• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

HTC Vive Pro

Categorieën: Tags: , , , , ,

Bekijk de video

De HTC Pro & Pro Eye

HTC Vive Pro huren? De Vive Pro is de nieuwste VR bril van HTC. De VR headset kenmerkt zich doordat deze scherper, comfortabeler en gemakkelijker in het gebruik is dan zijn voorganger; de HTC Vive. Naast de sterk verbeterde ergonomie en beeldkwaliteit is het mogelijk om de Vive Pro draadloos te gebruiken. Voor zakelijke doeleinden is de Pro Eye beschikbaar.

Vooral bij VR ervaringen waarbij je veraf kijkt, bijvoorbeeld bij een race game of bij VR experiences waarin teksten gelezen moeten worden, is de Vive Pro veel scherper ten opzichte van de Vive. Daarnaast zit de Vive Pro veel fijner op het hoofd en gaat het afstellen zeer gemakkelijk. Bent u op zoek naar een compleet verzorgde HTC Vive Pro VR opstelling voor op uw event? Neem dan voor advies of voor een vrijblijvende offerte contact met ons op!

HTC Vive Pro Eye huren voor op uw beursstand

Voor zakelijke doeleinden is nu ook HTC Vive Pro Eye vr-bril beschikbaar, de eerste virtual reality headset met oogtracking. Daar waar de gebruiker in VR naar kijkt, wordt de computerefficiëntie en beeldkwaliteit verhoogt. Dit betekent dat u als bedrijf exact kunt zien waar de gebruiker naar kijkt. Het beeld waarnaar men kijkt is haarscherp en de High End VR PC gebruikt haar volle rekenkracht daar waar de gebruiker kijkt. Daarnaast krijgt u als bedrijf gedetailleerd inzicht in het gebruikersgedrag in de VR applicatie.

Voor het bedienen van menu’s in de VR omgeving zijn geen controllers meer nodig. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld mensen met een beperking ook Virtual Reality beleven. Huur een complete Vive Pro Eye VR opstelling (net zoals bij al onze andere VR opstellingen) inclusief alle benodigde hard- en software, transport op/afbouw en installatie. Heeft u een vraag? Dan horen wij het graag!

Scherper beeld, beter comfort en beweeg vrij met de HTC Vive Pro!

Voor de Vive Pro heeft HTC een nieuwe hoofdband ontworpen. De headset sluit zeer goed aan en kan door middel van een draaiknop op de achterkant van de hoofdband worden bijgesteld. De Vive Pro heeft een geïntegreerde koptelefoon, waardoor een externe koptelefoon aansluiten niet meer nodig is. De Vive Pro heeft een resolutie van 1440 x 1600 pixels per oog. Dit is aanzienlijk meer dan de 1080 x 1200 pixels per oog van de HTC Vive. Ook heeft HTC nieuwe Lighthouses ontwikkeld. Het grote voordeel hiervan is dat het speelveld ten opzichte van de HTC Vive verdubbeld is. Voeg daar de nieuwe VIVE Wireless Adapter aan toe en gebruikers kunnen vrij in het speelgebied bewegen. De Wireless Adapter wordt bovenop de hoofdband bevestigd. Zorg wel dat er iemand bij staat, want de speler is wel volledig van de werkelijkheid afgesloten!

HTC Vive Pro huren voor op uw feest of evenement

Centraal bij Virtual Reality staat de VR beleving die u uw gasten wilt laten beleven. Op basis van het thema van het feest of evenement stellen we VR games / experiences voor, welke het beste bij het thema of de doelstelling van uw event aansluiten. Hierdoor wordt uw boodschap middels VR versterkt! Huur een HTC Vive Pro VR opstelling inclusief transport, op/afbouw en installatie. Optioneel kunnen we voor u de begeleiding en leuke thema aankleding ter decoratie van de VR opstelling verzorgen. Mocht het zo zijn dat toch een andere VR bril geschikter voor op uw feest of evenement is, dan informeren we u hier uiteraard over.

HTC Vive Pro accesoires


Leap Motion Controller

De leap motion controller klik je op de voorkant van je bril. Deze controller legt alle bewegingen van de handen en vingers vast. Je kunt de controllers achterwege laten en je eigen handen gebruiken in de VR-wereld. Als je het leuk vindt om zonder controllers te spelen dan is dit echt iets voor jou.

Vive Wireless Adapter

Maak je HTC Vive Pro kabel vrij met de vive wireless adapter. Je klikt een batterij en ontvanger op de headset. Vervolgens gaat de zender aan de computer en nu kan je twee uur lang genieten van jouw vr beleving zonder dat je over kabels struikelt.

HTC Vive Trackers 2.0

Met deze trackers kan je objecten uit de echte wereld naar jouw vr beleving brengen. De Trackers kan je bevestigen aan je voeten zodat je bij een potje voetbal de bal ook kan schieten. Zo haal je het maximale uit je vr beleving.