• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

 • Offerte binnen 1 werkdag
 • Persoonlijk contact
 • Thema aankleding
 • Spelbegeleiding
 • Plaatsing in binnen en buitenland!

Motion Simulator huren?

Beweging in gaming is hot en zeer leuk om te doen! Boek een leuke interactieve motion game voor op uw event. Bestuur actief met uw lichaam de motion VR game of huur een motion race simulator en race in VR of op drie schermen. Urban Events heeft diverse Motion simulators beschikbaar, waarbij uw gasten letterlijk in een andere wereld stappen. Bestuur een racewagen, motor of vlieg/duik in motion virtual reality. Het besturen van een motion simulator is een echte uitdaging en zeer leuk om te doen.

Urban Events Motion Simulators
Urban Events Motion Simulators
 • Transport & plaatsing door heel NL & BE
 • De beste Motion Simulatoren
 • De nieuwste Motion VR games
 • Inclusief grote LED TV op statief
 • Professionele spelbegeleiding
 • Start een competitie
 • Optioneel: thema aankleding
 • Bekijk het assortiment Bekijk ons complete assortiment motion simulators
  Urban Events Motion Simulators
  Urban Events Motion Simulators
  Urban Events Motion Simulators

  Wilt u een motion simulator huren voor op uw beursstand, feest of evenement? Huur dan een compleet verzorgde Motion VR Flight Simulator, een Motion VR Motorbike Simulator of een Motion Race Simulator bij Urban Events!

  U huurt een Motion Simulator inclusief transport, op- en afbouw en spelbegeleiding. Er is dus altijd een spelbegeleider van Urban Events bij u op locatie aanwezig die uw gasten helpt met instappen, de game start en daarbij uitleg geeft. Hierdoor wordt er optimaal gebruik gemaakt van de Motion Simulator hetgeen ten goede komt van de experience en doorloop op uw event. Wilt u een competitie element toevoegen? Onze spelbegeleider houdt voor u de high scores bij! Neem contact met ons voor meer informatie.

  Motion simulator

  op uw feest of evenement

  Maak uw evenement, naast een lekker hapje, drankje en leuke muziek, compleet met een motion simulator van Urban Events! Een geslaagd event valt of staat immers met de juiste entertainment! Onze professionele spelbegeleiders zorgen net voor dat beetje extra voor op uw event, spreken omstanders aan en houden de beste scores voor u bij. Voor elk evenement of feest hebben we een passende Motion simulator. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

  Motion simulator huren

  voor op de beursstand

  Een vakbeurs is de ideale kans om nieuwe klanten te werven en bestaande klanten aan u te binden. Een onderscheidende beursstand is daarbij zeer belangrijk. Urban Events denkt hierbij met u mee, zodat u daadwerkelijk traffic genereerd. Laat daarom een onvergetelijke indruk achter en huur een Motion simulator voor op uw stand. Met onze ruime ervaring in entertainment voor op beurzen zorgen wij ervoor dat de beursbezoeker bij uw stand stopt en zich vermaakt. Een goede basis voor een leuk gesprek!

  Laat uw gasten motor racen in motion VR op een supersnelle arcade race baan! Snij als een echte Superbike Pro racer bochten aan door naar links of rechts te hangen. De Motion VR Motorbike Simulator is een super leuke motor race ervaring voor op feesten en events, maar ook als publiekstrekker op uw beursstand. Absolute gewichtloosheid en het gevoel van vliegen of duiken in virtual reality meemaken? Deze motion simulator combineert deze drie wensen in één! Laat uw gasten vliegen of duiken in VR en stuur in de game door middel van lichaamsbeweging. Op een grote LED tv op statief zien omstanders uw vlucht of duik.

  Met de 6-dof Motion Race Simulator kunt u alle kanten mee op. Ervaar de G krachten van een F1 wagen of voel de snelheid en zijwaartse druk terwijl u over gravel drift. Maak een duikvlucht in een F16 of beleef een achtbaanrit op de vierkante meter! Het is allemaal mogelijk met de 6-dof Motion Race Simulator van Urban Events! Race, vlieg of maak een gillende achtbaanrit in six degrees of freedom (6DOF), op één of drie schermen en in Virtual Reality! De 6-dof Motion Race Simulator is uniek ten opzichte van andere Motion Simulators, omdat deze motion simulator alle bewegingen kan maken: drie schuifbewegingen en drie kantelbewegingen.

  Meer informatie of direct boeken?