• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

 • Offerte binnen 1 werkdag
 • Persoonlijk contact
 • Thema aankleding
 • Spelbegeleiding
 • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

 • Categorieën

Bekijk de video

Niets is ons te gek!

Wilt u maatwerk en bent u op zoek naar geschikt entertainment voor uw evenement? Maar weet u nog niet wat? Virtual Reality, Race Simulators, Games, Augmented Reality of toch een Motion Simulator huren? Urban Events maakt graag een voorstel passend bij uw thema/ doelstelling, op basis van uw budget en beschikbare vierkante meters.

Om onze game opstellingen te laten passen binnen het thema van uw evenement denken we graag mee over diverse soorten aankleding en branding. Zo zijn onze sport games opstellingen te voorzien van grasmat en diverse ballen en kunnen we de bijvoorbeeld een ski simulator aankleden met ski’s, slee en decoratie sneeuw. Uiteraard kunnen we ook onze spelbegeleiders in een ander ‘jasje’ steken! Met betrekking tot maatwerk is niets ons te gek. Daarnaast brainstormen we graag met u over de beste aanpak.

Maatwerk met diverse mogelijkheden

 • Inrichten van een Game Room op locatie.
 • Branding van F1- en Motion Simulators.
 • TV lijsten bij game opstellingen & race simulators.
 • Diverse soorten thema aankleding.
 • Maatwerk game opstellingen & games.
 • Beursstand maatwerk.
 • … en nog veel meer!

Maatwerk bij u op locatie

Wilt u een Game room bij u op locatie inrichten, waarbij heel veel personen tegelijkertijd kunnen gamen? Wij denken graag met u mee! Op basis van uw thema of doelstelling stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op met daarin een mix van meerdere Game opstellingen. Van Race Simulators, Virtual Reality, Motion Simulators tot diverse leuke Games opstellingen. Op deze manier is er voor ieder wat wils! Wil je een specifieke game spelen? Uiteraard behoort dit tot de mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie, een vrijblijvende offerte en advies!

Branding van F1- en Motion Simulators

Staat u binnenkort op een beurs en wilt u ergens de nadruk op leggen? Op bijvoorbeeld een nieuw product of merk? Kies dan voor een F1 race simulator met branding! Denk hierbij aan maatwerk dmv een bedrijfslogo op de rugleuning van de F1 Race Simulator of uw logo op één van onze motion simulators. Het is ook mogelijk om de verhoging (2x lange zijde en 1 korte zijde) van de F1 seat te bestickeren. U kunt zelfs een TV lijst in uw huisstijl op de TV aanbrengen. Deze kunnen we voor u tegen een kleine meerprijs voor u verzorgen. In overleg is er heel veel mogelijk. Als Urban Events kunnen we u dus adviseren, maar we kunnen ook de aankleding van de Game corner uit handen nemen. Neem contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken als het op maatwerk aankomt.

Diverse soorten thema aankleding

Al Onze Game opstellingen zijn te voorzien van thema aankleding. Het grote voordeel van thema aankleding is dat men direct ziet wat de bedoeling is. Plus, het oog wilt ook wat! In overeenstemming met de standbouwer of eventbureau kunnen we de aankleding naar een nog hoger niveau tillen. Onze race simulators worden standaard voorzien van een geblokte race mat, finishvlaggen en een Top Gear Leaderboard. Ga je een stapje verder en wil je een maatwerk oplossing, dan is een achterwand met bijpassende visual misschien wel een geschikte oplossing. Heb je een specifieke boodschap welke je wilt communiceren tijdens uw event, feest of beurs? Denk dan eens aan een TV-lijst in je eigen huisstijl, inclusief logo’s en payoff.