0318 - 842 466
 

Tilt Brush

In Tilt Brush bedient u met één motion controller in de hand een virtueel palet en met de andere hand het virtuele penseel. Vervolgens kunt u gaan tekenen in Virtual Reality, waar u doorheen en omheen kan lopen om zo als het ware in een andere dimensie een schilderij of kunstwerk te maken. Tilt Brush is beschikbaar voor de Oculus Touch en HTC Vive.

U kunt in één Tilt Brush speelveld meerdere creaties maken. Met de teleport tool springt u van de ene naar de andere tekening. Kies een omgeving, teleport door uw ruimte en bedenk hoe u deze wilt gaan inrichten. De diverse brushes zijn in elk denkbare kleur te gebruiken, maar in plaats van met verf schildert u met licht. Ter plekke kunnen we de creaties voor u opslaan en na het evenement met u delen.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Categorie:

Creëer een Virtual Reality kunstwerk met Tilt Brush

Wilt u uw gasten en creatief programma aanbieden met Virtual Reality? Laat uw gasten eens een VR kunstwerk met Tilt Brush maken. Optioneel kunt u door een ervaren Virtual Reality kunstenaar worden begeleid. Wij verzorgen de complete Virtual Reality opstelling inclusief: transport, begeleiding en TV op statief bij u op locatie. U zet bijvoorbeeld nieuwe visies, kernwaarden van het bedrijf om in Virtueel beeld. Of u werkt als team samen met het maken van een kunstwerk in Virtual Reality.Virtual Reality Pictionary bij The Tonight Show