• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
NoLimits2

Categorieën: Tags: ,

Bekijk de video

NoLimits2 huren? Boek een VR achtbaan voor op uw event en laat uw gasten op hoge snelheid kennis maken met Virtual Reality! Een VR rollercoaster ritje is een zeer indrukwekkende beleving. Als u wilt weten wat het kijken door een VR-bril met u doet dan is NoLimts2 een echte aanrader. Een VR Achtbaan duurt bovendien per persoon slechts een minuut of twee.

Boek één of meerdere VR Rollercoaster(s) voor uw feest, evenement of op uw beursstand. De huur van één complete VR opstelling inclusief transport tot 100km en plaatsing en één begeleider voor drie uur op locatie kost €595,- excl 21% btw. Voor extra uren begeleiding boven de inbegrepen 3uur rekenen we €35,- per uur. De prijs is inclusief de VR game NoLimts2 en een comfortabele witte draaistoel.

Huur de ultieme VR Rollercoaster experience met NoLimits2 VR game voor uw bedrijfsfeest, evenement of beursstand. Naast Virtual Reality opstellingen met NoLimits2 VR game verzorgt Urban Events ook (VR) Race Simulators en diverse leuke Game opstellingen voor elke gelegenheid. Compleet verzorgd bij u op locatie. Combineer NoLimits2 bijvoorbeeld eens met een Kinect game opstelling of Formule1 Race Simulator. Zo is er voor elk wat wils een super leuke game experience.

VR als zakelijke aandachtstrekker

Speel met Virtual Reality in op uw merk, campagne of bijvoorbeeld een nieuwe dienst of product. Laat Urban Events met u meedenken om het meest optimale uit uw beursdeelname te halen. Samen creëren we een positieve beleving die past bij uw bedrijf en uw medewerkers. Een beleving welke bij uw potentiële klanten beklijft!

Na de Virtual Reality beleving hebben uw beursstand medewerkers direct de gelegenheid om een praatje aan te knopen. Neem contact op met Urban Events en stem de VR game met ons af die het bij uw thema of doelstelling past. De VR opstellingen kunnen we met zeer uiteenlopende thema aankleding(en) en branding verrijken. Voor een nog duidelijkere boodschap.

Virtual Reality als fun element tijdens feesten en evenementen

Virtual Reality opstellingen, Race Simulators en bijvoorbeeld Kinect games zijn dé perfecte herinnering voor uw gasten aan uw feest of evenement. Uw gasten zullen veel plezier beleven met de compleet verzorgde VR- en Game opstellingen van Urban Events. Plaats één of meerdere VR opstellingen met een diverse MIX aan games. Zo is er voor iedereen een leuke VR game welke aansluit op de het VR niveau van uw gasten; beginner, gevorderde of gamer.

Tijdens uw feest of evenement is er altijd een enthousiaste begeleider aanwezig om u te helpen. Hij kan ook met de telefoon van uw gasten een foto maken, die hij of zij op haar beurt weer kan delen. Daarnaast helpt de spelbegeleider helpt met het opzetten van de VR-bril bij de NoLimits2 VR experience, geeft een korte uitleg van hetgeen wat uw gast gaat ervaren plus hij start de VR Game. Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan contact op voor een advies of een vrijblijvende offerte.