• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Music Inside

Bekijk de video

Hoe zou het voelen om te kunnen springen in de muziek in plaats van op de muziek!? Music Inside is een VR ritme game, waarvan je hart sneller gaat kloppen. Speel mee, configureer je eigen muziek stijl en omgevingen & drum met de twee bewegingscontrollers mee in het ritme van de muziek track.

Kies je favoriete nummer en speel ermee! U kunt elk nummer uit de muziek bibliotheek kiezen. Er zijn 10 verschillende drumpads en 4 verschillende kleuren thema’s die u begeleiden. Met de multiplayer modus kunt u Music Inside met meerdere personen spelen. Er is een internetverbinding vereist voor de downloadbare inhoud! Huur een complete Music Inside VR opstelling inclusief: transport, begeleiding, tv op statief, op/afbouw en muziek thema aankleding.

Oculus Touch

Thema aankleding Muziek & Dans

We kunnen de Oculus Rift Virtual Reality opstelling van leuke Muziek & Dans thema aankleding voorzien. Dit verzorgen we dan door middel van een mat, opblaasbare muziek noten en eventueel aangevuld met visuals op het truss statief. Niet is ons te gek! Zelfs onze spelbegeleider kan in een ander jasje gestoken worden ;-). Onze spelbegeleider begeleid de VR opstelling op uw event en spreekt zelfs omstanders aan om ook eens te spelen.

Huur een Music Inside VR opstelling voor op uw event of feest!

Huur een complete Oculus Rift VR opstelling met Music Inside VR game & Oculus Touch controllers, inclusief: transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding. Deze hype onder de VR games is zeer leuk om met vrienden of collega’s te spelen. Uiteraard is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een soortgelijke- of een andere leuke VR game te spelen, zoals Airtone, Beats Fever, Beat Saber of RockBand VR. Heeft u een vraag? Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.