• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

GT Race Simulator

Categorieën: Tags: ,

Bekijk de video

De beste GT race ervaring!

Bent u een TopGear, GT of een Rally fan? Dan is de GT Race simulator die u voor uw feest, evenement of in uw showroom moet hebben staan. De Gran Turismo Raceseat is een robuuste race cockpit, met daarop een grote LED scherm gemonteerd, en is uitermate geschikt voor de meest intense raceactie. Stap in deze GT Cockpit simulator: u bent vanaf nu een GT coureur die voor de eerste plek gaat!

Heeft u interesse in een GT Race Simulator, maar wilt u de set-up aanpassen? Wij bieden diverse extra maatwerk opties voor een nog betere aansluiting van de race simulator(s) op uw feest, beursstand of evenement. Denk hierbij aan: multiplayer, virtual reality, thema aankleding, racen op drie schermen en nog veel meer. Neem contact op voor advies of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Meer informatie

Daag uw gasten uit om de snelste tijd te rijden in de GT Race Simulator van Urban Events. De Gran Turismo Race Simulator is één van onze Race Simulators, welke uitermate geschikt is voor uw evenement, bedrijfsfeest of promotie. Wie van uw beursstand bezoekers wint aan het einde van de dag een prijs? Huur een compleet verzorgde GT opstelling voor uw beurs, open dag of voor in uw showroom.

De GT Race Simulator simuleert de 24 uur van Le Mans, DTM- en Rally races

De GT race opstelling wordt door opgebouwd, indien gewenst door ons begeleid en na het evenement weer afgebouwd. De Gran Turismo opstelling is zeer compact. U heeft dus niet veel ruimte op uw beursstand of in uw showroom nodig. Voor een kleine meerprijs huurt u al een 2e GT race opstelling. Indien gewenst kunnen wij de begeleiding verzorgen. U heeft dan de handen vrij en uw gasten beleven de beste GT race ervaring, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de techniek en begeleiding.