0318 - 842 466
 

Music Inside

Hoe zou het voelen om te kunnen springen in de muziek in plaats van op de muziek!? Music Inside is een VR ritme game, waarvan je hart sneller gaat kloppen. Speel mee, configureer je eigen muziek stijl en omgevingen & drum met de twee bewegingscontrollers mee in het ritme van de muziek track.

Kies je favoriete nummer en speel ermee! U kunt elk nummer uit de muziek bibliotheek kiezen. Er zijn 10 verschillende drumpads en 4 verschillende kleuren thema's die u begeleiden. Met de multiplayer modus kunt u Music Inside met meerdere personen spelen. Er is een internetverbinding vereist voor de downloadbare inhoud! Huur een complete Music Inside VR opstelling inclusief: transport, begeleiding, tv of statief, op/afbouw en muziek thema aankleding.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Met de Virtual Reality wordt er een nieuwe dimensie aan feest, event of beurs toegevoegd. Waar vroeger over de schouder van de speler werd, bent u nu de speler in een immersive omgeving. Kijk eens opzij, naar boven of naar beneden! Virtual Reality dompelt uw gasten, relaties of prospects onder in de VR beleving van uw keuze.Virtual Reality games en demo’s

Alleen al rondlopen en kijken in de VR content is al een hele beleving. De VR games die wij in ons assortiment hebben opgenomen zijn veelal voor verschillende VR headsets gemaakt. De Virtual Reality content wordt momenteel op diverse platformen aangeboden: 1. SteamVR, 2, Oculus, 3. Viveport, 4. PlaystationVR. Op deze platformen worden reeds bestaande demo’s en games aangeboden. Of wilt u toch liever maatwerk? Neem contact met Urban Events op voor advies.

Andere suggesties…