opstellingen voor op jouw feest of event

Bij Urban Events huur je de leukste game opstellingen inclusief muziek of dans games voor op feesten en evenementen. Deze games zijn voor leuk iedereen en zeer laagdrempelig om te spelen. Laat de kids, uw gasten of collega’s dansen op de beste muziek. Hiervoor plaatsen we één of meerdere compleet verzorgde Kinect game opstelling(en) inclusief diverse leuke interactieve muziek- of dansgames. Naast de huur zijn transport, installatie en op/afbouw inbegrepen. Optioneel kunnen we voor u de spelbegeleiding verzorgen. Onze spelbegeleider zorgt ervoor dat alles duidelijk is en verzorgd alles tot in de puntjes voor u. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor persoonlijk advies.

Nog veel meer leuke game opstellingen!

Staat muziek- of dans op jouw event als thema centraal? Voeg dan eens aan het event entertainment één of meerdere Oculus Rift VR opstellingen toe. Een combinatie tussen diverse opstellingen is uiteraard mogelijk! En is er dan voor ieder wat wils! Er zijn diverse leuke VR games op dit thema beschikbaar, onder andere: RockBand VR, Beat Saber, Dance Central VR of een andere leuke VR Game? Heb je een vraag? Dan horen we die graag! Niets is ons te gek ;-).

Wie danst het beste van allemaal?

Deze populaire dansgame Just dans is helemaal geschikt voor de Muziek & Dans Games van Urban Events. Er zitten meer dan veertig tracks in verborgen met verschillende genres. Denk hierbij aan pop, rock, R&B en nog veel meer. Het bied een fantastische danservaring. Met maar liefs vier spelers kan je tegelijk de dansvloer betreden. De Kinect-camera registreert de bewegingen en laat aan het eind van de battle zien wie de beste score heeft. Dans jezelf een weg naar de top met de Crew’s Challenge. Je kiest met wie jij het duel aan gaat, laat maar eens zien wat je in huis hebt. Ideaal voor een feestje. Als je een beetje van dansen houd natuurlijk. Maar voor het toekijkend pubiek is het ook hylarische om te zien. Wie wil er nou niet je stille collega uit zijn plaat zien gaan? Neem het op tegen elkaar en dans de sterren van de hemel.