• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Bekijk de video

Een onvergetelijke motor race ervaring!

De VR Motion Motor Simulator transformeert elk evenement in een onvergetelijke motor race ervaring! Nu kunt u ook zonder motorrijbewijs een rit maken. Deze Motor Simulator is een geweldige publiekstrekker voor op uw beursstand. Ga op de motion motor simulator zitten, zet de VR bril op en ervaar een bloedstollende motor race.

Race als een Superbike Pro en ga tot het uiterste. De Motion Motorbike Simulator bestaat uit een motor simulator, VR-bril, MotorBike race game en een TV op statief waarop omstanders mee kunnen bekijken. Door naar links of rechts te hangen snijdt de VR racer de bochten aan. U huurt een VR Motion Motor Simulator inclusief: transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding. Optioneel kunnen we voor u een achterwand met daarop een motor race visual verzorgen.

Meer informatie

Dompel uw gasten onder in de motor race wereld op uw feest of evenement. Huur een compleet verzorgde Motion Motorbike Race Simulator met begeleiding bij Urban Events! Onze spelbegeleider legt uit, helpt mee en spreekt omstanders aan om ook eens te racen. Om de Motion VR Motorbike Simulator te laten passen binnen het thema van uw evenement, denken we graag met mee over de aankleding. Informeer eens naar de decoratie opties. Optioneel kunnen we een achterwand met daarop een Motor race visual voor u verzorgen. Heeft u een vraag? Dan vernemen wij die graag! Bel dan even of stuur een bericht.

VR motion motor racen als een echte Superbike Pro!

Wilt u in Virtual Reality racen als een echte Superbike Pro op uw feest, evenement op uw beursstand? Het futuristische en beweegbare frame van Icaros wordt door lichaamsbewegingen van de deelnemer bestuurd. Het 360 graden zicht in combinatie met de Motion Motorbike Simulator geeft u een zeer realistisch motor race gevoel. Omstanders bekijken op een grote LED TV uw race. Trek de maximale aandacht op uw beursstand of op uw evenement en boek de deze unieke motor race beleving bij Urban Events!

Een VR Motion Motor Race Simulator huren als publiekstrekker voor op uw beursstand

Bent u op zoek naar een eye-catcher voor op uw beursstand die ervoor zorgt dat voorbijgangers stoppen bij uw beursstand? De Motion VR Motorbike Race Simulator is een imposante publiekstrekker. Urban Events zorgt dat passanten tot stilstand komen bij uw beursstand. Uw vertegenwoordigers hebben voor en na de race de gelegenheid om een praatje aan te knopen. U huurt een compleet verzorgde Motion VR Motor Simulator inclusief: transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding. Optioneel kunnen we de race simulator in uw huisstijl branden. Vragen? Neem dan contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Een nieuwe manier van gamen op een bewegende motor

Door middel van deze bewegende Motor Simulator stap je in een compleet nieuwe wereld wat betreft gaming. Waar het begon met een simpele controller en werd opgevolgd door een VR bril is dit weer een stap vooruit. Zittend op dit futuristisch motorframe stuur je door te bewegen door deze game. Met de VR bril op zit ga je helemaal op in het spel. Nadat je plaats hebt genomen op de Motor en bent voorzien van de VR bril kan het spel worden gestart. Plaats eerst je voeten op de voetsteunen, borst op de tank en handen op de handvaten. Klaar voor de start, AF! Geef gas zoals op een echte motor door de gashendel naar je toe te draaien, sturen kan door je lichaamsgewicht te verplaatsen van links naar rechts. Dit is een ultieme VR beleving!