• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Motion VR Dive game

Bekijk de video

VR, duiken & bewegen? Speel dan deze Motion Dive game op een Motion VR Simulator van Urban Events! Ervaar een fascinerende onderwaterwereld in Virtual Reality. Race met haaien en mantaroggen en bestrijd ze met vijandelijke onderzeeërs. Door uw lichaamsgewicht op de VR Motion Dive Simulator te verplaatsen stuurt u.

Huur een compleet verzorgde Motion VR Dive Simulator inclusief transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding voor op uw feest, evenement of voor op uw beursstand. Een Motion VR Dive simulator opstelling bestaat uit: een Motion Simulator, een Samsung Gear VR bril, de Motion Dive game en een grote LED TV op statief waarop de omstanders live kunnen meekijken. Optioneel kunnen we ter decoratie een achterwand met een visual plaatsen.

Urban Events laat uw gasten of klanten duiken in Motion + VR!

Wilt u op uw feest, evenement op uw beursstand duiken in VR op een Motion Simulator? U bestuurt de Motion duik game door uw eigen lichaamsbeweging op de motion simulator. Met de VR-bril beleeft u een bijna echte duikervaring.

Wilt u een publiekstrekker voor uw beursstand of maximale aandacht op uw evenement? Huur dan een Motion VR Dive Simulator bij Urban Events. Vragen? Stuur een bericht, bel even of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Huur een Motion VR Dive Simulator voor op uw event of beursstand

Een compleet verzorgde Motion VR Dive Simulator bestaat uit: de motion simulator, een controller inclusief sensoren, de Motion Dive game ‘DEEP’, een Samsung Gear VR-bril en een grote LED TV op statief waarop omstanders mee kunnen kijken. Inbegrepen bij de prijs zijn: transport, installatie, op- en afbouw en spelbegeleiding. Optioneel kunnen we de Motion duik simulator thematisch voor u aankleden. Denk hierbij aan een achterwand met daarop een bijpassende visual.

De Motion VR duik game biedt Fun, Gaming en Virtual Reality

Virtual Reality wordt nog leuker & interactiever met een motion simulator van Urban Events. Onze motion simulatoren combineert Virtual Reality, gaming en beweging in één super leuke VR ervaring. Door aan een motion simulator aan een VR duik game te koppelen, ontstaat er een unieke duik beleving. De gebruiker krijgt het gevoel dat hij of zij als een echte duiker de onderwaterwereld verkent. Het spel zorgt er voor dat u bepaalde oefeningen uitvoert. Heeft u een vraag? Dan horen wij die graag! Neem contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.