• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
VR Sports Challenge

Bekijk de video

Met VR Sports Challenge speelt u diverse leuke sporten binnen één Virtual Reality game. Pak een helm, een honkbalknuppel, strik je veters of slijp je schaatsen. Loop via de spelerstunnel het gras, zand, houten vloer of het ijs op als een echte topsporter in de VR Sports Challenge. Het resultaat van deze game ligt letterlijk in jouw handen! Met de Oculus Touch controllers kan je namelijk moeiteloos: schieten, vangen, werpen, slaan, pasen, dunken, reddingen maken en nog veel meer!

U begeeft zich in stadions gevuld met uitzinnige fans. Fans reageren op elke beweging, scanderen je naam of voor boren je voor de eeuwigheid de grond in. Met de controllers in de hand kan je heel specifiek digitale objecten manipuleren en de VR Sports Challenge sporten die je speelt letterlijk naar jouw handen zetten. De interactiviteit van veel Oculus Rift games wordt de door Touch controllers aanzienlijk vergroot.

Oculus Rift S

Sporten met Virtual Reality

De gaming industrie heeft de afgelopen decennia diverse sporten naar de huiskamer gebracht. Het begon in de jaren ’80 bijvoorbeeld met 8bit sport games, later met onder andere FIFA op de Playstation & gaming werd interactiever met bijvoorbeeld Wii en Kinect. Wie heeft er niet voor de TV staan bowlen of tennissen? Maar sinds de lancering van Virtual Reality is er veel meer met Sport mogelijk. Je kijkt niet meer naar de sporter en stuurt deze door middel van een controller aan, maar je bent de sporter! Inmiddels zijn er heel veel mooie VR sport games. Waar VR Sports Challenge er één van is. Op onze pagina Top VR games staan minimaal 15 voorbeelden van diverse leuke sporten welke in Virtual Reality gespeeld kunnen worden. Dit zijn maar enkel suggesties, want er zijn ontiegelijk veel leuke Sport games beschikbaar.

VR Sports thema

Onze VR sports game opstellingen zijn te boeken voor op feesten, events of voor op de beursstand. Of het nou gaat om een beursstand of een bedrijfsevent, het is altijd leuk als de virtual reality opstelling er goed uitziet. Ook bij de VR Sports game opstelling kunnen we daarom van leuke thema aankleding voorzien. Met een bijpassende mat voor onder de TV op statief, met diverse sport items / ballen en sport visuals. Niet is ons te gek. Het is zelfs mogelijk om de spelbegeleider van een bijpassende outfit te voorzien. Een competitie willen starten? Geen probleem! We kijken welke gameplay hier het beste bij aansluit. Om de beste scores bij te houden nemen we een High Scores Leaderboard mee.