• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Kids Race Simulator

Bekijk de video

Voor kids vanaf 5 jaar

U wilt de kids op uw evenement laten racen? Huur dan onze Kids Race Simulator! Deze race simulator is sepciaal voor kids vanaf vijf jaar & voor de kids die klein van postuur zijn. De praktijk leert namelijk dat de jongste en kleinste kids wel graag willen racen, maar helaas niet bij de pedalen van onze race stoelen kunnen komen. U huurt deze simulator inclusief transport, op/afbouw en installatie.

Laat de kinderen van 5 tot ongeveer 10 jaar in deze speciale Kids Simulator racen. Er kan uit diverse race games gekozen worden. De grote kinderen en de volwassenen nemen bijvoorbeeld plaats in een andere Race Simulator en de kids spelen op hun eigen opstelling met een virtueel stuurtje in de hand aan de hand van Kinect, waarbij een camera de handbewegingen automatisch herkent. Optioneel kunnen we de spelbegeleiding en een TopGear Leaderboard voor u verzorgen.

Meer informatie

Heeft u bij het regelen van uw feest of evenement aan de aller jongste gasten gedacht? Heeft u een ruimte beschikbaar waar de kinderen vermaakt kunnen worden? Laat ons dan de gamecorner inrichten. Urban Events heeft voor elke feest of evenement wel een passende game opstelling, zodat u zich in ieder geval geen zorgen over de kleintjes hoeft te maken! De Kids Race Simulator is voor alle leeftijden geschikt en ook de al wat grotere kinderen vinden het geweldig! Maak een combinatie met een Adventure, Party en/of Muziek & Dans game opstelling en u zult zien dat alle jongens en meisjes zich vermaken. Lekker bewegen, stoer racen en lachende koppies, wie wil dat niet op de digitale plaat vastleggen?

Kinect opstellingen voor kids vanaf 5 jaar.

Urban Events maakt het met haar diverse leuke Games opstellingen voor de kinderen er een feestje van, waardoor de ouders zelf zorgeloos aan het feest of evenement kunnen deelnemen. Onze Kids Race Simulator is zeer geschikt op uw familiedag, bruiloft, opening of bedrijfsfeest.

De Kids Race Simulator wordt geleverd met diverse leuke race games. Met Kinect is de speler zelf de controller, zodat de jongsten zonder problemen een ultieme game ervaring kunnen beleven. Het is erg leuk om te zien hoe ze de meest vreemde en actieve bewegingen maken. Dit leidt dit tot mooie foto momenten. Ook zal u verbaast zijn hoe snel kids de games oppakken.

Andere leuke opstellingen voor kids.

Wil je wat meer afwisseling kijk dan eens naar de 3D Race Simulator van Urban Events. Deze Race simulator is zeer geschikt voor kids. De stoeltjes zijn zo te verstellen dat de kleinste race fanaten erin passen. Deze Race simulator is een mooie aanvulling op de Kids Race Simulator. Stap in en beleef uren lang race plezier. Deze opstelling word geleverd met maar liefs twee stoeltjes. Kies ervoor om samen te racen en scheur over de leukste wegen. Wil je het nog iets uitdagender maken zet dan de 3D bril op en beleef hoe het is om te racen in 3D. Niet alleen voor de kleinste kids is het leuk om tegen elkaar te racen. Maar wat dacht je ervan om je stoere papa eens uit te dagen tijdens een familiedag. Met deze aanvullen heb je iets voor elke leeftijd. Echt een aanrader om jouw familiedag nooit meer te vergeten.