Race simulator huren

VR Race Simulator verhuur
VR Race Simulator

Race Simulator huren ?
ontdek de mogelijkheden

Formule1 race simulator
Formule1 Race Simulator

Do
You
Feel
the
Need
for
Speed

Top Gear Race simulator huren
Top Gear Race Simulator
3D race simulator huren
3D Race Simulator

Voel de snelheid en adrenaline

Race Simulator huren? Stap in een van onze race simulators en ervaar de snelheid en adrenaline tijdens de race! Stap in de auto van uw dromen en rij over de mooiste circuits. Van Formule1 tot Virtual Reality race simulator. De mogelijkheden zijn eindeloos!


Race Simulators doen het goed op elk evenement!

Of het nou om een personeelsborrel gaat, een zakelijk event of een beurs, met een race simulator zal u uw gasten altijd weten te vermaken. Wie wil er nou niet eens in een formule1 wagen over een circuit scheuren of een rally rijden tegen een van je collega's. Racen is erg leuk maar ook competitief, dus we houden graag de snelste rondetijden bij tijdens het event. Wie is het snelste uit de pits en mag zich de beste coureur van uw bedrijf noemen?

Naast Formule1 race simulators, 3D Race Simulators en onze Top Gear Race Simulators kunnen we ook een race simulator combineren met Virtual Reality. Met de Oculus Rift VR bril op is het alsof u echt in de auto heeft plaatsgenomen. U kijkt 360 graden rond en kunt zelfs uw eigen achterbank bewonderen. Racen in VR is een unieke beleving

Tijdens de beurs of het evenement houd onze spelbegeleider de snelste rondetijden bij op het Top Gear Leaderboard. Net als in het TV programma Top Gear worden de rondetijden en namen op her-schrijfbare magneetstrips geschreven.Een Race Simulator huren voor uw beursstand

Een Race Simulator met twee kuipstoelen en een groot scherm trekt de aandacht op een stand. Met een spelbegeleider van Urban Events zal uw stand op de beurs nog sneller met enthousiaste beurs bezoekers vol staan.

De spelbegeleider zorgt voor de speluitleg, kan highscores bijhouden, enquêtes laten invullen en visitekaartjes voor uw bedrijf verzamelen. Zo houdt u zelf de aandacht voor uw potentiële klanten. Nabellen van de visitekaartjes wordt kinderspel, want u heeft een laagdrempelig onderwerp om het telefoongesprek mee te starten. Wilt u van uw beursdeelname een succes maken? Bekijk de onderstaande Race Simulatoren of neem contact op.


Een Race Simulator huren voor feest of evenement

Naast een lekker hapje, drankje en leuke muziek mag het extra entertainment natuurlijk niet op uw feest of evenement ontbreken. De Race Simulatoren van Urban Events bieden een laagdrempelig & competitief vermaak voor zowel jong als oud.

Huur bijvoorbeeld een Oculus Rift Race Simulator of een Max Verstappen Race Simulator. Bij elk feest of evenement thema hebben wij een passende race simulator. Organiseert uw vereniging binnenkort een feest voor leden? Huur dan een 3D Race Simulator en start een competitie. Degene die wint mag zich een jaar lang clubkampioen noemen.


Simulator huren als entertainment op een bedrijfsfeest of evenement

Op een bedrijfsfeest of personeelsfeest mag, naast een hapje, drankje en leuke muziek, het entertainment natuurlijk ook niet ontbreken. Onze simulators bieden tijdens een feestavond laagdrempelig en competitief vermaak voor zowel jong als oud.

U kunt bijvoorbeeld een Ski Simulator huren voor op de jaarlijkse Apres Ski Party en tussen de schnaps door een afdaling maken op de lange latten, of een Tennis Simulator huren op de feestavond van de tennis vereniging. Bij elk thema is wel een passende simulator.


Een simulator huren voor op uw beursstand

Wanneer u aan een beurs deelneemt dan hoopt u natuurlijk op voldoende aanloop. Om het lot een handje te helpen kunt u een simulator huren om publiek naar uw stand te trekken. Een Simulator met een groot scherm trekt natuurlijk sowieso de aandacht, maar met een spelbegeleider van Urban Events erbij zal uw stand nog sneller vol staan met enthousiaste beurs bezoekers die een balletje willen slaan op de golf simulator of een rondje willen racen in de race simulator.

Onze spelbegeleider zorgt voor de speluitleg en kan de highscores bijhouden, enquetes laten invullen of visite kaartjes verzamelen. Zo houdt u zelf de aandacht voor uw potentiële klanten.

Race Simulator verhuur aanbod:


Red Bull F1 Race Simulator

Virtueel trainen zoals F1 coureurs thuis doen?

Wilt u een echte Red Bull F1 Race Simulator huren die identiek is aan race simulator die Max thuis heeft staan? De race opstelling die hij gebruikt voor simracen tussen de Formule 1-weekenden door? Boek dan deze speciale F1 race simulator in de Red Bull uitvoering en deel de virtuele baan met de beste racers ter wereld.

Bent u geen fan van Red Bull of Toro Rosso racing of denkt u dat deze stoel niet goed staat op uw feest, evenement of beursstand? Geen probleem. Urban Events heeft ook nog een zwarte F1 Playseat Race Simulator in haar assortiment. Vragen? Neem contact op.

Meer informatie Offerte aanvragen

Virtual Reality Race Simulator

Virtual Reality: de revolutie in racegames!

Nog nooit kwam een Race Simulator zo dicht bij het gevoel van het ‘Zelf in een racewagen zitten’. Zet de Oculus Rift DK2 VR-bril op en verken de cockpit (vergeet geen gas te geven), kijk naar links het raam uit of zie rechts de touché die de concurrent net bij u veroorzaakt.

Huur een Oculus Rift Race Simulator met de game ‘Project Cars’ en laat de wereld sneller aan u voorbij schieten dan de snelheidsmeter aangeeft. De reclameborden en de tribunes schieten aan u voorbij. Op zoek naar een Virtual Reality race simulator voor uw bedrijfsfeest, evenement of beursstand? Neem contact op.

Meer informatie Offerte aanvragen

Top Gear Race Simulator

Versla The Stig op de Top-Gear test track!

Kies uw favoriete bolide en zet een snelle tijd neer op het officiële Top Gear test circuit. Voel je even als Jeremy Clarkson of Richard Hammond.

Deze echt Top Gear Race Simulator bestaat uit een stoeren kuipstoel met stuur en pedalen en biedt de mogelijkheid om te racen op het Top Gear test circuit uit het gelijknamige BBC tv programma. Een unieke ervaring voor de echte race liefhebber!

Meer informatie Offerte aanvragen

3D Race Simulator

Op de mooiste circuits racen in de snelste bolides.

Kruip in de huid van een echte coureur. De 3D Race Simulator bestaat uit een Ultra HD 3D scherm, twee racestoelen met force feedback stuur en pedalen. Neem plaats in de PlaySeat kuipstoel, zet een 3D bril op en daag uw collega’s, vrienden, uw leidinggevende of gasten uit.

Wilt u een racecompetitie voor jong & oud starten? Dan kunnen wij optioneel een TopGear leaderboard meeleveren, waarop onze spelbegeleider de snelste rondetijden bijhoud. Boek de Urban Events 3D Race Simulator voor uw bedrijfsfeest, familiedag, evenement of voor uw beursstand. Vragen? Neem contact op.

Meer informatie Offerte aanvragen

Formule 1 Race Simulator

Racen in de koningsklasse van wereld!

Selecteer een FIA Formula One World Championship locatie en neem plaats in een echte Formule1 seat. U zit in dezelfde houding als een echte formule 1 coureur. Race op de beste circuits van de wereld.

Ervaar de gigantische snelheid waarmee F1 professionals bochten ingaan, uit accelereren en concurrenten passeren. De Formule 1 Race Simulator is een lust voor het oog op uw bedrijfsfeest, familiedag, evenement of beursstand.

De Formule1 seat is beschikbaar in zwart zonder branding of in de Max Verstappen Red Bull uitvoering. Vragen? Neem contact op.

Meer informatie Offerte aanvragen

Kids Race Simulator

Racen voor de jongste en kleinste kids.

Uit ervaring blijkt dat de jongste en kleinste kids niet bij de pedalen van onze racestoelen kunnen komen. Daarom heeft Urban Events voor kinderen, vanaf vier jaar en voor kids die klein van postuur zijn, een speciale Kids Race Simulator in haar assortiment opgenomen.

Er kunnen bij de Kids Race Simulator diverse race games gespeeld worden. Van Formule1 tot Mario Kart. De racegames worden gespeeld met een stuurtje in de hand of door middel van Kinect, waarbij een camera de bewegingen ziet.

Meer informatie Offerte aanvragen

Motion Race Simulator

Voel de G-krachten van een racen wagen!

Laat uw gasten de G-krachten van een Formule1 wagen ervaren en huur compleet verzorgd de 6dof full motion race simulator van Urban Events! Ervaar hoe het is om op hoge snelheid te racen, drift tegelijkertijd door de gravel en voel elke beweging! Uw gasten beleven op uw feest, event of op uw beursstand de ultieme race ervaring!

De Motion Race Simulator van Urban Events is geschikt voor iedereen, is zeer compact en wordt altijd door een operator begeleid. Race op maar liefst drie grote schermen in full motion als een Rally-, Formule1 of als een DTM courreur. Optioneel kunt u de Motion Simulator als vlieg simulator of als achtbaan simulator op uw evenement inzetten. Vragen of offerte? Neem contact op.

Meer informatie Offerte aanvragen

Rally Race Simulator

Ontketen de Rally coureur in u!

Een Rally Race Simulator huren doet u voor spectaculair racen in veranderlijke weersomstandigheden & tijdstippen van de dag. Racen op een zonnige, winterse of regenachtige dag met de snelste wagens uit de FIA World Rally Championship. Zelfs ’s nachts!

De Rally Race Simulator van Urban Events is geschikt voor iedereen, van beginners tot gevorderden. Echter de schade aan uw Rally wagen zal zichtbaar zijn. Laat ook uw versnellingsbak niet kapot gaan, want anders moet u de met slechts één versnelling richting de finish! Vragen? Neem contact op.

Meer informatie Offerte aanvragen

Maatwerk Race Simulatoren

Is snelheid het thema van uw evenement, beursstand of feest? Urban Events maakt een passend voorstel op basis van uw budget en beschikbare vierkante meters. Combineer bijvoorbeeld een 3D Race Simulator met een Kids Race Simulator als de doelgroep een gevarieerde leeftijd heeft. Dan komt iedereen aanbod!

Is het thema sport? Boek dan ook, naast één van de bovenstaande Race Simulatoren, een Sport games pakket. Laat uw gasten racen en speel daarnaast diverse leuke sport games zoals: voetbal, golf of tennis. Alle Race Simulatoren zijn met relevante thema-aankleding uitgerust. Overleg met Urban Events als u een specifieke wens qua aankleding heeft of als uw gewenste Race Simulator niet op deze pagina staat.

Een racecompetitie starten behoort ook tot de maatwerk mogelijkheden. Onze spelbegeleider houdt de snelste rondetijden voor u bij. Aan het einde van het evenement of feest kunt u een prijsuitreiking organiseren. Wat zullen de foto’s leuk staan op uw Social Media! Maatwerk vragen? Neem contact op.

Contact Offerte aanvragen

Race Simulator verhuur aanbod:


Red Bull F1 Race Simulator

Virtueel trainen zoals F1 coureurs thuis doen?

Wilt u een echte Red Bull F1 Race Simulator huren die identiek is aan race simulator die Max thuis heeft staan? De race opstelling die hij gebruikt voor simracen tussen de Formule 1-weekenden door? Boek dan deze speciale F1 race simulator in de Red Bull uitvoering en deel de virtuele baan met de beste racers ter wereld.

Bent u geen fan van Red Bull of Toro Rosso racing of denkt u dat deze stoel niet goed staat op uw feest, evenement of beursstand? Geen probleem. Urban Events heeft ook nog een zwarte F1 Playseat Race Simulator in haar assortiment. Vragen? Neem contact op.

Meer informatie Offerte aanvragen

Virtual Reality Race Simulator

Virtual Reality: de revolutie in racegames!

Nog nooit kwam een Race Simulator zo dicht bij het gevoel van het ‘Zelf in een racewagen zitten’. Zet de Oculus Rift DK2 VR-bril op en verken de cockpit (vergeet geen gas te geven), kijk naar links het raam uit of zie rechts de touché die de concurrent net bij u veroorzaakt.

Huur een Oculus Rift Race Simulator met de game ‘Project Cars’ en laat de wereld sneller aan u voorbij schieten dan de snelheidsmeter aangeeft. De reclameborden en de tribunes schieten aan u voorbij. Op zoek naar een Virtual Reality race simulator voor uw bedrijfsfeest, evenement of beursstand? Neem contact op.

Meer informatie Offerte aanvragen

Top Gear Race Simulator

Versla The Stig op de Top-Gear test track!

Kies uw favoriete bolide en zet een snelle tijd neer op het officiële Top Gear test circuit. Voel je even als Jeremy Clarkson of Richard Hammond.

Deze echt Top Gear Race Simulator bestaat uit een stoeren kuipstoel met stuur en pedalen en biedt de mogelijkheid om te racen op het Top Gear test circuit uit het gelijknamige BBC tv programma. Een unieke ervaring voor de echte race liefhebber!

Meer informatie Offerte aanvragen

3D Race Simulator

Op de mooiste circuits racen in de snelste bolides.

Kruip in de huid van een echte coureur. De 3D Race Simulator bestaat uit een Ultra HD 3D scherm, twee racestoelen met force feedback stuur en pedalen. Neem plaats in de PlaySeat kuipstoel, zet een 3D bril op en daag uw collega’s, vrienden, uw leidinggevende of gasten uit.

Wilt u een racecompetitie voor jong & oud starten? Dan kunnen wij optioneel een TopGear leaderboard meeleveren, waarop onze spelbegeleider de snelste rondetijden bijhoud. Boek de Urban Events 3D Race Simulator voor uw bedrijfsfeest, familiedag, evenement of voor uw beursstand. Vragen? Neem contact op.

Meer informatie Offerte aanvragen

Formule 1 Race Simulator

Racen in de koningsklasse van wereld!

Selecteer een FIA Formula One World Championship locatie en neem plaats in een echte Formule1 seat. U zit in dezelfde houding als een echte formule 1 coureur. Race op de beste circuits van de wereld.

Ervaar de gigantische snelheid waarmee F1 professionals bochten ingaan, uit accelereren en concurrenten passeren. De Formule 1 Race Simulator is een lust voor het oog op uw bedrijfsfeest, familiedag, evenement of beursstand.

De Formule1 seat is beschikbaar in zwart zonder branding of in de Max Verstappen Red Bull uitvoering. Vragen? Neem contact op.

Meer informatie Offerte aanvragen

Kids Race Simulator

Racen voor de jongste en kleinste kids.

Uit ervaring blijkt dat de jongste en kleinste kids niet bij de pedalen van onze racestoelen kunnen komen. Daarom heeft Urban Events voor kinderen, vanaf vier jaar en voor kids die klein van postuur zijn, een speciale Kids Race Simulator in haar assortiment opgenomen.

Er kunnen bij de Kids Race Simulator diverse race games gespeeld worden. Van Formule1 tot Mario Kart. De racegames worden gespeeld met een stuurtje in de hand of door middel van Kinect, waarbij een camera de bewegingen ziet.

Meer informatie Offerte aanvragen

Rally Race Simulator

Ontketen de Rally coureur in u!

Een Rally Race Simulator huren doet u voor spectaculair racen in veranderlijke weersomstandigheden & tijdstippen van de dag. Racen op een zonnige, winterse of regenachtige dag met de snelste wagens uit de FIA World Rally Championship. Zelfs ’s nachts!

De Rally Race Simulator van Urban Events is geschikt voor iedereen, van beginners tot gevorderden. Echter de schade aan uw Rally wagen zal zichtbaar zijn. Laat ook uw versnellingsbak niet kapot gaan, want anders moet u de met slechts één versnelling richting de finish! Vragen? Neem contact op.

Meer informatie Offerte aanvragen

Maatwerk Race Simulatoren

Is snelheid het thema van uw evenement, beursstand of feest? Urban Events maakt een passend voorstel op basis van uw budget en beschikbare vierkante meters. Combineer bijvoorbeeld een 3D Race Simulator met een Kids Race Simulator als de doelgroep een gevarieerde leeftijd heeft. Dan komt iedereen aanbod!

Is het thema sport? Boek dan ook, naast één van de bovenstaande Race Simulatoren, een Sport games pakket. Laat uw gasten racen en speel daarnaast diverse leuke sport games zoals: voetbal, golf of tennis. Alle Race Simulatoren zijn met relevante thema-aankleding uitgerust. Overleg met Urban Events als u een specifieke wens qua aankleding heeft of als uw gewenste Race Simulator niet op deze pagina staat.

Een racecompetitie starten behoort ook tot de maatwerk mogelijkheden. Onze spelbegeleider houdt de snelste rondetijden voor u bij. Aan het einde van het evenement of feest kunt u een prijsuitreiking organiseren. Wat zullen de foto’s leuk staan op uw Social Media! Maatwerk vragen? Neem contact op.

Contact Offerte aanvragen