0318 - 842 466
 

Kids Race Simulator

U wilt de kids op uw evenement laten racen? Huur dan onze Kids Race Simulator! Deze race simulator is sepciaal voor kids vanaf vijf jaar & voor de kids die klein van postuur zijn. De praktijk leert namelijk dat de jongste en kleinste kids wel graag willen racen, maar helaas niet bij de pedalen van onze race stoelen kunnen komen. U huurt deze simulator inclusief transport, op/afbouw en installatie.

Laat de kinderen van 5 tot ongeveer 10 jaar in een speciale Kids Race Simulator racen. Er kan uit diverse race games gekozen worden. De grote kinderen en de volwassenen nemen bijvoorbeeld plaats in een andere Race Simulator en de kids spelen op hun eigen opstelling met een stuurtje in de hand of door middel van Kinect, waarbij een camera de handbewegingen automatisch herkent. Optioneel kunnen we de spelbegeleiding en een TopGear Leaderboard voor u verzorgen.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Huur een kids race simulator voor bruiloft, feest of evenement.

Heeft u bij het regelen van uw feest of evenement aan de aller jongste gasten gedacht? Heeft u een ruimte beschikbaar waar de kinderen vermaakt kunnen worden? Laat ons dan de gamecorner inrichten. Urban Events heeft voor elke feest of evenement wel een passende game opstelling, zodat u zich in ieder geval geen zorgen over de kleintjes hoeft te maken!

De Kids Race Simulator is voor alle leeftijden geschikt en ook de al wat grotere kinderen vinden het geweldig! Maak een combinatie met een Adventure, Party en/of Muziek & Dans game opstelling en u zult zien dat alle jongens en meisjes zich vermaken. Lekker bewegen, stoer racen en lachende koppies, wie wil dat niet op de digitale plaat vastleggen?

Kinect & Wii opstellingen voor kids vanaf 5 jaar.

Urban Events maakt het voor de kinderen er een feestje van, waardoor de ouders zelf zorgeloos aan het feest of evenement kunnen deelnemen. Onze Kids Race Simulator is zeer geschikt op uw familiedag, bruiloft, opening of bedrijfsfeest.

De Kids Race Simulator is er met Kinect of Wii en wordt geleverd met diverse leuke race games. Met Kinect is de speler zelf de controller en de Wii heeft allerlei praktische oplossingen, zodat de jongsten een ultieme game ervaring beleven. Het is erg leuk om te zien hoe ze de meest vreemde en actieve bewegingen maken. Dit leidt dit tot mooie foto momenten. Ook zal u verbaast zijn hoe snel kids de games oppakken.

Andere suggesties…