• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Airtone

Bekijk de video

Airtone is een VR muziek- en ritmegame waarmee u samen met het hoofdpersonage ‘Neon’ de virtuele wereld betreed. De spectaculaire muziek en beelden in VR zorgen voor een geheel nieuwe arcade ritmegame ervaring! Er zijn drie soorten markeringen, “smash”, “trigger” en “hold”. Raak deze markeringen op tijd aan op het ritme van de muziek terwijl de speler door de lucht zweeft.

Airtone heeft een verhaallijn welke zich onderscheidt van andere ritmespellen. De speler krijgt steun van Neon en het verhaal verplaatst zich door het ritme te verzamelen dat zich in de muziek bevindt. Naarmate de speler verder komt in het spel, komt men meer en meer te weten over de mysteries rondom Neon en de wereld waarin de speler zich bevind. Airtone in VR spelen? Stuur dan een bericht of bel ons voor advies of een vrijblijvende offerte!

Oculus Touch

Huur een Oculus Rift VR opstelling met Airtone VR game voor op uw event!

Huur een complete Oculus RIft VR opstelling met Airtone VR game, inclusief: transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding. Deze hype onder de VR games is zeer leuk om met vrienden of collega’s te spelen. Uiteraard is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een soortgelijke game te spelen, zoals Beat Saber. Airtone heeft zeer mooie graphics en begint vrij eenvoudig, maar blijf vooral even meekijken op het tv scherm op statief tot de hectiek bij de speler losbarst. Heeft u een vraag? Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Thema aankleding Muziek & Dans

Optioneel kunnen we de Oculus Rift VR opstelling van leuke Muziek & Dans thema aankleding voorzien. Dit verzorgen we door middels van een mat, opblaasbare muziek noten en eventueel aangevuld met visuals op het truss statief. Niet is ons te gek, zelfs onze spelbegeleider kan in een ander jasje gestoken worden. Onze spelbegeleider begeleid te VR opstelling op uw event en spreekt zelfs omstanders aan om ook eens te spelen. Daarnaast kan de spelbegeleider de High Scores bijhouden. Hiervoor nemen we dan optioneel een High Scores Leaderboard met herschrijfbare magneetstrips mee.