• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Bekijk de video

Racen op drie schermen!

Wilt u uw gasten laten ervaren wat een F1 coureur meemaakt, maar dan in de meest ultieme race opstelling die er op dit moment te verkrijgen is? Formule1 racen op maar liefst 3 schermen? Huur dan de Triple screen Ultimate Race Simulator! Flitsende race momenten schieten aan u voorbij. U heeft niet alleen een goed zicht op de weg, maar u ziet ook wat er links & rechts in 180° gebeurt.

Deze Race Simulator bestaat uit een high-end Formule1 race stoel met stuur & pedalen + een PlayStation, met voor de raceseat een stevig TV stand PRO met maar liefst drie grote LED schermen! Uiteraard speelt u de beste en meest recente F1 race game. De Ultimate Race Simulator set is een ware publiekstrekker voor op uw beursstand, de beste driving experience en gegarandeerd een succes tijdens een bedrijfsfeest of zakelijk event.

Meer informatie

Wilt u een competitie starten? Dat kan uiteraard! Wij zorgen dan voor een TopGear scorebord met magneetstrips. Onze spelbegeleider houd de snelste rondetijden bij. Aan het eind van de dag kunt u de prijzen uitdelen. Optioneel kan de Race Simulator worden aangekleed met een geblokte mat, achterwand met race visual en finish vlaggen. De Ultimate Race Simulator is een echte publiekstrekker voor op uw beursstand. Passanten zullen worden getrokken door het herkenbare formule 1 geluid, de indrukwekkende race beelden en de aantrekkelijke looks van de F1 Simulator.

Onze professionele spelbegeleiders nodigen uw gasten uit. Helpt ze bij het instappen en laat ze een of meerdere ronde(s) te rijden op 1 van de bekende formule 1 circuits van de wereld. Het rijden in de Ultimate Race Simulator voelt net zoals het rijden in een echte f1 wagen. De 180 graden view brengt u al snel vanaf pole postion in de snelle wereld die F1 heet.

Voor elke doel een race simulator

Ook op een feest of evenement mag het entertainment natuurlijk niet ontbreken. Tijdens de borrel of het feest is het leuk om een race te rijden met of tegen de collega’s. U kunt deze Ultimate race sim huren als ultiem vermaak op uw event of (bedrijfs)feest. Onze Ultimate Race Simulator is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar en biedt de mogelijkheid om tegen elkaar te racen. Maar ook voor de jongeren kinderen, rally fans of liefhebbers van porsche of andere dure straatauto’s hebben we race simulators. Voor elk thema en voor elke doelgroep is er een compleet verzorgde race simulator die aansluit bij uw wensen.

Binnenspiegel, buitenspiegel, GAS!

“It’s lights out and away we go”, een van de bekendste zinnen als het gaat om het starten van een Formule 1 race. Jij zal je ook de koning van het veld voelen wanneer je instapt in deze Ultimate Race Simulator. Je zit in een kuipstoel zoals de coureurs ook zitten in het echt, met je tenen ter hoogte van je neus. Met de drie grote schermen voor je heb je alle mogelijkheiden om goed om je heen te kijken. Door de weide view zie je gemakkelijk waar jouw directe tegenstanders zich bevinden. Kijk goed in je spiegels om de grootste problemen in de eerste bocht te ontwijken. Houd je auto heel en vecht jezelf naar de overwinning. Door middel van 3 schermen zal je zonder gebruik van een Virtual Reality bril toch het idee hebben dat je op de plek van de coureur zit. Niet alleen voor races rijden is het ideaal en supergaaf om met 3 schermen te spelen, voor het rijden van kwalificatieronde is het super, de bochten inkijken en je rempunten herkennen langs de baan heb je nog nooit op deze manier beleefd. Zelfs de professionele F1 coureurs rijden thuis met een race set als deze. Een race seat met 3 beeldschermen geeft het perfecte overzicht op het asfalt.