• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Beat Saber

Bekijk de video

Beat Saber is een leuke Virtual Reality ritmegame met opzwepende muziek voor op feesten en events, waarbij het je doel is om de beats weergegeven door kleine blokjes te verslaan terwijl ze op je afkomen. Elke tel geeft aan welk sabel je moet gebruiken en ook de richting. De game lijkt op een mashup van RockBand VR en Fruit Ninja VR.

Huur een complete Beat Saber VR opstelling inclusief transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding. Deze hype onder de VR games is zeer leuk om met vrienden of collega’s te spelen. Beat Saber heeft zeer vette graphics en begint vrij eenvoudig, maar blijf vooral even meekijken op het tv scherm op statief tot de hectiek bij de speler losbarst. Heeft u een vraag? Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Beat Saber

Huur een Beat Saber VR opstelling voor op uw event of feest!

Huur een complete Oculus Rift VR opstelling met Beat Saber VR game & Oculus Touch controllers, inclusief: transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding. Deze hype onder de VR games is zeer leuk om met vrienden of collega’s te spelen. Uiteraard is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een soortgelijke- of een andere leuke VR game te spelen, zoals Airtone, Beats Fever of Music Inside of RockBand VR. Heeft u een vraag? Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Thema aankleding Muziek & Dans

Optioneel kunnen we de Oculus Rift Virtual Reality opstelling van leuke Muziek & Dans thema aankleding voorzien. Dit verzorgen we door middel van een mat, opblaasbare muziek noten en eventueel aangevuld met visuals op het truss statief. Niet is ons te gek, zelfs onze spelbegeleider kan in een ander jasje gestoken worden. Onze spelbegeleider begeleid te VR opstelling op uw event en spreekt zelfs omstanders aan om ook eens te spelen. Daarnaast kan de spelbegeleider de High Scores bijhouden. Hiervoor nemen we dan optioneel een High Scores Leaderboard met herschrijfbare magneetstrips mee.