0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Top VR Game
Radial-G

Bekijk de video

In deze futuristische VR Race Simulator krijgt u te maken met supersonische snelheden. Race over de groene vlakken van de tube race track en race met hoge snelheid. Deze VR game biedt u de kans om uw personeel, beursbezoek of gasten single- of multiplayer player tegen elkaar te laten strijden.

Met Radial-G force race je door de groene poortjes op de 360 race track (tube/buis). Niet door de rode, want die poortjes verminderen je vaart. De groene vlakken op de buis geven je een supersonische boost! Neem plaats in de Virtual Reality cockpit van uw supersonische bolide en zet de snelste tijd neer op de meest futuristische race track van de wereld. Speed, racen en sf toevoegen aan uw event? Boek eenb compleet verzorgde VR opstelling met deze game!

Met een Virtual Reality opstelling van Urban Events wordt er een nieuwe dimensie aan feest, event of beurs toegevoegd. Waar u vroeger over de schouder meekeek (nu alleen nog op een tweede scherm) van de speler, bent u nu de speler in een Virtuele omgeving. De VR Radial-G opstelling bestaat uit een VR-bril en ondersteunende hardware, zoals de: high-end PC, game: Radial-G VR game, XBOX one controller en een grote LED TV op statief, waarop de toeschouwers mee kunnen kijken.

Een super publiekstrekker op uw beursstand!

De VR opstellingen van Urban Events zijn zeer geschikt als publiekstrekker op uw beursstand of als entertainment op uw evenement/bedrijfsfeest. Onze spelbegeleiders attenderen uw bezoekers om eens kennis te maken met VR, zorgen voor de uitleg van de VR game of demo en kunnen visitekaartjes voor uw bedrijf verzamelen. Zo houdt u zelf de aandacht voor uw potentiële klanten of voor de organisatie van uw event of feest.