• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Top 5 Kinect Games

Leuke en actieve Kinect Games voor op jouw feest of evenement

Wanneer je zoekt naar leuke games als entertainment op een evenement of feest dan zijn er tal van mogelijkheden. Een van de populaire opties zijn de Xbox Kinect opstellingen.

De Kinect camera van XBOX registreert de bewegingen van de speler. Hierdoor zijn geen controllers nodig tijdens het spelen. Jouw lichaam is de controller geworden. Het gevolg is een actieve en interactieve manier van gamen! Uitermate geschikt als vermaak op feest of evenement. En in deze periode van het corona virus ook nog eens erg corona proof omdat je niets aanraakt! Kinect games zijn leuk voor jong en oud, alle soorten deelnemers worden geënthousiasmeerd door de techniek en de actieve deelname van andere spelers.

De Kinect game opstellingen van Urban Events bestaan uit een groot tv scherm op statief met XBOX Kinect en leuke thema aankleding. Maar wat zijn nou de leukste Kinect games om te spelen? We hebben in deze blog een top 5 van onze favorieten gemaakt.

KInect games

Voetbal Kinect games

Kinect Penalty schieten

Penalty’s nemen tegen een keeper in een vol stadion met virtueel publiek, een hele uitdaging maar super leuk! Probeer zo veel mogelijk penalty’s op de juiste manier te scoren. Schiet alle targets in de goals weg voor de hoogste score en krijg extra speeltijd. Bij het spelen van deze game krijg je een speeltijd waarin je moet proberen zoveel mogelijk penalty’s op de doelwitten te schieten in de goal. Elke keer dat je alle doelwitten hebt weggeschoten dan verschijnen er nieuwe doelwitten. Heb je de goal leeg dan krijg je extra speeltijd erbij. Deze penalty simulator game is zeer competitief en leuk voor jong en oud. De strijd zal gegarandeerd los barsten. Wie zal er aan het einde van de dag bovenaan het scorebord staan?

Anderen bekeken ook

Kinect Beachvolleybal

Heb je niet de mogelijkheid om al het personeel naar het strand te krijgen? Breng het strand naar jouw strandfeest met de beachvolleybal game van Xbox Kinect! Met deze zomerse game speel je op elk mogelijke locatie een potje beachvolleybal. Je kunt alleen spelen of samen met je collega de uitdaging aan gaan in een potje tegen de computer Serveren kan door met je ene hand een opgooibeweging te maken terwijl je met je andere hand de bal weg mept naar de andere kant van het net. Ben jij de sterkste aan het net? Slippers uit en smashen!

Avontuurlijke Kinect games

Een van de eerste maar nog altijd erg populaire games voor de Xbox Kinect is de Kinect adventures game. Speel samen of alleen deze avontuurlijk game en behaal de hoogst mogelijke scores. Er zijn een vijftal mini games in dit spel. Zo stap je samen in een rubberboot om te gaan raften. Stuur langs de obstakels en maak mooie sprongen. Samenwerken is belangrijk voor een hoge score op de wildwaterbaan. Met Kinect adventures kun je ook een parcours afleggen door de bossen met reflex Ridge of een leuk spel spelen in een onderwater tank. Het leuke van Kinect adventures is dat de spellen eenvoudig maar erg leuk zijn en dat er snel gewisseld kan worden.

kinect beach volleybal

Meer informatie of direct boeken?

Kinect Joyride

Een race game kan in deze lijst niet ontbreken. Van de Kinect race games moet je niet de grafische hoogstandjes verwachten zoals op de Playstation. Maar de besturing is erg leuk en ook geschikt voor de jongsten in het gezelschap. Bij Kinect Joyride race je zonder stuur en pedalen. Dat klinkt misschien gek maar werkt verrassend goed. Je houd je handen voor je alsof je een denkbeeldig stuur vast houdt. Door de stuurbewegingen te maken stuur je. Kinect Joyride is een Mario Kart achtige game die erg veel plezier biedt op een familie dag of personeels feest. Versla je tegenstanders door zo snel mogelijk over het circuit heen te scheuren. Een unieke ervaring maar zeker de moeite waard om te proberen. Ben jij de snelste van de dag?

Kinect dansen

We zeggen Kinect dansen want er zijn natuurlijk verschillende dans games voor de Kinect uitgebracht. En ze zijn allemaal leuk!
Heb jij lossere heupen dan je collega’s? Test het met de dans games van Kinect. Swing mee met de danskarakters op het scherm en op de maat van de muziek. Kun jij de dans stapjes het beste na doen dan haal jij de hoogste score! Je zult versteld staan hoe snel jij mee danst in de clip van Britney Spears.

Benieuwd geworden naar een van deze Xbox Kinect games? Huur onze Kinect Game opstellingen als entertainment op evenement of (bedrijfs)feest en ervaar zelf hoe leuk en actief gamen kan zijn!

Pop-Up Race & Game Centre Ede

Lees meer

De coolste VR simulators van dit moment

Lees meer