• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Job Simulator

Categorieën: Tags:

Bekijk de video

In 2050 en al het werk overgenomen door robots. Job Simulator game is gemaakt, zodat mensen niet zullen vergeten wat het is om te werken. Neem de baan over van een gourmet chef, een kantoormedewerker, een winkelverkoper of die van een automonteur. U speelt deze game met twee controllers in uw handen. Verricht met een flinke dosis humor de werkzaamheden die de Jobs met zich meebrengen.

Boek één of meerdere Oculus Touch of HTC Vive opstelling(en) voor uw feest, evenement of op uw beursstand. De huur van één complete VR opstelling inclusief transport tot 100km en plaatsing en één begeleider voor drie uur op locatie kost €595,- excl 21% btw. Voor extra uren begeleiding boven de inbegrepen 3uur rekenen we €35,- per uur. De prijs is inclusief de game Job Simulator.

Meer informatie

Boek nu de ultieme VR experience voor uw bedrijfsfeest, evenement of beursstand. Naast Virtual Reality verzorgt Urban Events ook (VR) Race Simulators en diverse leuke Game opstellingen voor elke gelegenheid. Compleet verzorgd bij u op locatie.

Ga op een creatieve manier op zoek naar verbetering van de onderlinge samenwerking. De wijze waarop u het verhaal wilt gaan vertellen is met Virtual Reality anders, maar het doel is hetzelfde: uw team helpen om de samenwerking leuker en effectiever te maken. Dus, bent u op zoek naar een leuke teambuilding activiteit of wilt u gewoon het fanatisme van uw personeel of gasten aanwakkeren.

Job Simulator als ontspanning tussen de plenaire sessies

Organiseert u binnenkort een evenement waarbij er diverse plenaire sessies gepland staan? Zet dan eens een Job Simulator VR opstelling in op uw zakelijk event. Naast dat uw deelnemers, managementteam of medewerkers kennismaken met de mogelijkheden van een VR-bril, spitsen wij de content toe op uw programma, thema en doelstelling van de dag! Eventueel aangevuld met een andere VR game dan Job Simulator. Informeer naar de zakelijk mogelijkheden van Virtual Reality.

Job Simulator als fun element tijdens personeelsfeest

Een personeelsfeest waaraan alle collega’s nog lang met plezier aan terug zullen denken. Laat uw werknemers in Virtual Reality standaard werkzaamheden verrichten, zodat men niet vergeet dat uw feest tot stand is gekomen vanwege het feit dat u als bedrijf keihard werkt voor de beste resultaten. Voor elke doelgroep zijn er leuke games om de feestavond compleet te maken. Naast Virtual Reality kunt u bij Urban Events ook terecht voor Race Simulators en diverse andere leuke games om tijdens uw personeelsfeest in te zetten als randentertainment.