• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

 • Offerte binnen 1 werkdag
 • Persoonlijk contact
 • Thema aankleding
 • Spelbegeleiding
 • Plaatsing in binnen en buitenland!

Augmented Reality huren?

Augmented reality huren voor op uw beursstand of evenement? Huur bij Urban Events een compleet verzorgde augmented reality / mixed reality experience. Wij adviseren u graag over welke AR headset & demo / game uw thema of doelstelling het beste aanvult en versterkt.

Urban Events Augmented Reality
Urban Events Augmented Reality
 • High-end AR headsets
 • Omstanders kunnen optioneel meekijken
 • Transport & plaatsing door heel NL & BE
 • Diverse demo's en games
 • Professionele begeleiding
 • AR content ontwikkeling
 • Bekijk het assortiment Bekijk ons complete assortiment AR Brillen
  Urban Events Augmented Reality
  Urban Events Augmented Reality
  Urban Events Augmented Reality

  Augmented Reality voor evenementen en beurzen

  Wilt u Augmented Reality huren voor op uw event of beursstand? Ga met uw gasten aan de slag met Augmented Reality (AR) en huur een AR Headset voor op uw event. Er zijn tal van leuke standaard demo’s & games beschikbaar, welke we op uw thema of doelstelling kunnen laten aansluiten. Neem contact met ons op indien u uw eigen AR applicatie wilt laten ontwikkelen.

  Wij bedienen bedrijven uit diverse branches en verrassen u met een innovatief concept. Van het idee tot de realisatie van de applicatie, met de juiste boodschap en het beste eindresultaat. Neem contact met ons op voor het huren van een Hololens of voor advies met betrekking tot een andere AR experience. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

  Augmented Reality

  op uw beursstand of evenement

  Huur een AR headset voor op uw beursstand, feest of evenement en presenteer de laatste innovaties op gebied van mixed- en augmented Reality. Uw gasten zullen zich verbazen van de mogelijkheden welke Augmented Reality tot op heden voor zakelijk gebruik, maar ook voor entertainment biedt. Onze AR brillen zijn volledig standalone. Dit betekent dat niet met allerlei kabels te maken heeft en geen PC nodig heeft.

  VR, AR en MR

  de verschillen

  Virtual Reality vindt plaats binnen een hele digitale omgeving. De VR-bril sluit van je omgeving af en de werkelijkheid komt in hetgeen je in VR beleeft niet zichtbaar in terug. Augmented Reality (AR) is een mix van digitale beelden die over de werkelijkheid heen worden gelegd. Bij Mixed Reality (MR) hebben de digitale beelden interactie met de objecten die je in de werkelijkheid ziet.

  Staat u binnenkort met uw bedrijf op een beurs, organiseert u een borrel of een zakelijk event waarbij innovatie centraal staat? Ga met uw gasten aan de slag met Augmented Reality. Er zijn tal van leuke standaard demo’s en games beschikbaar, welke we op uw thema of doelstelling kunnen laten aansluiten. Is het thema Star Wars? Bekijk dan eens onze Star Wars Lightsaber experience. Vragen over AR demo’s- en games? Neem dan even contact op.

  Augmented Reality huren doet u bij Urban Events inclusief: transport, installatie en huur van de AR headset. Optioneel kunnen we Streaming & Recording voor u verzorgen. Omstanders zien dan op een TV scherm hetzelfde als degene die de AR headset opheeft. Onze operator helpt met de op- en afzetten van de AR headset en laat uw gasten kennismaken met de mogelijkheden van augmented reality.

  Bij Urban Events kan er uit diverse AR headsets gekozen worden, maar de verschillen tussen de AR headsets zijn groot. Zo zijn er onder andere de Hololens / Hololens 2, Magic Leap One en de AR Cardboard beschikbaar. Laat u door Urban Events adviseren welke AR headset voor uw event het meest geschikt is en huur vervolgens een complete AR beleving. Heeft u vragen? Bel of mail dan even met Urban Events.

  Meer informatie of direct boeken?