• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Bekijk de video

Formule1 racen in Virtual Reality!

Race met maar liefst duizend paardenkrachten in Virtual Reality over de beste circuits van de wereld! Het is net alsof u echt in een Formule1 auto zit. Huur een VR F1 Race Simulator als publiekstrekker op uw beursstand of als high-end entertainment op een evenement of bedrijfsfeest. Onze Race simulators kunnen we zelfs in uw eigen huisstijl branden of van extra aankleding voorzien.

Zet de VR-bril op en race als Hamilton, Raikonen of Max Verstappen. Huur een tweede of meerdere VR Formule1 Race Simulators en start een bloedstollende competitie op uw feest of evenement. Er kan on- en offline een competitie gestart worden. Onze Race Simulators kunnen worden aangekleed met zwart/wit geblokte racemat, finish vlaggen en een TopGear Leaderboard met magneetstrippen. Onze spelbegeleider houdt voor u op het TopGear Leaderboard de snelste tijden bij.

Meer informatie

Project Cars is de meest gebruikte VR race game. Met de game Assetto Corsa kunnen we ook custum made auto’s implementeren, de mogelijkheden zijn eindeloos! Zowel met Project Cars en Assetto Corsa kan er een online competitie gestart worden. Hiervoor leggen we dan bij u op locatie een lokaal netwerk aan. U hoeft alleen een stabiele bekabelde internet verbinding te verzorgen. Informeer eens naar het VR F1 Race Simulator Actiepakket. In dit actiepakket is inbegrepen: transport, op/afbouw, installatie en maximaal drie uren begeleiding.

Formule1 racen in Virtual Reality

Naast Formule1 VR racen kunt u natuurlijk ook racen in virtual reality met ‘normale straat auto’s, Ferrari’s, Aston Martin’s, snelle BMW’s, vrijwel elke merk en model is mogelijk. Voor de VR race simulator met straat auto’s hebben we GT race seats. Wilt u op een specifiek circuit in VR racen of in een specifieke racewagen? Leg deze dan even aan ons voor, dan kijken wij welke VR race game het beste bij uw wensen aansluit. Vragen hierover of heeft u een andere vraag? Stuur dan een bericht of neem telefonisch contact met ons op via +31(0)318-842466.