0318 - 842 466
 

RockBand VR

Stap op het podium, stap in de RockBand VR en maak je klaar voor de meest authentieke high energy Rock and roll simulatie ooit! Hang de replica Fender om, speel de pannen van het dak en leef je uit! Er zijn maar liefst 60 uitstekende tracks waaruit gekozen kan worden. Rock Band VR maakt je een echte rockheld! Jij bent de rockster die op een uitzinnig publiek uitkijkt.

De Virtual Reality game Rock Band VR wordt in combinatie met Oculus Touch controllers en een replica Fender Stratocaster gitaar gespeeld. U speelt dus met de Rock Band mee! Huur een complete Rock Band in Virtual Reality voor uw feest, evenement of beursstand. Deze Rock ‘n Roll opstelling is inclusief alle toebehoren die u ‘voor even’ een rockster maken. De opstelling is dus uitermate geschikt als extra entertainment op uw evenement.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Categorie: Tag:

Met de Virtual Reality wordt er een nieuwe dimensie aan uw feest, event of beurs toegevoegd. Waar vroeger over de schouder van de speler gekeken werd, bent u nu de speler in een immersive omgeving. Kijk eens opzij, naar boven of naar beneden! Virtual Reality dompelt uw gasten, relaties of prospects onder in de VR beleving van uw keuze.Virtual Reality games en demo’s

Alleen al rondlopen en kijken in de VR content is al een hele beleving. De VR games die wij in ons assortiment hebben opgenomen zijn veelal voor verschillende VR headsets gemaakt. De Virtual Reality content wordt momenteel op diverse platformen aangeboden: 1. SteamVR, 2, Oculus, 3. Viveport, 4. PlaystationVR. Op deze platformen worden reeds bestaande demo’s en games aangeboden. Of wilt u toch liever maatwerk? Neem contact met Urban Events op voor advies.

Andere suggesties…