• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

F1 Simulator

Haal snelheden van wel 300km per uur

F1 Simulator huren? Breng de Formule1 naar uw feest, evenement of op uw beursstand! Huur een Formule1 race simulator bij Urban Events! Uiteraard is het mogelijk om meerdere Formule 1 race simulators te huren. Haal snelheden van wel 300km per uur in de race opstelling welke door de echte F1 coureurs zelf wordt gebruikt voor SIM racen tussen de Formule 1 racing weekenden door! Neem plaats in een getrouwe weergave van de cockpit van de Red Bull F1 bolide.

De F1 simulator is zeer geschikt als aandachtstrekker op uw beursstand of als entertainment tijdens uw evenement. Alleen het design van de bolide maakt de Race-seat al een genot om naar te kijken. Maar ziet u uw gasten al een kwalificatie ronde op het circuit van Monaco racen met een brede glimlach op het gezicht? Een ervaring om niet te vergeten. Naast de Red Bull versie heeft Urban Events ook witte, rode en Mercedes-AMG seats in haar assortiment.

Meer informatie

Nederland beleeft momenteel weer gouden tijden in de Formule 1. Spiegel uw bedrijf nu eens aan hoe onze Max topsport bedrijft en laat zien dat u ook alleen voor het beste van het beste gaat, voor innovatie en voor de eerste plek. Wat is dat een mooie gedachte die u aan uw gasten mee kunt geven. Geef uw gasten de race beleving van hun leven. Laat uw gasten in een echte Red Bull Racing race simulator racen! De F1 Race Simulator van Urban Events is één van de meest ultieme race publiektrekkers voor op uw stand! Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Een F1 Simulator huren voor op uw feest, evenement of beursstand

De F1 Simulator is een laagdrempelig- en competitief vermaak en huurt u voor jong als oud. Wie belandt er als Jos the Boss telkens in de grindbak? En wie rijdt zich op het feest of evenement in de punten zoals Max dat regelmatig doet? Wij houden voor u de High- en Lowest scores op een TopGear leaderbord bij.

Red Bull Race Simulator

De Red Bull Racing F1 stoel heeft een zeer mooi design en is van hoge kwaliteit. Deze specificaties van de F1 Simulator zorgen ervoor dat u zeker bent dat uw gasten op uw feest of evenement een fantastische race ervaring krijgen! Aan het eind van het feest of evenement kunt u de winnaar(s) in het zonnetje zetten. De officiële Formule1 racegame is de beste simulatie game die in Nederland voor de Formule1 beschikbaar is. Uiteraard kunnen we ook een andere F1 race game verzorgen. Neem contact op voor f1 gaming advies en de mogelijkheden.

Een Formule 1 simulator met extra opties huren

In onze F1 simulator racet u op een groot LED tv scherm. Dat geeft een levensecht beeld van het circuit. Maar er is meer mogelijk. Voor een nog realistischer beeld boekt u de Triple screen Ultimate Race Simulator. Daarmee racet u op drie schermen, zodat u echt ‘in’ de race zit. De hele omgeving is dan ook zichtbaar. Voor de race seat staat een stevige tv stand met drie grote LED screens voor een optimale race ervaring. Zo zal er nog lang over uw event of bedrijfsfeest worden nagepraat.

Racen in een VR F1 simulator

Voor een echte adrenalinekick huurt u de VR Race Simulator met F1 seat. Met de Oculus Rift bril gaat u een nieuwe wereld binnen. Maak kennis met deze intense racebeleving. De beelden en geluiden van hoge kwaliteit zorgen voor een compleet andere realiteit. U kunt individueel spelen, maar ook op basis van highscores met uw medespelers strijden. De VR Race Simulator staat gegarandeerd voor spanning en plezier. Het is daarom een echte aanwinst op events en feesten. De coureurs rijden races van enkele minuten. Na de tweede ronde houdt de spelbegeleider de highscores bij. Deze zijn te zien op het Top Gear Leaderboard.

F1 simulator huren voor minicoureurs

De F1 simulators van Urban Event zijn geschikt voor racers vanaf 12 jaar. Toch hoeven de jongere kids niet aan de kant te zitten. Voor hen huurt u een Kids Race Simulator. Deze is geschikt voor kinderen vanaf vijf jaar. Er is keuze uit diverse race games. De F1 wagen wordt bestuurd met een virtueel stuurtje door middel van Kinect. De spelcamera herkent de bewegingen. Ideaal voor jongere kinderen of kinderen die wat kleiner zijn. Grotere kinderen gebruiken de volwassen F1 simulator. Zij zijn lang genoeg om goed bij de pedalen te kunnen.

Voordelen van een Formula 1 simulator huren

Een F1 simulator is een bron van vermaak op ieder feest of event. Neem het op tegen vrienden of collega’s en scheur in een echte Formule 1 wagen over het circuit. Urban Events maakt het huren van een F1 simulator zo gemakkelijk mogelijk. Via persoonlijk contact bespreken we graag de mogelijkheden met u. Al na één werkdag kunt u een offerte verwachten. In heel Nederland en België is transport en plaatsing van de simulators mogelijk. Wij denken graag met u mee. Daarom hebben we diverse extra opties. Zo kunnen we zorgen voor een thema aankleding en spelbegeleiding. Het huren van een F1 simulator biedt een onvergetelijke ervaring voor iedereen.

Maak jouw beursstand zichtbaar

Wil je echt opvallen op een beurs? Geef dan een extra uitstraling aan jouw beursstand. Urban Events biedt niet alleen een F1 Simulator maar verzorgd ook de aankleding eromheen. Een race mat, finish vlag en een Top Gear leaderboard met magneetstrips maken het helemaal af. Wil je liever een zwarte playseat met daarop jouw bedrijfslogo? Niks is te gek, samen kijken we naar de mogelijkheden. Hoe gaaf is het om jouw eigen bedrijfslogo op een F1 race seat te hebben staan? Niet alleen de playseat kunnen voorzien van branding, er is ook de mogelijkheid om een TV lijst te voorzien van jouw bedrijfslogo. Het doel van een beurs is natuurlijk dan alle ogen op jouw beurstand is gericht. En reken maar dat ze in de rij zullen staan als je zo’n gave F1 simulator hebt staan die helemaal is bij jouw bedrijf past.
Zie je het al helemaal voor je? Neem contact met ons op en wij zorgen dat je een onvergetelijke beurs hebt.