0318 - 842 466
 

VR Sports Challenge

Pak een helm, een honkbalknuppel, strik je veters of slijp je schaatsen en loop via de spelerstunnel het gras, zand, houten vloer of het ijs op als een topsporter in de VR Sports Challenge. Het resultaat van deze game ligt letterlijk in jouw handen! Met de Oculus Touch controllers kan je namelijk moeiteloos: schieten, vangen, werpen, slaan, pasen, dunken, reddingen maken en nog veel meer!

U begeeft zich in stadions gevuld met uitzinnige fans. Fans reageren op elke beweging, scanderen je naam of voor boren je voor de eeuwigheid de grond in. Met de controllers in de hand kan je heel specifiek digitale objecten manipuleren en de VR Sports Challenge sporten die je speelt letterlijk naar jouw handen zetten. De interactiviteit van veel Oculus Rift games wordt de door Touch controllers aanzienlijk vergroot.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Met de Virtual Reality wordt er een nieuwe dimensie aan uw feest, event of beurs toegevoegd. Waar vroeger over de schouder van de speler gekeken werd, bent u nu de speler in een immersive omgeving. Kijk eens opzij, naar boven of naar beneden! Virtual Reality dompelt uw gasten, relaties of prospects onder in de VR beleving van uw keuze.Virtual Reality games en demo’s

Alleen al rondlopen en kijken in de VR content is al een hele beleving. De VR games die wij in ons assortiment hebben opgenomen zijn veelal voor verschillende VR headsets gemaakt. De Virtual Reality content wordt momenteel op diverse platformen aangeboden: 1. SteamVR, 2, Oculus, 3. Viveport, 4. PlaystationVR. Op deze platformen worden reeds bestaande demo’s en games aangeboden. Of wilt u toch liever maatwerk? Neem contact met Urban Events op voor advies.