• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Flight Simulator

Bekijk de video

Doorloop alle facetten van het vliegen

Flight Simulator huren voor op uw feest, evenement of op uw beursstand? Laat uw gasten vliegen in een Flight Simulator van Urban Events! Verken de wereld van de luchtvaart in een kwaliteit die u nog nooit eerder heeft gezien. Vlieg in een grote selectie van zeer gedetailleerde vliegtuigen met interactieve 3D-cockpits en kies uit maar liefst 150 verschillende luchthavens.

Neem plaats op de stoel in de cockpit en vlieg over de Golden Gate Bridge, de Eiffeltoren of Alcatraz Island. Doorloop alle facetten van het vliegen en leer de basisprincipes in de trainingsmodule of ga meteen voor het echte werk en land een Boeing 747 op één van de drukste luchthavens van de wereld. Deze Vliegtuig simulator game is gemakkelijk te bedienen en vereist vrijwel geen trainingstijd. U kunt ook in Virtual Reality het luchtruim verkennen!

Meer informatie

De Flight simulator van Urban Events is zeer geschikt als aandachtstrekker en publiekstrekker op uw beursstand, maar ook als vermaak op uw event of feest. Onze professionele begeleider helpt bij het aanscherpen van uw vraag of doelstelling. Daarnaast weet een spelbegeleider op een heldere wijze door te vragen als iets niet duidelijk is.

Huur een Flight simulator inclusief: transport, op-en afbouw en begeleiding op locatie. Daarnaast wordt bij de simulator ondersteunende hardware en software geleverd. Inbegrepen is de: Air Force Flight seat, High-end game PC, Flight Yoke & Rudder Pedals system, Flight game en een grote LED TV scherm op statief.

Flight simulator op uw feest of evenement

Wilt u de Flight Simulator uitbreiden met een VR bril of met één of meer andere leuke games, voor op uw feest of evenement boeken? Neem met Urban Events contact op om de extra mogelijkheden te bespreken. Laat de Vlieg simulator op uw thema of doelstelling aansluiten. Til uw feest of evenement met de Flight Simulator naar een grote hoogte! Wij geven u graag een passend advies en maken een vrijblijvende offerte voor u.

Hoe zet je de Flight Simulator in op een beurs of event?

Jezelf onderscheiden van de rest is al een goed begin om bezoekers te trekken. Niet alleen maar een scherm met een stoel ervoor. Nee als je wil kan Urban Events je helpen om van jouw vliegavontuur iets moois te maken. Je zult zien dat er mensen nieuwsgierig worden en komen kijken. De spelbegeleider maakt een praatje en geeft uitleg over de flight simulator. Door het enthousiasme wat overgebracht word heb je zo al je eerste kandidaat van vandaag. En als er eenmaal een schaap over de dam is volgen er altijd meer. Komen ze nou met een groepje heb jij zelf mooi even de tijd om iets toe te lichten over je bedrijf terwijl jullie staan mee te genieten met de piloot. Als je eerste kandidaat uitstapt weet ik zeker dat hij het verder over de beursvloer verspreid. Zo zie je maar hoe belangrijk entertainment op de beursvloer is.