• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

3D Race Simulator

Bekijk de video

Voor jong en oud!

3D Race Simulator met 2 race seats huren? Vind u het leuk om tegen elkaar te racen? Dan is dit de laagdrempelige Race simulator die u voor uw feest, evenement of in uw showroom moet hebben staan. De race seats met force feedback stuur en pedalen staan voor een grote LED TV op statief, zorgt voor een echte race beleving en de 3D optie geeft een extra dimensie aan deze simulator.

Heeft u interesse in een huren van een 3D Race Simulator, maar wilt u nog meer race fun aanbieden aan uw gasten? Wij bieden diverse soorten race simulators aan voor een nog betere aansluiting op uw race thema. Denk hierbij aan: Formule1, multiplayer, racen op drie schermen, VR racing, thema aankleding en nog veel meer. Neem contact op voor advies of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Meer informatie

Daag uw gasten uit om de snelste tijd te rijden! Deze auto simulator met twee race seats is één van onze Race opstellingen, welke uitermate geschikt is voor een breed publiek op uw evenement, bedrijfsfeest of promotie. Wie van uw bezoekers wint aan het einde van de dag een prijs? Huur een compleet verzorgde Race simulator met 3D brillen voor uw beurs, open dag of voor in uw showroom.

De 3D Race Simulator staat garant voor race fun!

De 3D race opstelling wordt door opgebouwd, indien gewenst door ons begeleid en na het evenement weer afgebouwd. Deze race simulator is zeer compact. U heeft dus niet veel ruimte nodig. Voor een kleine meerprijs huurt u al een 2e race simulator of een andere leuke game opstelling. Indien gewenst kunnen wij de begeleiding verzorgen. U heeft dan de handen vrij en uw gasten beleven de beste GT race ervaring, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de techniek en begeleiding.