• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Radial-G

Bekijk de video

In deze futuristische VR Race game Radial G krijgt u te maken met supersonische snelheden. Race over de groene vlakken van de tube race track en race met hoge snelheid. Deze VR game biedt u de kans om uw personeel, beursbezoek of gasten single- of multiplayer player tegen elkaar te laten strijden.

Met Radial-G force race je door de groene poortjes op de 360 race track (tube/buis). Niet door de rode, want die poortjes verminderen je vaart. De groene vlakken op de buis geven je een supersonische boost! Neem plaats in de Virtual Reality cockpit van uw supersonische bolide en zet de snelste tijd neer op de meest futuristische race track van de wereld. Speed, racen en sf toevoegen aan uw event? Boek een compleet verzorgde VR opstelling met deze game!

Met een VR opstelling van Urban Events wordt er een nieuwe dimensie aan feest, event of beurs toegevoegd. Waar u vroeger over de schouder meekeek bent u nu de speler in een Virtuele omgeving. Overigens kunnen omstanders meekijken op een tweede tv scherm. De VR Radial-G opstelling bestaat uit een VR-bril en ondersteunende hardware. Een high-end PC, de game Radial-G VR, XBOX one controller en een grote LED TV op statief.

Radial G is een publiekstrekker op uw beursstand!

De VR opstellingen van Urban Events zijn zeer geschikt als publiekstrekker op uw beursstand of als entertainment op uw evenement/bedrijfsfeest. Onze spelbegeleiders attenderen uw bezoekers om eens kennis te maken met VR, zorgen voor de uitleg van de VR game of demo en kunnen visitekaartjes voor uw bedrijf verzamelen. Zo houdt u zelf de aandacht voor uw potentiële klanten of voor de organisatie van uw event of feest.