0318 - 842 466
 

Airtone

Airtone is een VR muziek- en ritmegame waarmee u samen met het hoofdpersonage 'Neon' de virtuele wereld betreed. De spectaculaire muziek en beelden in VR zorgen voor een geheel nieuwe arcade ritmegame ervaring! Er zijn drie soorten markeringen, “smash”, “trigger” en “hold”. Raak deze markeringen op tijd aan op het ritme van de muziek terwijl de speler door de lucht zweeft.

Airtone heeft een verhaallijn welke zich onderscheidt van andere ritmespellen. De speler krijgt steun van Neon en het verhaal verplaatst zich door het ritme te verzamelen dat zich in de muziek bevindt. Naarmate de speler verder komt in het spel, komt men meer en meer te weten over de mysteries rondom Neon en de wereld waarin de speler zich bevind. Airtone in VR spelen? Stuur dan een bericht of bel ons voor advies of een vrijblijvende offerte!

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Met de Virtual Reality wordt er een nieuwe dimensie aan uw feest, event of beurs toegevoegd. Waar vroeger over de schouder van de speler gekeken werd, bent u nu de speler in een immersive omgeving. Kijk eens opzij, naar boven of naar beneden! Virtual Reality dompelt uw gasten, relaties of prospects onder in de VR beleving van uw keuze.Virtual Reality games en demo’s

Alleen al rondlopen en kijken in de VR content is al een hele beleving. De VR games die wij in ons assortiment hebben opgenomen zijn veelal voor verschillende VR headsets gemaakt. De Virtual Reality content wordt momenteel op diverse platformen aangeboden: 1. SteamVR, 2, Oculus, 3. Viveport, 4. PlaystationVR. Op deze platformen worden reeds bestaande demo’s en games aangeboden. Of wilt u toch liever maatwerk? Neem contact met Urban Events op voor advies.