• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Voetbal Games

Categorieën: Tags: , , ,

Bekijk de video

Voor jong en oud!

Vrijwel bij alle mannen doe je met voetbal games een groot plezier, want wie is er niet met Voetbal opgegroeid? Speel met je favoriete team tegen de beste clubs in de mooiste stadions met de nieuwste Fifa game of probeer voor meer fysieke actie eens een potje voetbal tegen een vriend of collega met voetbal op Kinect. Maar zorg dat je niet buitenspel staat!

De Voetbal games opstelling kan worden voorzien van diverse voetbal games op zowel Playstation als XBOX Kinect. Het is mogelijk om een toernooi te organiseren met meerdere opstellingen of om een penalty shootout te doen op één game opstelling. Onze begeleider is de scheidsrechter en houdt de scores voor u bij. Hierdoor heeft u zelf alle tijd op het event of de handen vrij op de beursstand. Voetballen op uw beursstand of gewoon als fun op uw feest of event? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.

Meer informatie

Bent u op zoek naar entertainment tijdens uw evenement of bedrijfsfeest? Denk dan eens aan een game opstelling van Urban Events! Onze game opstellingen bestaan uit grote LED schermen met XBOX Kinect of Playstation. Door thematische aankleding en de juiste games te kiezen hebben wij het perfecte vermaak voor jong en oud! Met leuke en sportieve games vermaakt u uw gasten op een actieve manier.

Op onze Voetbal games simulator kunnen diverse voetbal games gespeeld worden. Maak uw gasten extra fanatiek door een mini competitie of een prijs voor de beste gamer! Onze professionele spelbegeleiders kunnen high scores voor u bijhouden en uw gasten enthousiast maken voor een potje voetbal of het nemen van een penalty!

Diverse Voetbal games

Naast voetbal gaming op een grote LED TV op statief verzorgt Urban Events ook FIFA toernooien en Virtual Reality voetbal. Bij VR Voetbal kan er uit twee opties gekozen worden. Penalty’s schieten en tegenhouden in de rol van een Keeper. Dus als u wilt kunnen een complete Voetbal gamecorner met meerdere FIFA sets voor u op locatie verzorgen. Inclusief spelbegeleiding, toernooisoftware voor het FIFA toernooi en een High Scores Leaderboard voor de Voetbal game opstelling(en) en de VR Voetbal Simulator(s). Het geheel wordt uiteraard met bijpassende voetbal thema aankleding voorzien. Hierdoor straalt uw event een en al Voetbal uit!