0318 - 842 466
 

High-end game pc set

Opzoek naar High-end game PC sets voor op uw feest, event of voor op uw beurs? Huur deze dan compleet verzorgt bij Urban Events! Wij verhuren de ultieme game PC van dit moment. Urban Events verzorgd uw PC game corner van A-Z. Inclusief installatie van de game die u wilt spelen. Een complete Game PC set bestaat uit een High-end Game PC, 32″ inch game monitor, keyboard en muis. Daarnaast denken we graag met u mee hoe het geheel er uit komt te zien.

Voorafgaand aan het event installeren en testen we de game. We plaatsen de game PC sets op de afgesproken tijd en zorgen dat ze op het afgesproken tijdstip klaar staan voor gebruik. Na afloop van het event verzorgen we de afbouw. U ontvangt dus altijd een offerte inclusief transport, op/afbouw en installatie. Optioneel kunnen we de spelbegeleiding voor u verzorgen. Ook kunnen we voor u optioneel een netwerk aanleggen en de leuke thema aankleding ter decoratie van de Game PC sets verzorgen. Neem contact op voor advies of voor een vrijblijvende offerte.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

High-end Game PC sets huren voor op uw event?

Huur de beste High-end Game PC + 32″ game monitor bij Urban Events! De prestaties van onze PC’s en monitoren zorgen voor de beste game beleving op uw feest, event of beurs. Onze High-end game PC’s beschikken over de beste processors, intern geheugen, videokaarten en wordt verhuurd inclusief Windows 10. De sets zijn zelfs geschikt voor Virtual Reality. Wilt u de beste PC game beleving op uw event? Huur deze dan compleet verzorgd bij Urban Events!

Speel een PC game op uw feest, event of beurs!

Naast de huur van de High-end Game PC sets is ook transport, op/afbouw en installatie in de offerte inbegrepen. Optioneel kunnen we de spelbegeleiding gedurend het (meerdaagse) event verzorgen. Op deze manier heeft u de handen vrij. Ook kunnen we optioneel een netwerk aanleggen, zodat er in groepen een multiplayer game kan worden gespeeld. Wilt u een specifieke game spelen? Dat is geen probleem. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Heeft u een idee? Wij denken graag met u mee!

Staat u op een beurs en wilt u een specifieke PC game spelen op de High-end Game PC sets? Of wellicht heeft u een specifiek thema of doelstelling op het feest of evenement. Graag denken wij met u mee waar en hoe de game PC sets komen te staan. Of misschien sluit een lijst met uw branding of p[ay-off rondom de 32″ game monitor goed aan in de presentatie van de game corner. Er is veel mogelijk! Advies of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op.

Andere suggesties…