• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Tilt Brush

Bekijk de video

Tilt Brush bedient u met twee controllers. 1 voor een virtueel palet en de andere voor het virtuele penseel. Vervolgens kunt u gaan tekenen in Virtual Reality, waar u doorheen en omheen kan lopen om zo als het ware in een andere dimensie een schilderij of kunstwerk te maken. Tilt Brush is beschikbaar voor de Oculus Touch en HTC Vive.

U kunt in één VR speelveld meerdere creaties maken. Met de teleport tool springt u van de ene naar de andere tekening. Kies een omgeving, teleport door uw ruimte en bedenk hoe u deze wilt gaan inrichten. De diverse brushes zijn in elk denkbare kleur te gebruiken, maar in plaats van met verf schildert u met licht. Ter plekke kunnen we de creaties voor u opslaan en na het evenement met u delen.

Creëer een VR kunstwerk

Tilt Brush huren? Biedt uw gasten een creatief programma aan met Virtual Reality! Laat uw gasten eens een VR kunstwerk maken! Optioneel kunt u door een ervaren Virtual Reality kunstenaar worden begeleid. Wij verzorgen de complete Virtual Reality opstelling inclusief: transport, begeleiding en TV op statief bij u op locatie. U zet bijvoorbeeld nieuwe visies, kernwaarden van het bedrijf om in Virtueel beeld. Of u werkt als team samen met het maken van een kunstwerk in Virtual Reality.

Een ander leuk idee waarvoor u deze VR game kunt inzetten is bijvoorbeeld Pictionary. Bekijk de TALPA case ‘Tekenen in de ruimte‘ eens voor een impressie. Laat uw gasten woorden in Tilt Brush tekenen. Dit is echt zeer leuk om met een groep te doen. Omstanders en meekijkers zien wat er op het tweede scherm getekend wordt en moet bijv. in teams raden wat er getekend wordt.