• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Onze top 5 beste space games

Wat is de leukste Space Game van dit moment

Op Dinsdag 28 April geeft het Amerikaanse ministerie van Defensie 3 video’s vrij van ongeïdentificeerde vliegende objecten, deze beelden zijn eerder in 2004 en 2015 gemaakt door piloten van de marine. Of er echt leven is buiten onze aarde dat weten we nog steeds niet. Dus voorlopig zullen we het moeten doen met deze 5 leuke space games!
Tegenwoordig zijn er voor elk platform tientallen spacegames te vinden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om met een Virtual Reality bril door de ruimte te zweven of in je eigen space schip opdrachten uit te voeren. We hebben 5 verschillende maar erg leuke space games op een rijtje gezet.

Space game motion vr

Motion VR Space Game

De Motion VR Space Game Simulator is een meteen een van onze favorieten. Een ritje in deze motion simulator is een bijzondere ervaring. Door je gewicht te verplaatsen beweeg je en stuur je jouw eigen spaceshuttle door de ruimte. Vlieg verschillende parcours af en vergeet niet om tijd vrij te maken om te schieten. Het hele lichaam is belangrijk in deze motion space simulator. Door gebruik te maken van je balans bestuur je de spaceshuttle naar het einde van het parcours.

Anderen bekeken ook

Kinect Adventures Space Game

Met Kinect van XBOX is het mogelijk om zonder controller maar door middel van beweging een game te spelen. De Kinect sensor scant je hele lichaam en houdt je bewegingen in de gaten. Zo wordt het mogelijk om door te bewegen met al je lichaamsdelen een spel te spelen. Een van de leuke games in het Kinect Adventures spel is Space Pop. Bij deze space game is er keuze uit tal van verschillende game opties. Een erg leuke game voor kinderen en volwassenen!

Meer informatie of direct boeken?

radial g vr game

Radial-G racing revolved

De volgende space game is Radial-G racing revolved. Deze game bestaat al best lang en ondersteund inmiddels ook VR! Je stapt in de cockpit van je spaceshuttle voor een race over een futuristische tube baan. Radial-G racing revolved is een echte race game in de ruimte, je scheurt met hoge snelheden in je spaceshuttle over buizen naar de finish. De game bevat een single en multiplayer gamemode waarbij het bij de multiplayer gamemode mogelijk is om samen met je vrienden de strijd aan te gaan in een spannende race. Ondanks dat dit geen nieuwe game is hoort hij zeker in onze top 5 terecht!

Space Pirate voor Oculus Quest

Space Pirate trainer is een toffe space game voor onder andere Oculus Quest. Met deze game kun je je skills in de ruimte op de proef stellen als het gaat om schieten en vechten met zwaarden. Verdedig jezelf tegen verschillende tegenstanders door middel van je schild maar vergeet niet om zelf aan te vallen. Switch van wapen, schild of zwaard door deze vanachter je rug vandaan te halen en spring aan de kant voor voorbijvliegende kogels en vecht net zo lang tot je iedereen verslagen hebt. Met deze VR space game ben je voor even een echte space pirate. Voor zover dat een bestaand beroep is Natuurlijk. Nog niet overtuigd van deze game? Probeer dan eerst de gratis demo, voordat je 15 euro uitgeeft aan de volledige game.

space game pirate trainer

space junkies VR game

Space Junkies voor Oculus

Bij Space Junkies voor de Oculus Rift is het de bedoeling dat je je jetpack om doet en je klaar maakt voor de strijd. Ontwijk vanuit alle richting de voorbijrazende kogels en probeer de rust te bewaren gedurende deze bijzondere ervaring. Door middel van de controllers val je zo goed als mogelijk zelf aan en probeer je de tegenstanders te slim af te zijn. Meestal worden bestaande games voor VR geschikt gemaakt. Deze VR game is zo goed dat deze nu voor niet VR (Playstation4) wordt gemaakt. Zeker de moeite waard dus!
Ook nieuwsgierig geworden naar een van deze bijzondere space game ervaringen? Huur een van de simulatoren of VR opstellingen van Urban Events en ervaar deze bijzondere ervaring in de ruimte op uw bedrijfsfeest of beursstand. Daag je vrienden en collega’s uit om met jou de strijd aan te gaan voor de hoogste score.

Pop-Up Race & Game Centre Ede

Lees meer

De coolste VR simulators van dit moment

Lees meer