• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

3D Race Simulator

Bekijk de video

Voor jong en oud!

3D Race Simulator met 2 race seats huren? Vindt u het leuk om tegen elkaar te racen? En zoekt u een laagdrempelige Race simulator voor jong en oud? Dan is dit de simulator die u voor uw feest, evenement of in uw showroom moet hebben staan. De twee race seats met force feedback stuur en pedalen staan voor een groot LED scherm op statief. De optionele 3D optie zorgt voor een levendige race ervaring en geeft een extra dimensie aan deze simulator.

Heeft u interesse in een huren van een 3D Race Simulator, maar wilt u nog meer race fun aanbieden aan uw gasten? Wij bieden diverse soorten race simulators aan voor een nog betere aansluiting op uw race thema. Denk hierbij aan: Formule 1, multiplayer, racen op drie schermen of VR racing. Tevens verzorgen we thema aankleding en nog veel meer om uw event tot een succes te maken.

Meer informatie

Daag uw gasten uit om de snelste tijd te rijden! Deze auto simulator met twee race seats is één van onze populaire Race opstellingen. Racen is zeer geschikt voor een breed publiek op uw evenement, bedrijfsfeest of promotie. Wie van uw bezoekers wint aan het einde van de dag een prijs? Huur een compleet verzorgde 3D Race Simulator met 3D brillen voor uw beurs, open dag of voor in uw showroom.

De 3D Race Simulator staat garant voor race fun!

De 3D race opstelling wordt door opgebouwd, indien gewenst door ons begeleid en na het evenement weer afgebouwd. Deze 3D race simulator is zeer compact. U heeft dus niet veel ruimte nodig. Voor een kleine meerprijs huurt u al een 2e race simulator of een andere leuke game opstelling. Indien gewenst kunnen wij de begeleiding verzorgen. U heeft dan de handen vrij en uw gasten beleven de beste GT race ervaring, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de techniek en begeleiding.

3D Race Simulator voor de kleinste race fans

Onze 3D Race Simulator is niet alleen geschikt voor volwassen. De kleinste race fans kunnen ook plaats nemen in deze race simulator. Doordat de race seat een verstelbaar frame met seat glider heeft is het geschikt voor alle leeftijden. En hoe leuk is het voor een kind om tegen zijn vader te racen? De 3D Race opstelling werkt erg goed als promotie voor in een winkelcentrum. Het is een echte publieksaantrekker omdat het geschikt is voor een breed publiek. Je zal merken dat het voorbijgangers opvalt. Vaders en zoons zullen graag een race tegen elkaar willen rijden. De 3D Race opstelling wordt door Urban Events aangekleed met een Lap Times scorebord waarop je de snelste rondetijden kunt bijhouden. Wanneer je hier ook nog eens een leuke prijs aan koppelt zal de strijd losbarsten. Er zal nog lang over nagepraat worden, hoe leuk ze het vonden dat er iets werd georganiseerd voor jong en oud.