• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Zomer Games

Categorieën: Tags: , , , ,

Haal de zomer naar binnen!

Wanneer u een bedrijfsfeest of evenement organiseert met een zomers thema dan zijn onze Zomer Games uitermate geschikt als entertainment! Met diverse Summer en Beach Games zoals Waterskiën, Jetskiën, Tafeltennis en Beach volleybal haalt u de zomer naar binnen! Onze zomer games opstellingen bestaan uit een groot led tv scherm op truss statief en werken met games die kunnen worden bediend met beweging dmv move controllers en/of een kinect camera.

Huur bijvoorbeeld twee compleet verzorgde Zomer game opstellingen als extra entertainment voor op uw feest, evenement of borrel. Naast de huur van de Zomer games opstellingen is het transport, op/afbouw en installatie bij de prijs inbegrepen. Uiteraard kunnen wij ook de spelbegeleiding verzorgen. Optioneel kunnen we de Zomer games opstellingen met bijpassende Zomer thema aankleding voor u aankleden.

Verras de bezoekers van uw evenement of feest met leuke Zomer games!

Biedt uw gasten leuke games aan op uw zomers event. Speel bijvoorbeeld diverse leuke games, zoals: Waterskiën, Jetskiën, Tafeltennis en Beach volleybal. Het grote aanbod aan games van Urban Events maakt uw zomerevenement- of feest compleet. Een game opstelling bestaat uit een grote LED tv op statief en een game console. Daarnaast voorzien we de game opstellingen van leuke thema aankleding. Dit doen we aan de hand van een bijpassende mat, strandballen en leuke opblaasbare zomer visuals. Op deze manier weet men precies wat de bedoeling is en daarnaast hebben de game opstellingen de juiste Look and feel, welke aansluiten op uw zomers event!

Nog veel meer leuke game opstellingen!

Naast onze games opstellingen bieden wij ook nog Virtual Reality game opstellingen aan. Deze zijn uitermate geschikt als aanvulling op de Summer games! Een Oculus Rift VR opstelling bestaat uit een grote LED tv op statief, een High-End VR PC met VR vril en diverse leuke games. Op basis van uw wensen zoeken we een voor u een zomerse VR game, welke bij uw zomers event aansluit en de fun factor verstrekt! Denk hierbij aan Kiten op het strand, een Virtual Reality Funpark aan het water, Bunjee jumpen, zeilen in VR of bijvoorbeeld een VR Surf Experience! De mogelijkheden van VR zijn zeer divers!

Zomer Games voor jong en oud

Speel samen volleybal tijdens de zomer games. Denk aan de zee en het strand want ook beach volleybal is er om samen te spelen. In deze minigame is het te bedoeling om de bal te blocken, werpen en smashen. Deze simpele minigame is geschikt voor jong en oud. Speel het samen of alleen. Een uitstekende minigame om je mee te vermaken.

Niemand is te oud voor een potje tafeltennis. Jou handen zijn de controllers. Neem plaats voor het scherm, gooi met je ene hand de bal op en maak een slaande beweging met je andere hand. Deze tafeltennis game is niet voor mietjes, het functioneert erg precies en is hierbij ook vrij realistisch. Neem jij het op tegen een vriend of vriendin? Of speel je liever een wedstrijd alleen, dan neemt het spel de taak over van speler twee.

Lijkt het jou leuk om een zomer game opstelling te huren? Twijfel niet en neem contact op met ons.