• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Samen LOL maken voor een succesvolle beursdeelname

In deze blog kunnen we u aan de hand van een paar bullets beschrijven wat u zou moeten doen voor een succesvolle beursdeelname. Nee, dat doen we niet! Graag geven we u inzicht in de praktijk. Urban Events heeft b2b veel ervaring, kent de meeste Nederlandse en Belgische vakbeurzen en wij verzorgen wekelijks entertainment voor op de beursstand voor bedrijven en organisaties. Namelijk: Virtual Reality, Race Simulators en games in- of exclusief professionele begeleiding.

Wat wij regelmatig zien is dat bedrijven nog weleens afstandelijk op hun potentiële klant en publiek met hun beursstand overkomen. De crew staat maar wat te hangen of aanwezig te zijn, is door het bedrijf uitgekozen om de stand te bemannen of de stand ziet er gewoonweg niet aantrekkelijk uit. Gasten lopen door, graaien alleen een pen of iets lekkers en zijn weg. Zonde van al dat geld en moeite die in de beursstand is gestoken.

Het kan ook zijn dat de beursstand op die van de concurrent lijkt. Als u dit dan al vooraf weet, kunt er iets mee doen. Door bijvoorbeeld creatief met budget en middelen om te gaan. Of door niet op meerdere paarden met uw beursstand in te zetten. Weet u dit niet, dan wordt vrijwel zeker de volgende beurs geen succes. Ons advies? Creëer een situatie van samen LOL maken.

Leren, Ondernemen en Lachen.

Leren, Ondernemen en Lachen. Daar staan de letters LOL voor. Leren kunt u interpreteren als ‘Leren van deelname aan voorafgaande beurzen’. Bijvoorbeeld niet elke keer iets nieuws verzinnen, wanneer uw laatste beursconcept een groot succes was.

De O staat voor Ondernemen of Ontwikkelen. Betrek uw collega’s bij het beursconcept, ga samen ruim van te voren zitten en maak een plan die het beste resultaat gaat opleveren. De 2e L is de leukste: samen Lachen!

Vraag aan de beursbezoeker of hij/zij twee rondjes wil racen, al eens kennis heeft gemaakt met Virtual Reality of laat ze een andere game spelen. Daarna volgt het zakelijke gesprek. Het zakelijk gesprek verloopt naar ons inziens veel beter wanneer u dus samen LOL hebt gehad.

Anderen bekeken ook

Voer meer gesprekken!

Staat er iemand voor uw stand en is die persoon alleen? Wij spreken degene aan en stellen uw bedrijf laagdrempelig voor. Door LOL te maken op basis van Gaming & VR zult u zien dat het aantal gesprekken dat u op de beursvloer voert zullen toenemen. Onze spelbegeleider kan voor u de visitekaartjes verzamelen of na het gamen uw gast aan u voorstellen. U kunt uiteraard ook zelf de ‘eerste lijn’ bemannen.

En ja, na de beurs heeft u een leuk nog een onderwerp, waarmee u het tweede gesprek kunt opvolgen. ‘Jammer! Net geen eerste geworden bij het racen, maar …’ of u kunt LOL gebruiken voor bijvoorbeeld een persoonlijke e-mail. ‘Wat hebben we gelachen op de stand, maar zou ik je een vraag mogen stellen …’

U zult versteld staan van de resultaten en positieve reacties. Zet Linkedin, Facebook, Twitter en Instagram in om iedereen te laten zien hoeveel er gelachen en geleerd is op de beurs.

View this post on Instagram

Radial-G @J-Fall2016

A post shared by Urban Events (@urbaneventsnl) on

Meer informatie of direct boeken?

Plan versus resultaat!

Leren, Ondernemen en Lachen betekent dus dat uw beursplan beter moet zijn dan die van de concurrent. Laat Urban Events met u meedenken voorafgaand aan uw beurs. Bepreek uw plannen met ons + uw verwachte resultaten. Wij maken na een persoonlijk gesprek een vrijblijvende offerte met daarbij een passend advies, welke garant staat voor LOL.

Feedback company review: “Wij hadden het spel Radial-G op de J-Fall conferentie en dit was een groot succes! Het trok veel bezoekers naar onze stand en spelbegeleider van Urban Events deed het uitstekend. Hij hielp zelfs mee met het aanspreken van bezoekers en was echt een ambassadeur van Finalist die dag. Wij zijn erg tevreden over Urban Events en zouden een volgende keer nogmaals gebruik maken van de diensten”.

Werk samen met Urban Events en spreek iedereen op de beurs laagdrempelig aan. U zult ervaren dat het leuk is. Uw beursdeelname zal voor u en uw gast een feest worden. Zelfs voor collega’s die zelf geen stoute schoenen aan hebben om iemand anders aan te spreken.

 

Pop-Up Race & Game Centre Ede

Lees meer

De coolste VR simulators van dit moment

Lees meer