0318 - 842 466
 

3D Race Simulator

In echte race seats op een groot scherm tegen elkaar racen? Huur dan een 3D Race Simulator bij Urban Events! De 3D Race Simulator is geschikt voor jong en oud en biedt de mogelijkheid om op één groot TV scherm split screen tegen elkaar te racen. U huurt een 3D Race Simulator inclusief transport, op/afbouw en installatie. Optioneel kunnen wij de spelbegeleiding voor u verzorgen.

Deze Race Simulator bestaat uit twee lederen race seats met force feedback stuur en pedalen en wordt geleverd met een groot Full HD Led tv scherm. De Race Simulator wordt aangekleed met een wegdek mat en finish vlaggen. U kunt onze 3D Race Simulator huren als entertainment op uw bedrijfsfeest of als beursstopper op uw stand. Laat uw gasten tegen elkaar racen op de mooiste circuits en ervaar de extra dimensie die 3D racing geeft.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Onze 3D Race Simulator is geschikt voor jong en oud en biedt de mogelijkheid om tegen elkaar te racen. Bij deze Race Simulator kunt u ons Top Gear scorebord met magneetstrips huren. Onze spelbegeleider kan de snelste rondetijden bijhouden op dit scoreboard zoals ook in het TV programma Top Gear wordt gedaan.

Voor de Formule1 fans hebben we ook een echte Formule1 race simulator; een black edition en zelfs enkele in een Red Bull uitvoering. Voor elk thema en voor elke doelgroep is er een race simulator die aansluit bij uw wensen. Of combineer de 3D Race opstelling met een XBOX kinect of Virtual Reality opstelling. Zo biedt u op uw evenement diversiteit en voor iedereen wat wils. Neem contact met ons op voor advies of een vrijblijvende offerte.

3D Race Simulator op uw beursstand

Onze 3D Race Simulator heeft twee kuipstoelen en een groot scherm waardoor uw gasten tegen elkaar kunnen racen. De Race Simulator trekt de aandacht van de passanten naar uw beursstand en geeft uw gasten tegelijkertijd een leuk stukje entertainment. Onze spelbegeleider zorgt voor de speluitleg, motiveert de voorbijgangers om een poging te wagen en kan daarnaast de highscores bijhouden voor een extra competitie element. Loof een prijs uit voor de snelste van de dag en verzamel visitekaartjes van uw gasten. Een racesimulator op uw beursstand helpt u om het maximale uit uw beursdeelname te halen.

De 3D Race Simulator op uw feest of evenement

Op een geslaagd feest of evenement mag het entertainment niet ontbreken. Tijdens de borrel of het feest is het leuk om een race te rijden met of tegen de collega’s. U kunt deze 3D Race Simulator huren als entertainment op uw evenement, bedrijfsfeest of beursstand. Deze Race Simulator met force feedback stuur, pedalen en groot 3D scherm is een echte blikvanger en wordt door ons aangekleed met finishvlaggen en een wegdek mat. Race tegen elkaar in supersnelle auto’s, hoor het geronk van de motor en het gepiep van de banden terwijl je door de bochten scheurt. Wie is het snelste weg uit de pitstop en gaat er met de eerste prijs naar huis?

Andere suggesties…