• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Final Soccer VR

Categorieën: Tags: , ,

Bekijk de video

Voetballen in VR? Ja, het bestaat! Final Soccer VR is een voetbal simulator en speciaal ontworpen voor Virtual Reality. Deze VR voetbal game biedt een ongelooflijke Virtual Reality ervaring in de rol als keeper of spits. De graphics van de game zijn zeer mooi en het spel is eenvoudig te bedienen. Met de controllers in de handen houdt u de ballen die op u af komen tegen.

Er zijn drie keeper belevingen experiences in maar liefst drie verschillende game settings, deze zijn: simulator, arcade en multi-player. Speel een realistische korte game in de rol als keeper tegen de besten van de wereld, selecteer arcade indien u de voetbal simulator als fun in wilt zetten op uw evenement of speel tegen anderen. Informeer naar de mogelijkheden van Final Soccer VR of vraag direct een offerte aan voor een VR Voetbal Simulator voor op uw event!

Meer informatie

Huur een complete Virtual Reality Voetbal Simulator inclusief: transport, op/afbouw, transport, installatie en spelbegeleiding voor uw feest, beurs of evenement. Optioneel kunnen we de Virtual Reality voetbal opstelling in het thema voetbal voor u aankleden.

Voetbal is de nationale sport in Nederland. Integreer daarom Final Soccer VR in uw beursstand en maak lol met klanten, prospects, vrienden of collega’s. Start een competitie, wij houden op een high score bord met magneetstrips de scores voor u bij.

Bij Final Soccer VR gaat het vooral om hand tot oog coördinatie

Voor het spelen van Final Soccer VR hoeft u geen voetbalfan te zijn. Dit is geen game met statistieken, moeilijke knoppen & instructies, teams of eindeloos overspelen. Het is alleen U, het doel en een hele reeks ballen die op u afkomen. Final Soccer gaat vooral om hand tot oog coördinatie. Gebruik uw handen om het doel met alle mogelijke middelen te verdedigen. Dit kan u doen door te stompen, slaan of door de bal te vangen.

De beste entertainment voor op uw evenement of bedrijfsfeest

De VR Voetbal opstellingen van Urban Events zijn zeer geschikt als publiekstrekker op uw beursstand of als entertainment op uw evenement/bedrijfsfeest. Onze spelbegeleiders attenderen uw bezoekers om eens kennis te maken met VR, zorgen voor de uitleg van de VR game of demo en kunnen visitekaartjes voor uw bedrijf verzamelen. Zo houdt u zelf de aandacht voor uw potentiële klanten of voor de organisatie van uw event of feest.