• Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Customer service Klantenservice

Star Wars Jedi Challenges: een unieke AR beleving

Lenovo heeft onlangs Star Wars: Jedi Challenges uitgebracht. Onlangs werd er bij ons op kantoor een heel pakket bezorgd. Met dit pakket, dat bestaat uit de AR-bril Lenovo Mirage, een lightsaber-controller en een trackingbeacon, speel je diverse Star Wars games in Augmented Reality.

Vecht met je lightsaber tegen Kylo Ren of Darth Vader of speel eens een potje Holochess. Star Wars: Jedi Challenges is een Iphone & Android App die in combinatie met de nieuwe Mirage AR-bril van Lenovo en een smartphone werkt. Een sensor (een trackingbeacon) op de vloer registreert waar u in de ruimte bent en een controller, in de vorm van een lightsaber, is het wapen. Een echt replica wapen van een Jedi uit de film Star Wars. In Augmented Reality is een lichtstraal te zien die uit de controller omhoog komt.

Stel een vraag Offerte aanvragen

Star Wars Jedi Challenges Lenovo Mirage Ar Huren

Augmented Reality

Maar wat doet Augmented Reality (AR) nu precies? AR legt een virtuele laag over de werkelijkheid heen. Dit is totaal iets anders dan Virtual Reality (VR). Want bij VR bent u van de werkelijkheid afgesloten en gaat volledig op in een virtuele wereld. Eigenlijk komt de Lenovo Mirage AR-bril dichtbij Mixed Reality (MR). Want naast dat er een virtuele laag over de werkelijkheid wordt gelegd, vindt er ook interactie plaats in de vorm van een spel of een gevecht.

Lenovo Mirage AR-bril

U kunt de Lenovo Mirage vergelijken met een Microsoft Hololens. Echter zijn er wel wat verschillen tussen deze Mixed Reality headsets. De Hololens is net als de Lenovo Mirage volledig standalone. Er zijn geen kabels nodig. De Mirage wordt echter aangestuurd door

Stel een vraag Offerte aanvragen

Anderen bekeken ook

Offerte aanvragen

een Iphone of Samsung smartphone met daarop bijvoorbeeld de Jedi Challenges App. De HoloLens is voorzien van een eigen computer. Ook is de HoloLens het beste in staat tot het laten zien wat er op Augmented- en Mixed Reality gebied mogelijk is, hij heeft een ontwikkel voorsprong.

Kennismaken met Augmented Reality?

Wilt u op een betaalbare en leuke manier kennis maken met de mogelijkheden van Augmented Reality? Probeer dan eens Star Wars Jedi Challenges! Huur een complete set bij Urban Events voor op uw feest, beurs of op uw beursstand. Het is verstandig om deze Augmented Reality experience door een medewerker van Urban Events te laten begeleiden. De verschillende onderdelen van de hardware en het spel worden door onze medewerker uitgelegd. Zeer belangrijk volgens ons om uiteindelijk het spel goed te kunnen spelen. Plus de begeleider kan ook nog een Race Simulator of een Virtual Reality opstelling begeleiden ;-).

Stel een vraag Offerte aanvragen

Lenovo Mirage Ar Augmented Reality

Terug naar overzicht

Categorie:  Nieuws

Gepubliceerd op: 

Goede doelen die wij steunen

  • Logo Langs De Zijlijn
  • Logo Make A Wish
  • Logo Het Vergeten Kind

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, aanbiedingen en nog veel meer!

Wij zijn trots op onze Feedback Company review score van 9.4 / 10 650 reviews