• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Bekijk de video

Ervaar de G-krachten!

Bent u op zoek naar een motion race simulator op uw beursstand, bedrijfsfeest of evenement? Huur bij Urban Events de meest compacte full motion racing simulator en ervaar de G-krachten van een F1, DTM of een rally wagen! Deze motion sim kan ook als Flight simulator worden ingezet. Het platform werkt op 220V en kan met Virtual Reality uitgebreid worden.

Deze full motion simulator kan alle zes bewegingen (6dof) produceren en is te vergelijken met professionele simulators in luchtvaart- en motorsport industrie. Race op maar liefst drie grote schermen of vlieg in een civiel- of gevechtsvliegtuig. Met of zonder Virtual Reality bril. Wilt u geen bewegende race simulator, boek dan een race simulator met een Playseat raceseat als basis.

Meer informatie

De Motion Race Simulator, Formule1 Race Simulator en bijvoorbeeld onze GT Race Simulator kunnen we combineren met Virtual Reality. Daardoor lijkt het, of u met de Oculus Rift VR bril op, net alsof u echt in de racewagen zit. Kijk in 360 graden rond en u kunt zelfs uw eigen achterbank bewonderen. Al met al is racen in Virtual Reality met full motion een unieke beleving!

Motion Race Simulator op uw beursstand of evenement

Laat uw gasten de G-krachten van een Formule1 wagen ervaren, race op een wegcircuit of drift op hoge snelheid door de gravel van een Rally racetrack. Maak duikvluchten in een F16 of een smooth landing met een Boeing? Optioneel kan de Motion Simulator als Virtual Reality achtbaan worden ingezet. Voel alle bewegingen van een achtbaanrit! Concluderend, wilt u dit uw gasten laten ervaren? Ja toch! Neem contact met ons op voor advies en/of een vrijblijvende offerte.

Praktische informatie

Als laatste hierbij voor u de praktische informatie. Vervoer en installatie door heel Nederland, België en grensregio’s. De minimale plaatsingsruimte is: 2,5 x 2,5 x 2 meter (lxbxh). En de minimale stroomvoorziening is: enkel stopcontact 220V 8A (1800 Watt). De bediening van en begeleiding bij de simulator wordt door een operator verzorgd. Gebruikers en omstanders dienen te allen tijde de instructies van de operator op te volgen. De full-motion simulator heeft 5.1 Digital Surround Sound, maar er kan ook een koptelefoon worden gebruikt.

Een unieke bewegende ervaring!

Is een stilstaande formule 1 race simulator of GT race simulator te gewoontjes of niet uitdagend genoeg voor je? Huur dan nu de Motion race simulator van Urban Events. Met deze simulator zal het evenement of beurs naar een ander niveau worden getild! Racen terwijl je de curbstones en oneffenheden op het circuit voelt onder je wagen. Dichterbij het echte werk ga je niet komen op uw beurs of evenement locatie. Bij het accelereren voel je de neus van de auto omhoogkomen en word je achter in je stoel gedrukt. Rem laat, later, laatst voor de beste rondetijden en het gaafste motion effect. Ook bij het ingaan van bochten voel je precies wat er gebeurt, je voelt gewoon dat de auto uitbreekt! Grijp op tijd in om geen schade te maken en jouw race te kunnen voltooien. Het is mogelijk om met verschillende games op de motion simulator te racen, rally crossen door het zand of toch liever in een strak formule 1 stoeltje? Er zijn genoeg mogelijkheden om jouw beurs of evenement goed invulling te kunnen bieden.