• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Voetbal Games

Categorieën: Tags: , , ,

Bekijk de video

Voor jong en oud!

Vrijwel bij alle mannen doe je met voetbal games een groot plezier, want wie is er niet met Voetbal opgegroeid? Speel met je favoriete team tegen de beste clubs in de mooiste stadions met de nieuwste Fifa game of probeer voor meer fysieke actie eens een potje voetbal tegen een vriend of collega met voetbal op Kinect. Maar zorg dat je niet buitenspel staat!

We kunnen de Voetbal games opstelling leveren met diverse voetbal games op zowel Playstation als XBOX Kinect. Het is daarnaast mogelijk om een toernooi te organiseren met meerdere opstellingen of om een penalty shootout te doen op een penalty game simulator. Onze begeleider is de scheidsrechter en houdt de scores voor u bij. Hierdoor heeft u zelf alle tijd op het event of de handen vrij op de beursstand. Voetballen op uw beursstand of gewoon als fun op uw feest of event? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.

Voetbal spellen op uw event?

Bent u op zoek naar voetbal entertainment tijdens uw evenement of bedrijfsfeest? Denk dan eens aan een game opstelling van Urban Events! Onze game opstellingen bestaan uit grote LED schermen met XBOX Kinect of Playstation. Door thematische aankleding en de juiste games te kiezen hebben wij het perfecte vermaak voor jong en oud! Met leuke en sportieve games vermaakt u uw gasten op een actieve manier. Op onze Voetbal games simulator kunnen diverse voetbal games gespeeld worden. Maak uw gasten extra fanatiek door een mini competitie of een prijs voor de beste gamer! Onze professionele spelbegeleiders kunnen bovendien de high scores voor u bijhouden en uw gasten enthousiast maken voor een potje voetbal of het nemen van een penalty!

Diverse Voetbal games

Naast voetbal gaming op een grote LED TV op statief verzorgt Urban Events ook FIFA toernooien en Virtual Reality voetbal. Bij VR Voetbal kan er uit twee opties gekozen worden. Penalty’s schieten of als keeper ballen tegenhouden in de goal. Dus als u wilt kunnen een complete Voetbal gamecorner met meerdere FIFA sets voor u op locatie verzorgen. Ook verzorgen we spelbegeleiding, toernooisoftware voor het FIFA toernooi en een High Scores Leaderboard voor de Voetbal game opstelling(en) en de VR Voetbal Simulator(s). Het geheel wordt uiteraard met bijpassende voetbal thema aankleding voorzien. Hierdoor straalt uw event een en al Voetbal uit!

Kijken, schieten, scoren!

Een populaire publiekstrekker zijn de voetbal games van Urban Events! Mede omdat er zoveel mogelijkheden zijn in het aanbod aan voetbal spellen. Bijvoorbeeld voetbal in VR, Kinect of op de PlayStation door middel van FIFA. Het is allemaal mogelijk! Voor welke optie u ook kiest, het zal zeker aanslaan bij het publiek. De deelnemers zullen enthousiast en fanatiek worden van de strijd die er heerst rondom de opstellingen. Speelt u het liefste actief en schietend op de goal? Dan is de Xbox Kinect de beste keuze! Speelt u liever met een echt team gebaseerd op een echte voetbalcompetitie? Dat kan met een FIFA game opstelling. Met FIFA games speelt u met jouw favoriete team tegen de computer of tegen een collega/vriend. Speel met Liverpool, Barcelona of Bayern München en bepaal zelf de opstelling. Maak een sierlijk hakje of speel een bal door de benen. Voetbal games zijn altijd een succes!