• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

High-end game pc set

Categorieën: , Tags: , ,

Bekijk de video

Compleet verzorgd!

Opzoek naar High-end game PC sets voor op uw feest, event of voor op uw beurs? Huur deze dan compleet verzorgt bij Urban Events! Wij verhuren de ultieme game PC van dit moment. Urban Events verzorgd uw PC game corner van A-Z. Inclusief installatie van de game die u wilt spelen. Een complete Game PC set bestaat uit een High-end Game PC, 32″ inch game monitor, keyboard en muis. Daarnaast denken we graag met u mee hoe het geheel er uit komt te zien.

Voorafgaand aan het event installeren en testen we de game. We plaatsen de game PC sets op de afgesproken tijd en zorgen dat ze op het afgesproken tijdstip klaar staan voor gebruik. Na afloop van het event verzorgen we de afbouw. U ontvangt dus altijd een offerte inclusief transport, op/afbouw en installatie. Optioneel kunnen we de spelbegeleiding voor u verzorgen. Ook kunnen we voor u optioneel een netwerk aanleggen en de leuke thema aankleding ter decoratie van de Game PC sets verzorgen. Neem contact op voor advies of voor een vrijblijvende offerte.

Meer informatie

Huur de beste High-end Game PC sets + 32″ game monitor bij Urban Events! De prestaties van onze PC’s en monitoren zorgen voor de beste game beleving op uw feest, event of beurs. Onze High-end game PC’s beschikken over de beste processors, intern geheugen, videokaarten en wordt verhuurd inclusief Windows 10. De sets zijn zelfs geschikt voor Virtual Reality. Wilt u de beste PC game beleving op uw event? Huur deze dan compleet verzorgd bij Urban Events!

Speel een PC game op uw event!

Naast de huur van de High-end Game PC sets is ook transport, op/afbouw en installatie in de offerte inbegrepen. Optioneel kunnen we de spelbegeleiding gedurend het (meerdaagse) event verzorgen. Op deze manier heeft u de handen vrij. Ook kunnen we optioneel een netwerk aanleggen, zodat er in groepen een multiplayer game kan worden gespeeld. Wilt u een specifieke game spelen? Dat is geen probleem. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Heeft u een idee? Wij denken graag mee!

Staat u op een beurs en wilt u een specifieke PC game spelen op de High-end Game PC sets? Of wellicht heeft u een specifiek thema of doelstelling op het feest of evenement. Graag denken wij met u mee waar en hoe de game PC sets komen te staan. Of misschien sluit een lijst met uw branding of p[ay-off rondom de 32″ game monitor goed aan in de presentatie van de game corner. Er is veel mogelijk!

Laat jezelf zien

Het ministerie van Defensie heeft meerdere High-end game pc set ingezet voor een aantal grote beurzen en events. Er zijn games ingezet voor een slimme werving en selectiemethode. Op de stand van Defensie konden bezoekers zich inschrijven en hun account koppelen om daarna de game te spelen op de high-end pc. Deze was helemaal in de stijl van defensie. De monitoren waren voorzien van tv-lijsten in de huisstijl van Defensie. DE overige bezoekers die langs liepen konden meekijken via een groot scherm dan aan de buitenkant van de stand hing. Een ideaal moment om samen aan de praat te raken. Want dat is toch wel de bedoeling als je op een beurs of event staat. Met dit mooi voorbeeld zie je maar dat het belangrijk is dat je net dat ene stapje meer zet dan je concurrent. Nog geen idee hoe? Neem contact op en laten we samen daarover nadenken en sparren.