• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Mount Wingsuit

Bekijk de video

GoFast! Raas met Mount Wingsuit van een berghelling in immersive VR. Scherp uw wingsuit vaardigheden aan in één van de veertig uitdagingen. Vlieg een slalom parcours, kies voor de survival mode voor de meest moeilijke moeilijke game-play of cruise gewoon lekker rond over verschillende gebieden op de kaart. De keuze is aan u!

Kies uit één van de acht wingsuits. Iedere Wingsuit heeft zijn eigen geavanceerde aerodynamische model en unieke look and feel. Start een competitie of speel deze game gewoon voor de fun! Huur een complete Mount Wingsuit VR game opstelling voor uw feest, evenement of op uw beursstand inclusief transport, op/afbouw, installatie en professionele spelbegeleiding.

Oculus Touch

Mount Wingsuit

Vliegen is iets wat iedereen tot de verbeelding spreekt. Hoe zou het zijn als je zelf kon vliegen? En dan niet in een vliegtuig of helikopter maar door je armen te gebruiken als een vogel en door de wind in je haren te voelen. Voor degene die niet de behoefte hebben om in een vleermuispak van een echte klif af te springen is er de game Mount Wingsuit.

Motion VR Flight Simulator

Mount Wingsuit is een erg leuke game om in Virtual Reality te ervaren hoe het is om te vliegen. Maar er is meer. Je kunt nu ook vliegen met onze Motion VR Flight Simulator. Met deze simulator waarin je hangt, stuur je door je gewicht te verplaatsen. Door de VR bril zie je het bergachtige landschap waardoor je vliegt. De besturing van deze VR vlieg game is uniek en intuïtief. Waar je bij Mount Wingsuit met je armen vliegt gebruik je bij onze Motion Simulator je hele lichaam.
De Motion VR simulator is zeer geschikt als publiekstrekker naar uw beursstand en als vermaak op een evenement of bedrijfsfeest.