• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Bekijk de video

Een nieuwe visie op computing

Hololens of een Hololens 2 huren? Huur nu bij Urban Events de AR Headset van Microsoft voor op uw evenement of beursstand! U huurt de AR headset inclusief begeleiding + diverse Augmented Reality (AR) demo’s, apps en games. Streaming & recording is een extra optie welke u bij de Hololens kunt afnemen. Deze optie houdt in dat omstanders op een 2e scherm live kunnen meekijken.

Er is standaard content beschikbaar, maar u kunt ook uw eigen AR content laten maken. Zet Augmented Reality in als publiekstrekker op uw beursstand in en breng uw dienstverlening of producten met holografische 3d beelden tot leven. Wilt u meer informatie over het laten maken van eigen AR content, of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Meer informatie

De HoloLens is een Mixed Reality / Augmented Reality headset. De development AR-bril heeft een doorzichtig vizier met daarin lenzen met ongeveer dezelfde kenmerken een Google Glass. Op de HoloLens lenzen worden holgrafische 3d beelden over uw wereld heen geprojecteerd. Huur bij Urban Events de eerste volledig stand-alone holografische computing headset. Laat uw gasten de wereld van AR verkennen. De HoloLens ontsluit namelijk nieuwe 3D data mogelijkheden. Dus waar wacht u op? Ervaar de Hololens op uw evenement of beurs. Onderzoek waarmee deze MR/AR headset uw dienstverlening, marketing of communicatie mee zou kunnen aanvullen!

Augmented Reality op uw beursstand

Microsoft HoloLens combineert de voordelen van virtual reality met de voordelen van augmented reality om een nieuwe werkelijkheid te creëren, namelijk ‘mixed reality’. Laat als bedrijf zien dat u denkt in mogelijkheden, in nieuwe technologie en de kansen die Augmented Reality (AR) en Mixed Reality (MR) voor u kunnen gaan bieden op zakelijk gebied. Deze Augmented Reality headset is zeer geschikt als aandachtstrekker op uw beursstand. Met deze headset laat u uw klanten nieuwe inzichten en mogelijkheden voor uw business ontdekken. U huurt de headset inclusief professionele spelbegeleiding en transport. Onze begeleider spoort voorbijgangers aan om de Hololens ook eens te proberen, helpt met het op-en afzetten van de headset en kan visitekaartjes voor uw bedrijf verzamelen.

Hololens op uw evenement

U wilt iets extra bieden aan uw gasten op uw feest of evenement? Boek dan de Hololens eens! Want Mixed Reality biedt vermaak voor zowel jong als oud. Een demo duurt slechts een minuut of 5 per persoon. De mogelijkheden van een AR ervaring zijn zeer divers. Er zijn namelijk diverse standaard applicaties voorhanden. Laat uw gasten meegenieten van de Augmented Reality wereld die nog maar weinigen hebben gezien en boek de Hololens voor uw feest of evenement. Advies of offerte ontvangen? Neem contact op!

Het verschil tussen Augmented Reality en Virtual Reality

De hololens is een Augmented Reality. Maar was is nou precies het verschil met Virtual Reality? Met een AR bril op worden beelden aan de werkelijkheid toegevoegd. Je blijft hierbij nog steeds de omgeving zien met daarbij de simulatie die is toegevoegd aan de ruimte. Zo zie je iemand nog steeds face – to – face, terwijl je tegelijkertijd de extra informatie ziet door de hololens. Zo kan je als gebruiker nog communiceren met de echte en de virtuele wereld. Een mooi voorbeeld van een Augmented Reality toepassing is de game Pokemon Go. Deze game is zeer populaire onder de jongeren.
Met een VR bril op word je ondergedompeld in een volledige andere wereld. Je ziet niks meer van de ruimte waarin je op dat moment staat. Dit noemen ze ook wel eens de virtuele wereld. Het heeft niks meer met de werkelijkheid te maken en het sluit je volledig af van de andere omgeving.