0318 - 842 466
 

VR Target Shooting

Skeet: VR Target Shooting is een realistische Virtual Reality Schiet simulator game. Kies maar liefst uit zes verschillende games modi's met unieke leaderboards. Schiet met vier verschillende pistolen: Over Under, Side By Side, Pump Action en de Tommygun. Wilt u gericht op eenden schieten zoals in de retro game Duck Hunt? Kijk dan eens naar de VR game: Duck Season!

Huur een VR schiet simulator met de game Skeet of Duck Season voor op feest, beursstand of event! In de vorm van een competitie of gewoon voor de fun? Huur dan één of meerdere complete Virtual Reality opstelling(en) inclusief: transport, op- en afbouw en spelbegeleiding. De VR schiet simulator kunnen we optioneel in het schiet of jaag thema aankleden.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Met de Virtual Reality wordt er een nieuwe dimensie aan uw feest, event of beurs toegevoegd. Waar vroeger over de schouder van de speler gekeken werd, bent u nu de speler in een immersive omgeving. Kijk eens opzij, naar boven of naar beneden! Virtual Reality dompelt uw gasten, relaties of prospects onder in de VR beleving van uw keuze.Virtual Reality games en demo’s

Alleen al rondlopen en kijken in de VR content is al een hele beleving. De VR games die wij in ons assortiment hebben opgenomen zijn veelal voor verschillende VR headsets gemaakt. De Virtual Reality content wordt momenteel op diverse platformen aangeboden: 1. SteamVR, 2, Oculus, 3. Viveport, 4. PlaystationVR. Op deze platformen worden reeds bestaande demo’s en games aangeboden. Of wilt u toch liever maatwerk? Neem contact met Urban Events op voor advies.