0318 - 842 466
 

Beat Saber

Beat Saber is een leuke virtual Reality ritmegame met opzwepende muziek voor op feesten en events, waarbij het je doel is om de beats weergegeven door kleine blokjes te verslaan terwijl ze op je afkomen. Elke tel geeft aan welk sabel je moet gebruiken en ook de richting. De game lijkt op een mashup van RockBand VR en Fruit Ninja VR.

Huur een complete Beat Saber VR optelling inclusief transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding. Deze hype onder de VR games is zeer leuk om met vrienden of collega's te spelen. Beat Saber heeft zeer vette graphics en begint vrij eenvoudig, maar blijf vooral even meekijken op het tv scherm op statief tot de hectiek bij de speler losbarst. Heeft u een vraag? Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Met de Virtual Reality wordt er een nieuwe dimensie aan uw feest, event of beurs toegevoegd. Waar vroeger over de schouder van de speler gekeken werd, bent u nu de speler in een immersive omgeving. Kijk eens opzij, naar boven of naar beneden! Virtual Reality dompelt uw gasten, relaties of prospects onder in de VR beleving van uw keuze.


Virtual Reality games en demo’s

Alleen al rondlopen en kijken in de VR content is al een hele beleving. De VR games die wij in ons assortiment hebben opgenomen zijn veelal voor verschillende VR headsets gemaakt. De Virtual Reality content wordt momenteel op diverse platformen aangeboden: 1. SteamVR, 2, Oculus, 3. Viveport, 4. PlaystationVR. Op deze platformen worden reeds bestaande demo’s en games aangeboden. Of wilt u toch liever maatwerk? Neem contact met Urban Events op voor advies.

Andere suggesties…