0318 - 842 466
 

Mount Wingsuit

GoFast! Raas met Mount Wingsuit van een berghelling in immersive VR. Scherp uw wingsuit vaardigheden aan in één van de veertig uitdagingen. Vlieg een slalom parcours, kies voor de survival mode voor de meest moeilijke moeilijke game-play of cruise gewoon lekker rond over verschillende gebieden op de kaart. De keuze is aan u!

Kies uit één van de acht wingsuits. Iedere Wingsuit heeft zijn eigen geavanceerde aerodynamische model en unieke look and feel. Start een competitie of speel deze game gewoon voor de fun! Huur een complete Mount Wingsuit VR game opstelling voor uw feest, evenement of op uw beursstand inclusief transport, op/afbouw, installatie en professionele spelbegeleiding.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Met de Virtual Reality wordt er een nieuwe dimensie aan feest, event of beurs toegevoegd. Waar u vroeger over de schouder meekeek (nu alleen nog op een tweede scherm) van de speler, bent u nu de speler in een immersive omgeving. Kijk eens opzij, naar boven of naar beneden! Virtual Reality dompelt uw gast, relatie of prospect onder in uw thema, concept of doelstelling van uw beursdeelname.

Heeft u voor uw evenement, beurs of feest een speciaal thema bedacht en wilt u uw gasten een VR beleving op maat laten spelen, een merk activeren of een eigen 360° graden video laten maken? Geen probleem, wij helpen u op weg met een passend advies op basis van standaard of maatwerk VR content. Op basis van uw eisen en wensen stellen wij een advies voor u samen. Neem contact op voor advies of een vrijblijvende offerte.