• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Bekijk de video

Bedruk de AR headset in uw huisstijl!

Wilt u Augmented Reality inzetten ter verbreding van uw bedrijfshorizon? AR Carboard is een relatief goedkope kartonnen AR headset. Hierdoor kunt u vrijwel elk idee, concept en verhaal in Augmented Reality communiceren. Wij zijn de leverancier voor de AR Cardboard. Wilt u de cardboard laten bedrukken? Ook dit is uiteraard mogelijk.

Geef uw klanten een eigen Augmented Reality headset cadeau! De AR Cardboards kunnen vanaf €12,50 ex 21% BTW per stuk worden besteld. De minimale oplage is 50 stuks. De AR Cardboard is zeer betaalbaar. Geef het cadeau een persoonlijke touch mee en bedruk ze in uw huisstijl.  Ook kunt u bij ons terecht voor het totale AR Cardboard concept. Vragen? Neem contact met ons op!

Meer informatie

AR Cardboard heeft een goede optische kwaliteit en een beelddiagonaal van 76 graden. Eenmaal gekoppeld met een geschikte Smartphone kan de Augmented Reality Cardboard inside out tracking uitvoeren. Dit zorgt voor de virtuele laag die over de werkelijkheid wordt gelegd. De low budget AR headset combineert het echte en het virtuele op een slimme manier. Terwijl u naar de echte wereld kijkt, worden 3D objecten erin gemengd. De gyro en de camera op de smartphone plaatsen de virtuele objecten bijvoorbeeld op een tafel of vloer. Deze virtuele objecten blijven op dezelfde plek staan als u bijvoorbeeld wegloopt, net als echte fysieke objecten.

Het ontwikkelen van een Augmented Reality App

Voor het tonen van de AR- en mixed reality content kunt u bij ons een mobiele app of applicatie laten ontwikkelen. De mobiele AR platformen waarop wij content ontwikkelen zijn ARkit, ARCore en Tango. De sterkste ontwikkeling vindt plaats bij de mobiele platformen ARCore (Google) en ARKit (Apple). U kunt een Augmented Reality App voor verschillende doeleinden inzetten. Bijvoorbeeld voor: storytelling (een verhaal vertellen), service (meekijken met de klant), sales doeleinden (de winkel in huis halen) of voor de fun (gaming). Het leuke aan AR is dat het overal toegepast kan worden. Binnen en buiten. Wilt u meer informatie over de toepassingen van Augmented Reality? Van idee tot realisatie? Neem contact met ons op voor advies, een kennismakingsgesprek en/of een vrijblijvende offerte.

AR Cardboard voor de fun inzetten op feesten of festivals

Combineer Augmented Reality eens met muziek en begin een AR Silent Disco op uw feest, evenement of festival. Voeg beeld toe aan de Silent Disco. Naast de DJ krijgt ook de VJ haar plek. De AR headsets kunnen worden qua design geïntegreerd in uw concept. Samen stemmen we het beeld af wat tijdens de silent disco op de AR Headsets getoond wordt. Deze AR experience kan zittend of staand aan uw gasten worden aangeboden. Het is maar een idee. U zou de AR Cardboard kunnen combineren met een andere Augmented Reality en/of Virtual Reality experience.

Verspil geen kostbare vierkante meters op jouw beursstand

Op de beurs wil je zo veel mogelijk gezien worden. Maak optimaal gebruik van de beursstand zonder kostbare vierkante meters te verspillen. Het lastige is wel dat je het liefste alles wil laten zien wat jullie te bieden hebben. Je wil alle aandacht richten op jouw merk. Heb je ooit gedacht aan een AR Cardboard? Augmented Reality is toegankelijk voor iedereen, en kan bedrukt worden met jouw eigen logo in eigen huisstijl. Via deze AR Cardboard kan je de beursbezoekers een beter beeld geven bij jouw verhaal. Geef het mee na jullie gesprek en zelfs na deze beursdag denken ze nog eens aan jullie. Augmented Reality tilt jouw marketing naar een hoger niveau. Je krijgt een beter beeld bij wat je kan verwachten. En niet geheel onbelangrijk, de AR Cardboard is erg duurzaam. Past deze unieke belevening bij jouw bedrijf? Dan horen wij graag wat we voor jou kunnen doen tijdens de beursdagen.