0318 - 842 466
 

F1 Simulator

Opzoek naar een Formule1 experience voor op uw feest, evenement of op uw beursstand? Huur dan één of meerdere Formule1 race simulator(s) bij Urban Events! Haal snelheden van wel 300km per uur in de race opstelling welke door de echte F1 coureurs zelf wordt gebruikt voor SIM racen tussen de Formule 1 racing weekenden door! Neem plaats in een getrouwe weergave van de cockpit van de Red Bull F1 bolide.

De F1 simulator is zeer geschikt als aandachtstrekker op uw beursstand of als entertainment tijdens uw evenement. Alleen het design van de bolide en haar bestickering maakt de Race-seat al een genot om naar te kijken. Maar ziet u uw gasten al een kwalificatie ronde op het circuit van Monaco racen met een brede glimlach op het gezicht? Een ervaring om niet te vergeten. Naast de Red Bull versie heeft Urban Events ook een Black Edition in haar assortiment.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Huur deze F1 Simulator voor op uw event of beursstand

Nederland beleeft momenteel weer gouden tijden in de Formule 1. Spiegel uw bedrijf nu eens aan hoe onze Max topsport bedrijft en laat zien dat u ook alleen voor het beste van het beste gaat, voor innovatie en voor de eerste plek. Wat is dat een mooie gedachte die u aan uw gasten mee kunt geven. Geef uw gasten de race beleving van hun leven. Laat uw gasten in een echte Red Bull Racing F1 simulator racen! De F1 Race Simulator van Urban Events is één van de meest ultieme race publiektrekkers voor op uw stand! Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Een F1 Simulator huren voor feest of evenement

De F1 Simulator is een laagdrempelig- en competitief vermaak en huurt u voor jong als oud. Wie belandt er als Jos the Boss telkens in de grindbak? En wie rijdt zich op het feest of evenement in de punten zoals Max dat regelmatig doet? Wij houden voor u de High- en Lowest scores op een TopGear leaderbord bij.

De Red Bull Racing F1 stoel heeft een zeer mooi design en is van hoge kwaliteit. Deze specificaties van de F1 Simulator zorgen ervoor dat u zeker bent dat uw gasten op uw feest of evenement een fantastische race ervaring krijgen! Aan het eind van het feest of evenement kunt u de winnaar(s) in het zonnetje zetten. De officiële Formule1 racegame is de beste simulatie game die in Nederland voor de Formule1 beschikbaar is. Uiteraard kunnen we ook een andere F1 race game verzorgen. Neem contact op voor f1 gaming advies en de mogelijkheden.

Andere suggesties…