• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
VR Golf Online

Bekijk de video

Golfen in VR? Ja hoor het kan echt! Oefen uw swing en verbeter uw handicap of stap direct op één van de 36 realistische holes. VR Golf Online kan worden gespeeld als een singleplayer, tegen willekeurige tegenstanders of op basis van lokale of online multiplayer. Boek VR Golf Simulator en laat uw gasten schitteren als een echte golfprofessional!

Boek één of meerdere VR Golf Simulator(s) bestaande uit een VR-bril en ondersteunende hardware, zoals de: high-end PC, game, controller(s) en een grote LED TV op statief, waarop de toeschouwers mee kunnen kijken. De VR Golf Simulator wordt aan de hand van een grasmat, golfballen, clubs en een vlag aangekleed. Deze Golf simulator is een super publiekstrekker voor op uw beursstand!

Golfen in Virtual Reality en nog veel meer VR Sport Simulators

Heeft uw evenement, beursdeelname of feest een sport thema? Wilt u uw gasten in Virtual Reality laten sporten? Combineer VR Golf Online dan eens met een VR Voetbal Simulator, VR Tennis Simulator of VR Ski Simulator.

Wij helpen u graag op weg met een passend advies. Op basis van uw eisen, wensen en budget stellen wij een vrijblijvende offerte voor u samen. Uiteraard kunnen de VR Sport Simulators ook met andere leuke game opstellingen of race simulators worden gecombineerd.

VR Golf Online spelen

Een spelbegeleider helpt uw gasten of beursstand bezoekers bij het op- en afzetten van de VR-bril. Naast de begeleider veel kennis heeft over de techniek van een Virtual Reality opstelling, hebben onze begeleiders veel ervaring met de beleving die bij VR komt kijken. De spelbegeleider weet op een heldere wijze door te vragen als iets niet meteen duidelijk is. Meekijkers en omstanders worden actief aangespoord om ook eens VR Golf Online te spelen. Daarnaast houd kan de begeleider de highscores op een Leaderboard met magneetstrips voor u bijhouden.