0318 842466
 
ar cardboard kopen
AR cardboard
AR cardboard
AR cardboard
ar cardboard kopen
AR cardboard
AR cardboard

AR cardboard


Wilt u Augmented Reality inzetten ter verbreding van de horizon van uw bedrijf? AR Carboard is de goedkope kartonnen AR headset, welke kan worden gebruikt om elk idee, concept en verhaal in Augmented Reality naar uw prospects of klanten te communiceren. Wij zijn de leverancier voor de AR Cardboard. Wilt u de cardboard laten bedrukken? Ook dit is uiteraard mogelijk.

U kunt de AR Cardboards vanaf €12,50 ex 21% BTW per stuk bestellen. De minimale oplage is 50 stuks. Geef uw klanten of prospects op een beurs een eigen Augmented Reality headset cadeau! De AR Cardboard is zeer betaalbaar en het is ook mogelijk om de AR Cardboard te laten bedrukken. Geef het cadeau een persoonlijke touch mee. Ook kunt u bij ons terecht voor het totale AR Cardboard concept.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

AR Cardboard heeft een goede optische kwaliteit en een beelddiagonaal van 76 graden. Eenmaal gekoppeld met een geschikte Smartphone kan de Augmented Reality Cardboard inside out tracking uitvoeren; wat zorgt voor de virtuele laag die over de werkelijkheid wordt gelegd. De low budget AR headset combineert het echte en het virtuele op een slimme manier. Terwijl u naar de echte wereld kijkt, worden 3D objecten erin gemengd. De gyro en de camera op de smartphone plaatsen de virtuele objecten bijvoorbeeld op een tafel of vloer. Deze virtuele objecten blijven op dezelfde plek staan als u bijvoorbeeld wegloopt, net als echte fysieke objecten.

Het ontwikkelen van een Augmented Reality App

Voor het tonen van de AR- en mixed reality content kunt u bij ons een mobiele app of applicatie laten ontwikkelen. De mobiele AR platformen waarop wij content ontwikkelen zijn ARkit, ARCore en Tango. De sterkste ontwikkeling vindt plaats bij de mobiele platformen ARCore (Google) en ARKit (Apple). U kunt een Augmented Reality App voor verschillende doeleinden inzetten, bijvoorbeeld voor: storytelling (een verhaal vertellen), service (meekijken met de klant), sales doeleinden (de winkel in huis halen) of voor de fun (gaming). Het leuke aan AR is dat het overal toegepast kan worden. Binnen en buiten. Wilt u meer informatie over de toepassingen & mogelijkheden van AR Cardboard of Augmented Reality? Van idee tot realisatie? Neem contact met ons op voor advies, een kennismakingsgesprek en/of een vrijblijvende offerte.

AR Cardboard voor de fun inzetten op feesten of festivals

Combineer Augmented Reality eens met muziek en begin een AR Silent Disco op uw feest, evenement of festival. Voeg (individueel) beeld toe aan de Silent Disco. Naast de DJ krijgt ook de VJ haar plek. De AR headsets kunnen worden qua design geïntegreerd in uw concept. Samen stemmen we het beeld af wat tijdens de silent disco op de AR Headsets getoond wordt. Deze AR experience kan zittend of staand aan uw gasten worden aangeboden. Het is maar een idee. U zou de AR Cardboard kunnen combineren met een andere Augmented Reality en/of Virtual Reality experience.