0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in heel Nederland & België

Filter

Filter

  • Categorieën

VR Flight Simulator

Bekijk de video

Stap in de pilotenstoel en vlieg!

Wilt u in Virtual reality vliegen als een recreatief-, gevechts of een commercieel piloot? Huur een compleet verzorgde VR flight simulator inclusief transport, op/afbouw en begeleiding bij Urban Events! Are u ready for take off? Stap in de pilotenstoel, pak het roer vast, stijg op, vlieg en zet een professionele landing in!

Land zelf een commercieel vliegtuig, bijvoorbeeld een een Airbus A320 / Boeing 747-400 van KLM, Lufhansa of Quantas. Kies uit diverse gevechtsvliegtuigen, zoals de: F15 Eagle of de F18 Super Hornet. Of zweef boven de mooiste landschappen en geniet van het uitzicht. Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact op.

Bekijk de video

VR flight simulator op uw event

De Virtual Reality vliegset wordt met een grote LED TV scherm uitgebreid, waarop omstanders kunnen meekijken. De begeleider bouwt de opstelling voor u op- en af, geeft uitleg over de flight game en helpt met het op- en afzetten van de VR-bril. Het geheel kunnen we voor u in een vliegthema aankleden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een Flight simulator met Virtual reality bril voor op uw feest of evenement? Bel dan even of stuur een bericht.

Huur een VR flight simulator

Huur een VR flight simulator inclusief: transport, op-en afbouw en begeleiding op locatie. Daarnaast wordt bij de simulator ondersteunende hardware en software geleverd. Inbegrepen is de: Playseat Air Force flight seat, High-end game PC, VR bril, Flight Yoke & Rudder Pedals system en grote LED TV scherm op statief. Optioneel kunnen we voor u de VR Flight Sim met een wegdek mat en achterwand met daarop een flight visual aankleden. De Flight Simulator kan ook zonder VR-bril gehuurd worden. U vliegt dan aan de hand van een grote LED TV scherm.

VR flight simulator huren voor de beurs

Wilt u uw beursdeelname bijzonder voor bezoekers maken? Is het thema: vliegen, vliegtuigen, techniek, verre afstanden of een soortgelijk thema? Met een VR Flight Simulator van Urban Events onderscheidt u zich van andere standhouders. Wij zorgen dat passanten tot stilstand komen voor uw beursstand. Onze medewerker spreekt uw potentiële klanten aan om ook eens in VR te vliegen. Interactie en de juiste bezoeker op uw stand, dat is waar onze VR Flight Simulator of een andere game opstelling uit ons assortiment voor kan zorgen.