• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Bekijk de video

Ervaar de G-krachten!

Bent u op zoek naar een bewegende race simulator op uw beursstand, bedrijfsfeest of evenement? Huur bij Urban Events de meest compacte full motion racing simulator en ervaar de G-krachten van een F1, DTM of een rally wagen! Deze motion sim kan ook als Flight simulator worden ingezet. Het platform werkt op 220V en kan met Virtual Reality uitgebreid worden.

Deze full motion simulator kan alle zes bewegingen (6dof) produceren en is te vergelijken met professionele simulators in luchtvaart- en motorsport industrie. Race op maar liefst drie grote schermen of vlieg in een civiel- of gevechtsvliegtuig. Met of zonder Virtual Reality bril. Wilt u geen bewegende race simulator, boek dan een race simulator met een Playseat raceseat als basis.

Meer informatie

De Motion Race Simulator, Formule1 Race Simulator en bijvoorbeeld onze GT Race Simulator kunnen we combineren met Virtual Reality. Daardoor lijkt het, of u met de Oculus Rift VR bril op, net alsof u echt in de racewagen zit. Kijk in 360 graden rond en u kunt zelfs uw eigen achterbank bewonderen. Al met al is racen in Virtual Reality met full motion een unieke beleving!

Een full Motion Race Simulator op uw beursstand of evenement

Laat uw gasten de G-krachten van een Formule1 wagen ervaren, race op een wegcircuit of drift op hoge snelheid door de gravel van een Rally racetrack. Maak duikvluchten in een F16 of een smooth landing met een Boeing? Optioneel kan de Motion Simulator als Virtual Reality achtbaan worden ingezet. Voel alle bewegingen van een achtbaanrit! Concluderend, wilt u dit uw gasten laten ervaren? Ja toch! Neem contact met ons op voor advies en/of een vrijblijvende offerte.

Praktische informatie

Als laatste hierbij voor u de praktische informatie. Vervoer en installatie door heel Nederland, België en grensregio’s. De minimale plaatsingsruimte is: 2,5 x 2,5 x 2 meter (lxbxh). En de minimale stroomvoorziening is: enkel stopcontact 220V 8A (1800 Watt). De bediening van en begeleiding bij de simulator wordt door een operator verzorgd. Gebruikers en omstanders dienen te allen tijde de instructies van de operator op te volgen. De full-motion simulator heeft 5.1 Digital Surround Sound, maar er kan ook een koptelefoon worden gebruikt.