• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
RockBand VR

Categorieën: Tags: ,

Bekijk de video

Stap op het podium, stap in de RockBand VR en maak je klaar voor de meest authentieke high energy Rock and roll simulatie ooit! Hang de replica Fender om, speel de pannen van het dak en leef je uit! Er zijn maar liefst 60 uitstekende tracks waaruit je kunt kiezen. Rock Band VR maakt je een echte rockheld! Jij bent de rockster die op een uitzinnig publiek uitkijkt.

De Virtual Reality game RockBand VR wordt in combinatie met Oculus Touch controllers en een replica Fender Stratocaster gitaar gespeeld. U speelt dus met de Rock Band mee! Huur een complete Rock Band in Virtual Reality voor uw feest, evenement of beursstand. Deze Rock ‘n Roll opstelling is inclusief alle toebehoren die u ‘voor even’ een rockster maken. De opstelling is dus uitermate geschikt als extra entertainment op uw evenement.

Rockband VR

Speel RockBand VR met een echte Gitaarcontroller!

Je speelt RockBand VR met een gitaarcontroller; een replica Fender Stratocaster. De gitaar controller en de Oculus Rift VR bril wordt op een High-end game PC aangesloten. Daarbij leveren we een grote LED TV op statief, waarop omstanders op het event mee kunnen kijken. De bedoeling van deze VR game is dat je met de VR bril op naar jouw publiek kan kijken, terwijl jij in VR op de gitaar speelt. Naast de huur van een Rock Band VR opstelling is het transport en de installatie inbegrepen. Optioneel kunnen we spelbegeleiding verzorgen.

Thema aankleding Muziek & Dans

De Oculus Rift Virtual Reality opstelling kunnen we voorzien van leuke Muziek & Dans thema aankleding. Dit verzorgen we door middel van een mat, opblaasbare muziek noten en eventueel aangevuld met visuals op het truss statief. Niet is ons te gek, zelfs onze spelbegeleider kan in een ander jasje gestoken worden. Onze spelbegeleider begeleid de VR opstelling en spreekt zelfs omstanders aan om ook eens een liedje mee te spelen.