• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Aerofly FS 2

Bekijk de video

Verken het luchtruim met de VR game Aerofly FS 2, een geavanceerde vlieg simulator voor Virtual Reality. Aerofly beschikt over een van de beste 3D-modellen die tot op heden beschikbaar zijn. Het verfijnde flight dynamics model geeft u het gevoel dat u een echte piloot in het luchtruim bent. Speel deze game op uw feest of evenement en boek dan de VR Flight Simulator van Urban Events!

Neem het roer over van airliners zoals: de Boeing 747 jumbojet, Boeing 737 airliner, Airbus A320 twin-engine jet airliner of neem plaats in een gevechtsvliegtuig zoals: de McDonnell Douglas F-18 combat aircraft, Aermacchi MB-339 military trainer of een Camel single-seat biplane fighter. Wilt u het rustig aan doen? Kies dan de Marganski Swift S1 aerobatic glider.

Huur een compleet verzorgde VR Flight Simulator met Aerofly FS 2 game

In de game Aerofly FS 2 vliegt u als een recreatief-, gevechts of een commercieel piloot op uw event! Laat uw gasten zelf, een commercieel vliegtuig zoals de Airbus A320, landen of vlieg sneller dan het geluid in een F15 Eagle of de de F18 Super Hornet! Of doe het rustig aan en zweef boven de mooiste landschappen. Geniet van de rust en het uitzicht!

Huur een compleet verzorgde VR Flight Simulator inclusief transport, op/afbouw en spelbegeleiding bij Urban Events! Are u ready for take off? Stap in de pilotenstoel, pak het roer vast, stijg op, vlieg en zet een professionele landing in! Compleet verzorgd op locatie. Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact op.

Nog veel meer leuke Vlieg games!

In de VR Flight Simulator zit u in een virtuele cockpit van een vliegtuig. De interactiviteit zit ‘m in de take off, het vliegen en landen van een vliegtuig. U bestuurt het vliegtuig aan de hand van Flight controllers; het Flight Yoke & Rudder Pedals system. Maar Urban Events heeft nog veel meer leuke Vlieg games in haar assortiment. Kijk eens naar onze Motion VR Flight Simulator. Deze simulator combineert beweging, virtual reality en vliegen in één imposant apparaat. Of huur een Oculus Rift VR opstelling met Mount Wingsuit VR game. Vliegen op uw event of op uw beursstand? Neem contact op met Urban Events!