• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Project Cars 2: voor Playstation4, PC en VR!

Slightly Mad Studios is de maker van de race game Project CARS en spellen zoals: Need For Speed, SHIFT 2 en World of Speed. Op 22 september 2017 komt Project Cars 2 (PC2) uit. Project CARS 2 heeft de meeste circuits waaruit u als gamer kunt kiezen in vergelijking met andere racespellen en is naar onze mening de beste VR race game die er op dit moment op de markt is. Gevolgd door DIRT en Assetto Corsa.

Project Cars is gemaakt voor- & door de race gamer en getest door een team van race coureurs van wereldklasse, waaronder: Le Mans winnaar Tommy Milner, Audi coureur René Rast, stuntman Ben Collins en Rallycross & Sim Racing kampioen Mitchell DeJong. Speel Project Cars op de PC, Playstation4 of in Virtual Reality!

Project CARS 2 bouwt voort op het succes Project CARS 1 uit 2015 en neemt u mee naar het nieuwe tijdperk van autoport simulatie. Elk element van het spel is nauwgezet ontworpen om adrenaline aan te maken. Race over asfalt, ijs, vuil, grind, modder en sneeuw in diverse weertypen. Er zijn legio instellingen waarmee het spel naar uw wensen kan worden aangepast.

Speel off- of online, in 2D of in Virtual Reality. Project CARS 2 beantwoord uw race passie, is visueel prachtig en is een volledig toegankelijk racespel voor jong- en oud en van beginner tot professional. Maar wat is er nu nieuw ten opzichte van Project Cars 1? Is deel 2 nu echt beter?

Anderen bekeken ook

Wij hebben de game Project Cars 2 in een Sensation Pro Race Seat van Playseat getest, vergelijkbaar aan onze eigen Top Gear Race Simulator. Wat ons direct bij het racen in de regen opviel waren de dynamische effecten. In Project Cars 1 regende het, maar de regen had verder geen invloed in het spel. Iets om extra rekening mee te houden als racer dus.

In PC2 kunnen er geleidelijk grote natte plekken op de baan ontstaan of als er veel regen valt dan krijg je te maken met grote plassen. Rij je met de auto erover heen dan heeft dit direct gevolgen voor je race. Ook wordt in PC2 in tegenstelling tot PC1 de seizoenen gesimuleerd, hierdoor ziet de omgeving er door het jaar heen er dus verschillend uit.

Meer informatie of direct boeken?

Al met al is en blijft Project Cars een zeer gedetailleerde game, waarbij je alle factoren die van invloed zijn op het rijgedrag meemaakt. De game kan op diverse platformen gespeeld worden, waarbij de kwaliteit en beleving zeer goed is. De VR modus is in vergelijking met F1 2017 een heel groot voordeel. Maar F1 2017 heeft weer andere voordelen.

Extra opties in Project Cars: in het carrière pad kan je een specifiek automerk kiezen en in verschillende race disciplines racen. In het optionele ranking systeem kan de rijvaardigheid bijgehouden worden. Hierbij met je denken aan hoe vaak je spint, afsnijdt of tegenstanders de baan uitwerkt. Een erg leuke feature. Ten slotte is het erg leuk om in gelicenseerde bolide’s van o.a. Ferrari en Porsche te racen.

De coolste VR simulators van dit moment

Lees meer

Formule 1 seizoen eindelijk van start

Lees meer