0318 - 842 466
 

Aerofly FS 2

Verken het luchtruim met de VR game Aerofly FS 2, een geavanceerde vlieg simulator voor Virtual Reality. Aerofly beschikt over een van de beste 3D-modellen die tot op heden beschikbaar zijn. Het verfijnde flight dynamics model geeft u het gevoel dat u een echte piloot in het luchtruim bent. Speel deze game op uw feest of evenement en boek dan de VR Flight Simulator van Urban Events!

Neem het roer over van airliners zoals: de Boeing 747 jumbojet, Boeing 737 airliner, Airbus A320 twin-engine jet airliner of neem plaats in een gevechtsvliegtuig zoals: de McDonnell Douglas F-18 combat aircraft, Aermacchi MB-339 military trainer of een Camel single-seat biplane fighter. Wilt u het rustig aan doen? Kies dan de Marganski Swift S1 aerobatic glider.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Met de Virtual Reality wordt er een nieuwe dimensie aan uw feest, event of beurs toegevoegd. Waar vroeger over de schouder van de speler gekeken werd, bent u nu de speler in een immersive omgeving. Kijk eens opzij, naar boven of naar beneden! Virtual Reality dompelt uw gasten, relaties of prospects onder in de VR beleving van uw keuze.Virtual Reality games en demo’s

Alleen al rondlopen en kijken in de VR content is al een hele beleving. De VR games die wij in ons assortiment hebben opgenomen zijn veelal voor verschillende VR headsets gemaakt. De Virtual Reality content wordt momenteel op diverse platformen aangeboden: 1. SteamVR, 2, Oculus, 3. Viveport, 4. PlaystationVR. Op deze platformen worden reeds bestaande demo’s en games aangeboden. Of wilt u toch liever maatwerk? Neem contact met Urban Events op voor advies.