• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
VR Target Shooting

Bekijk de video

Skeet: VR Target Shooting is een realistische Virtual Reality Schiet simulator game. Kies maar liefst uit zes verschillende games modi’s met unieke leaderboards. Schiet met vier verschillende pistolen: Over Under, Side By Side, Pump Action en de Tommygun. Wilt u gericht op eenden schieten zoals in de retro game Duck Hunt? Kijk dan eens naar de VR game: Duck Season!

Huur een VR schiet simulator met de game Skeet of Duck Season voor op feest, beursstand of event! In de vorm van een competitie of gewoon voor de fun? Huur dan één of meerdere complete Virtual Reality opstelling(en) inclusief: transport, op- en afbouw en spelbegeleiding. De VR schiet simulator kunnen we optioneel in het schiet of jaag thema aankleden.

Oculus Rift S

VR Target Shooting Simulator op uw event!

Boek nu de ultieme Virtual Reality Schiet Simulator met VR Target Shooting game voor uw bedrijfsfeest, evenement of beursstand. Schiet met verschillende pistolen op de targets in het veld! Huur een compleet verzorgde Oculus Rift VR game opstelling inclusief: transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding. Daarnaast zijn er tal van leuke combinaties met andere VR game opstellingen te bedenken, bijvoorbeeld en VR opstelling met de game The Climb of een VR Rollercoaster! Er zijn heel veel leuke VR Games, welke voorafgaand aan het event op de VR PC kunnen installeren. Zo is er naast het schieten in VR, voor ieder wat wils! Optioneel kunnen we de VR Schiet Simulator voorzien van thema aankleding; door middel van een achterwand, targets en grasmat.

Breng de schietbaan naar jouw locatie!

Schieten in VR op uw event doet voor een aantrekkelijke prijs en het scheelt weer een hele reis naar de schietbaan. VR Target schieten in Virtual Reality is een leuke en unieke game. Zet de VR bril op en je staat op een Virtuele schietbaan. Schiet – onder leiding van onze professionele spelbegeleiders – met een geweer of pistool of diverse targets. Heeft u nog nooit geschoten? Geen probleem, in VR kan er niks misgaan. Dus bent u op zoek naar een spannende activiteit voor uw bedrijfsfeest of voor op jouw event? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor de VR Schiet Simulator! Of neem contact op voor de mogelijkheden en advies.