0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

 • Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

 • Offerte binnen 1 werkdag
 • Persoonlijk contact
 • Thema aankleding
 • Spelbegeleiding
 • Plaatsing in binnen en buitenland!

Formule1 Race Simulator huren?

Huur de Formule1 race simulator als u uw gasten wilt laten ervaren hoe een echte F1 coureur thuis virtueel zijn rondjes rijdt. Dit is een identieke race opstelling welke door menig F1 coureur thuis gebruikt wordt. Wij hebben diverse F1 seats in ons assortiment. Wilt u een te gekke race ervaring aan uw gasten aanbieden? Huur dan één of meerdere Formule1 Race opstellingen en laat uw gasten in een competitie tegen elkaar strijden. Wij houden op een Top Gear Leaderboard de High-Scores voor u bij.

Urban Events Formule1 Race Simulator
Urban Events Formule1 Race Simulator
 • Transport & plaatsing door heel NL & BE
 • Red Bull, Mercedes-AMG, zwarte en rode F1 seats
 • Groot LED tv scherm
 • Gratis scorebord & finish vlaggen
 • Professionele begeleiding
 • Top Gear Leaderboard
 • Bekijk het assortiment Bekijk ons complete assortiment race simulators
  Urban Events Formule1 Race Simulator
  Urban Events Formule1 Race Simulator
  Urban Events Formule1 Race Simulator

  Wilt u een Formule1 Race Simulator huren die de aandacht trekt? Huur een Formule1 Race Simulator van Urban Events en haal snelheden van wel 300km per uur! De F1 race cockpit is zeer compact, heeft een uniek design en kan op een game console & een High-end PC worden aangesloten.

  De F1 race seat is eenvoudig verstelbaar, zit heerlijk en is zeer geschikt als aandachtstrekker op uw beursstand of als entertainment tijdens uw evenement. Het design van de Formule 1 race opstelling is alleen al een genot om naar te kijken. Boek één of meerdere Red Bull-, Black, Red, White of Branded F1 race opstelling(en) en race zoals een echte F1 coureur een race beleeft. Gewoon voor de fun of in competitie verband.

  Formule1 race simulator

  op uw feest of evenement

  De Formule1 Race Simulator is laagdrempelig- en competitief vermaak voor op uw feest of event. Wie belandt er als Jos the Boss telkens in de grindbak? En wie rijdt zich in de punten zoals Max regelmatig doet? Wij houden beste tijden op een Top Gear Leaderbord voor u bij. Wilt u de Formule1 race simulator boeken, maar de configuratie van de F1 opstelling aanpassen? Wij bieden diverse maatwerk opties. Denk hierbij aan branding, een achterwand of multiplayer racen.

  Formule1 race simulator

  op uw beursstand

  Nederland beleeft weer gouden tijden in de F1 dankzij de vastberadenheid van Max en zijn team. Spiegel uw bedrijf nu eens aan hoe Max topsport bedrijft en laat zien dat u ook alleen voor het beste van het beste gaat, voor innovatie, snelheid en voor de eerste plek. Wat is dat een mooie gedachte die u aan uw gasten mee kunt geven. Geef uw prospects en uw klanten de race beleving van hun leven. Laat uw gasten in een echte F1 cockpit racen! Na de race heeft u meteen een kapstok voor uw gesprek.

  Formule1 Racen op drie schermen, in Virtual Reality F1 racen of tegen elkaar? Ja hoor, het kan. Omring u door de beelden van de racegame. Beleef hoe het is om in een F1 bolide te zitten in VR of race tegen elkaar in multi- of singleplayer. Het zijn voorbeelden van extra opties welke wij aanbieden.

  Wilt u een multi- of singleplayer competitie starten? Huur twee (of meer) Formule1 Race Simulators. Huur een tweede Formule1 Race Simulator met een flinke korting voor op uw feest of evenement. Als u tijdig boekt is er keuze uit zwarte F1 seats, een rode, witte, Mercedes-AMG of F1 seats met Red Bull branding.

  Meer informatie of direct boeken?